- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Takvim niye yapmadn:)Amin inşallah 6,7haftada başladı bulantı kusma da 8haftada
Nasıl takvim :)Takvim niye yapmadn:)
Aynen8. Hafta bulantinin en zirve yaptığı zaman yazıyordu zaten cnm bende ondan korkyrm
Çok eğlenceli:) benım idrarım sapsarı kalp atış hızı 146 göyüslerim şiş ama agrısı çok yok büyüdüler baş agrım yok yüzüm de renk yok lekeler silindi pürssüz ama çirkinleştim yüzügü yapmadım yapıcam :)Kalp atis hızı 147, mide bulantısı yok, göğüslerim şiş, idrarım sarı, baş ağrısı var, eskisinden daha güzel göründüğümü söylüyorlar ve ip daire çizdi :)
Erkek gibi gözüküyor bakalım tutacak mı :) siz de deneyin kızlar çok eğlenceli
Hamilelik takvimi cnm gozukmuyorNasıl takvim :)
Inşallah uzun sürmez ya
Çok eğlenceli:) benım idrarım sapsarı kalp atış hızı 146 göyüslerim şiş ama agrısı çok yok büyüdüler baş agrım yok yüzüm de renk yok lekeler silindi pürssüz ama çirkinleştim yüzügü yapmadım yapıcam :)
Aynen ya sorma Hale'n daha devam edıyo kalbı atıyomu ıyımı gelıstımı buyudumu karnım ağırsa bişey mi olduŞu zamana kadar hep korku vardı yok kese yok kalp atışı gerçi şimdi de devam ediyor ama biraz da hamileliğin keyfini çıkarmak gerek demi. Dün uzun zamandır görmediğim bir tanidigim direkt bana baktı sen hamile misin dedi :) gözlerim baygın baygın bakiyormuş.
Sağlıklı olsunlar da gerisi boş bakalım ne zamana belli etcekler kendilerini
Aaa bu yazıların altında olan bilgiler sızınmi Doğuma su kadar kaldı bebegın ağrılı şu kadar dıye bunumu dıyosun ay ne cahılımHamilelik takvimi cnm gozukmuyor
Aaa bu yazıların altında olan bilgiler sızınmi Doğuma su kadar kaldı bebegın ağrılı şu kadar dıye bunumu dıyosun ay ne cahılım
Cümlemizi güldürsün rabbım yapıcam hemencecik :)sen beni güldürdün ya Allah 'ta seni hep güldürsün emi Evet cnm sende yapsana kişisel bilgilerin ordan son adet tarhini giriyosun
canım yaptım takvım oldumu acabaCümlemizi güldürsün rabbım yapıcam hemencecik :)
Olmamış cnm sol üstte profilin orda kişisel bilgilerin yazıyor orda kan bağışların altında hamilelik hesapla yazıyor ordan yapılıyor cnmcanım yaptım takvım oldumu acaba
Bel ağrısı bendede var cnm tek değilsin.Ya kızlar bel agrısı çeken bir benmiyim soru sordum kımsecıkler yazmadı 9haftanın içinde belim fena agrıyo
Biraz biraz geçti gibi arada kasıklara vuruyo şimdi normal dıyolar karın büyüdüğü için sende de oluyomu adet agrısına benzer bişey cnımBel ağrısı bendede var cnm tek değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?