- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Haklsın cnm bende öyle yapyorm meyve kuru yemiş fln zorla yiyorum inşallah çoğalmaz ve bir an önce geçerCanı. Mıdenı bos. Bırakmamaya bak ogun aralarnda meyve kuruyems kraker gbı haff mıdenı oyalayacak seyler ye dene bakalım. Gecen hafta benmde bır ıkı gı. Haff bulandı bu seklde denedım. Ide ytaktan kalkar kalkmaz hemen agzım
Haklsın cnm bende öyle yapyorm meyve kuru yemiş fln zorla yiyorum inşallah çoğalmaz ve bir an önce geçer
Canm ben normal arko krem avonun el yüz kremleri kullanıyorum ama bi sorun olcagni düşünmedim benmde ellerm çok kuruyor
Aynen cnm şiddetli ve geçmeyen bulantı çok zor ama Rabbim kolaylık ve sabrını verir insallahInsallah cnm benım bır ıkı gun oldu anlattgm seklde yapıyorm ve artı olmuyor cok sukur. Ama kokuya duyarlılık bınac kat arttı sanırım nrmalde rahatsz eden kokular su an hemen mıde bula dırıyo ewı sureklı havalandr ak copu bekletmeden atmak wc temz ttmak ayak kokusu ter kpkusu hepsıne daha ck dıkkat etmk gerek sanırım
Doktora sorana kadr arko kullabilirsin bence bi zararı olcagni sanmıyorum cnmBenım ellermde egzama cıkıyo canım caylıyo kasınıyo kulanmam gereken krem agır bı krem ve dktr dun gebe ğolknlgne gttgnde sor su an kullanma dedı bnde o yuzden en az dan yumusatsın dıye arko va
Aynen cnm şiddetli ve geçmeyen bulantı çok zor ama Rabbim kolaylık ve sabrını verir insallah
Doktora sorana kadr arko kullabilirsin bence bi zararı olcagni sanmıyorum cnm
Ne dedi cnmSurdm smdı cnm daha beter olck yksa catldı hep kasntı falan
:)) he evet kafam yerinde değil hiç ya hep bebeğim iyimi acaba kese etrafinda kanama alanı kayboldu mu diye dusunyorm :)Sordm demedım cnm sürdüm krem dedım
:)) he evet kafam yerinde değil hiç ya hep bebeğim iyimi acaba kese etrafinda kanama alanı kayboldu mu diye dusunyorm :)
Haklsın cnm gezmeyede gidemiyorum kitap fln okuym bari :)Canım bu kadar dşnürsen kendınede bebegınede zarar olr. Baska seylerlede oyalanmaya cals bence
Haklsın cnm gezmeyede gidemiyorum kitap fln okuym bari :)
Çıkıyorum da çok değil cnm düşük tehlikem var o yüzden dikkat ediyorumNıyekı dısarı cıkmıyomusum hıc dktrmu dedı. Nrmalde hareket laZm yuruyus lazım
Çıkıyorum da çok değil cnm düşük tehlikem var o yüzden dikkat ediyorum
Olsaydı söylerlerdi cnm takma kafana bende tüp bebek merkzni bıraktım benmde kadın doğumda ilk randevum perşembe günü aynı gün gidicez cnm inşallah güzel haberler verirzAnladm cnm allah kolaylık versn ınsallah. Dktr bana ole bsey demedı ama olsa bellı olumuydu. Tedavyle oldgu ıcın kalp atısına kadr tedavı oldgm yerde bakldı. Gebe polknlgme ılk muayene ıcın persmbe gıdıcem ınsallah bı sıkntı cıkmaz
Olsaydı söylerlerdi cnm takma kafana bende tüp bebek merkzni bıraktım benmde kadın doğumda ilk randevum perşembe günü aynı gün gidicez cnm inşallah güzel haberler verirz
6+4 haftam belim ağrıyo canım çok yoruluncaYa kızlar bel agrısı çeken bir benmiyim soru sordum kımsecıkler yazmadı 9haftanın içinde belim fena agrıyo
Bel ağrısı normal canım benim de ağrıyorYa kızlar bel agrısı çeken bir benmiyim soru sordum kımsecıkler yazmadı 9haftanın içinde belim fena agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?