Yeni hamileler gelin toplanalım...

Haklsın cnm bende öyle yapyorm meyve kuru yemiş fln zorla yiyorum inşallah çoğalmaz ve bir an önce geçer

Haklsın cnm bende öyle yapyorm meyve kuru yemiş fln zorla yiyorum inşallah çoğalmaz ve bir an önce geçer

Insallah cnm benım bır ıkı gun oldu anlattgm seklde yapıyorm ve artı olmuyor cok sukur. Ama kokuya duyarlılık bınac kat arttı sanırım nrmalde rahatsz eden kokular su an hemen mıde bula dırıyo ewı sureklı havalandr ak copu bekletmeden atmak wc temz ttmak ayak kokusu ter kpkusu hepsıne daha ck dıkkat etmk gerek sanırım

Canm ben normal arko krem avonun el yüz kremleri kullanıyorum ama bi sorun olcagni düşünmedim benmde ellerm çok kuruyor

Benım ellermde egzama cıkıyo canım caylıyo kasınıyo kulanmam gereken krem agır bı krem ve dktr dun gebe ğolknlgne gttgnde sor su an kullanma dedı bnde o yuzden en az dan yumusatsın dıye arko va

Aynen cnm şiddetli ve geçmeyen bulantı çok zor ama Rabbim kolaylık ve sabrını verir insallah

Benım ellermde egzama cıkıyo canım caylıyo kasınıyo kulanmam gereken krem agır bı krem ve dktr dun gebe ğolknlgne gttgnde sor su an kullanma dedı bnde o yuzden en az dan yumusatsın dıye arko va
Doktora sorana kadr arko kullabilirsin bence bi zararı olcagni sanmıyorum cnm

Çıkıyorum da çok değil cnm düşük tehlikem var o yüzden dikkat ediyorum

Anladm cnm allah kolaylık versn ınsallah. Dktr bana ole bsey demedı ama olsa bellı olumuydu. Tedavyle oldgu ıcın kalp atısına kadr tedavı oldgm yerde bakldı. Gebe polknlgme ılk muayene ıcın persmbe gıdıcem ınsallah bı sıkntı cıkmaz

Olsaydı söylerlerdi cnm takma kafana bende tüp bebek merkzni bıraktım benmde kadın doğumda ilk randevum perşembe günü aynı gün gidicez cnm inşallah güzel haberler verirz

Ya kızlar bel agrısı çeken bir benmiyim soru sordum kımsecıkler yazmadı 9haftanın içinde belim fena agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…