Maşallah ıkız mi senın bana ıkı koydu dr ama Teki tuttu sağlıklı olsunlar bizim olsunlar migden bulanıyo mu şuan kaç haftalıksınKızlar dün gittim iki bebeğimin de kalp atışını duydum çok şükür. Ama kanama alanı var dedi vücut emer dedi inşallah kanama olmaz Rabbim kimseye vermesin. 4 hafta sonra kontrol e çağırdı sonra başka doktora geçicem çok masraflı doktor.
Bende bugun gittim kalp atışı 10 gün sonra dedi doktor gayrt saglıklı dedi ama kafam karıştı herkes 6-4 te duydugunu söylüyor sorunmu var acaba yineKızlar dün gittim iki bebeğimin de kalp atışını duydum çok şükür. Ama kanama alanı var dedi vücut emer dedi inşallah kanama olmaz Rabbim kimseye vermesin. 4 hafta sonra kontrol e çağırdı sonra başka doktora geçicem çok masraflı doktor.
Kaç haftalık canim birde şöyle bişey var doktor lar görüyo ama sesı dışarı vermıyolar küçük diye ama ekranda attığını görüyorsunBende bugun gittim kalp atışı 10 gün sonra dedi doktor gayrt saglıklı dedi ama kafam karıştı herkes 6-4 te duydugunu söylüyor sorunmu var acaba yine
Evet canım ikiz ama en iyisi tek gebelik canım çoğul gebelik zor. 6+5 bugün. Sabahları çok bulanıyor midem sen nasılsınMaşallah ıkız mi senın bana ıkı koydu dr ama Teki tuttu sağlıklı olsunlar bizim olsunlar migden bulanıyo mu şuan kaç haftalıksın
canım geç döllenme olabilir. 8 haftada duyan da çok doktor zararlı diye sonra dinletmek istemiş olabilir. Çok kısa tuttu doktorum benimdeBende bugun gittim kalp atışı 10 gün sonra dedi doktor gayrt saglıklı dedi ama kafam karıştı herkes 6-4 te duydugunu söylüyor sorunmu var acaba yine
Tüp bebekte geç döllenme olmuyor tatlım benim tüp bebek evet sanırım zararlı dıye dinletmediEvet canım ikiz ama en iyisi tek gebelik canım çoğul gebelik zor. 6+5 bugün. Sabahları çok bulanıyor midem sen nasılsın
canım geç döllenme olabilir. 8 haftada duyan da çok doktor zararlı diye sonra dinletmek istemiş olabilir. Çok kısa tuttu doktorum benimde
Geç döllenme değil pardon geç tutunmaTüp bebekte geç döllenme olmuyor tatlım benim tüp bebek evet sanırım zararlı dıye dinletmedi
Bende daha duymadım cnm ısı yarar dha ufak zararlı dedi belki sende oyuzden duymamışındrBende bugun gittim kalp atışı 10 gün sonra dedi doktor gayrt saglıklı dedi ama kafam karıştı herkes 6-4 te duydugunu söylüyor sorunmu var acaba yine
İnşallah canımm sabahları benimde öyle az az midem kalkmaya başladı inşallah zorlamaz daha fazlaGeç döllenme değil pardon geç tutunma
Duyarsın canım sağlıkla kucağımıza alaıcaz inşallah
Evet canım küçücük miniklerimiz dahaBende daha duymadım cnm ısı yarar dha ufak zararlı dedi belki sende oyuzden duymamışındr
Aynen cnm bidahaki randevun ne zamanEvet canım küçücük miniklerimiz daha
10 gün sonra canımAynen cnm bidahaki randevun ne zaman
8 haftalikmi oluyor ozman cnm10 gün sonra canım
Evet canım inşallahh8 haftalikmi oluyor ozman cnm
Benım çok bulanıyo bazı günler ıkı kez kusuyorum bazı Günler iyiyim ama ıkı gündür belım kopuyorEvet canım ikiz ama en iyisi tek gebelik canım çoğul gebelik zor. 6+5 bugün. Sabahları çok bulanıyor midem sen nasılsın
canım geç döllenme olabilir. 8 haftada duyan da çok doktor zararlı diye sonra dinletmek istemiş olabilir. Çok kısa tuttu doktorum benimde
Hadi ya kaç haftalıksin cnm inşallah bir an önce gecerBenım çok bulanıyo bazı günler ıkı kez kusuyorum bazı Günler iyiyim ama ıkı gündür belım kopuyor
İnşallah canim 9haftanın içindeyim bu bel agrısı nerden vuku buldu bılemıyorum :) Pazartesi kontrolüm var bakalım hayırlısıHadi ya kaç haftalıksin cnm inşallah bir an önce gecer
Kacinci haftada başladı bulantın cnm. Bel ağrısı bendede oluyor ama çok şiddetli değil. Inşallah güzel haberler alırsınİnşallah canim 9haftanın içindeyim bu bel agrısı nerden vuku buldu bılemıyorum :) Pazartesi kontrolüm var bakalım hayırlısı
Amin inşallah 6,7haftada başladı bulantı kusma da 8haftadaKacinci haftada başladı bulantın cnm. Bel ağrısı bendede oluyor ama çok şiddetli değil. Inşallah güzel haberler alırsın
8. Hafta bulantinin en zirve yaptığı zaman yazıyordu zaten cnm bende ondan korkyrmAmin inşallah 6,7haftada başladı bulantı kusma da 8haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?