Tüp bebek mi sizinArkadaşlar btc değerim 6.hafta 1610 çıktı normal mi acaba.
Kızlar ben yarın gıdıcektım dr a bugün gıttık bebeğimi gördük 9+4günlük kolları bacakları kendısı çok belırgınlesmiş ay nasıl duygusal bi andı nasıl bir mucize nasıl anlatılmaz yarabbım herkese tattırsın inşallah
Aminnn inşallah canım cümlemiz için güzel geçsin çok şükür bugünümüze inşallah sende güzel haberlerle gelHayrlı olsun cnm :) hep guzel haberler altsın ınsallah. Benmde persmbe gebe polknlgndekı ılk muayenem olucak heyecanlıyım bakalm neler olacak
Bayramda adet olsanda hemen gitmıyorsun kı 3 yada 4günü gidiyorsun bayramı atlatırsın dıye düşünüyorumKızlar mrh bayramdan sonra tüp bebek yaptırmak istiyorum ama tam bayram da adet olcam galiba adet geciktirici kullansam bişey olur mu sizce bikac gun sonra adet olmak istiyorum sonraki aya ertelensin istemiyorm
3gun bayram tatili var galiba büyük ihtimal bayramdan önce adet olurum yani o tatille geçer adetim.geciktirici sadece adetimi geciktirir dimi tedavi ye olumsuz etkisi olmaz inşallah onu merak ediyorum açıkçasıBayramda adet olsanda hemen gitmıyorsun kı 3 yada 4günü gidiyorsun bayramı atlatırsın dıye düşünüyorum
Ben 3. ay bekledim ondan sonra söyledim Rabbim hayirli sekilde kucagina almayi nasip edet insAllahKızlar farklı bir soru soracağım sizlere ben ailem dışında kısmeye demedım hamıle olduğumu bıraz daha bekliycem sizler söyledıniz mi
Biraz biraz geçti gibi arada kasıklara vuruyo şimdi normal dıyolar karın büyüdüğü için sende de oluyomu adet agrısına benzer bişey cnım
Bende anlamadım ama herkes öğrenmiş aileler sevinçten ağızdan kaçırmışlar sanırım.Ben 3. ay bekledim ondan sonra söyledim Rabbim hayirli sekilde kucagina almayi nasip edet insAllah
Öyle oluyor, Rabbim güzel günler göstersin, ne mutlu size, ve sizinle sevinenlere, Allah saglikli hayirli. Bi sekilde kucagina almayi nasip etsinBende anlamadım ama herkes öğrenmiş aileler sevinçten ağızdan kaçırmışlar sanırım.
Simdi okuyorum Allah kabul etsin Rabbim sevindirsinKızlar merhaba beni hatırladınız mı?ah ah burda sizinle beraber başlamıştık ama nasip olmadı,Rabbim sağ selamet bebişlerinizi gucaklarınızda nasip etsin inşallah.Sizden bir ricam olabilir mi?haziranda başlıyacak dondurulmuş embriyolarla tedavim için yasin topluyorum 1 er tane canı gönülden okumak isteyen olursa hele ki hamile anne adaylarından haber verebilir mi?çok ama çok mutlu edersiniz beni.Hep dualarımdasınız,isteyen herkeze nasip olur inşallah,çok çok teşekkürler şimdiden
Amin ALLAH razı olsun cnm.Öyle oluyor, Rabbim güzel günler göstersin, ne mutlu size, ve sizinle sevinenlere, Allah saglikli hayirli. Bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
Evet cnm hatırlamazmıyız senin üzüntün bizimde üzüntümüz oldu seni okadar iyi anlıyorumki RABBİM bu sefer hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım benim elimde okumam çok var canım o yüzden 1 tane okuyabilirim Dualarım seninle.Kızlar merhaba beni hatırladınız mı?ah ah burda sizinle beraber başlamıştık ama nasip olmadı,Rabbim sağ selamet bebişlerinizi gucaklarınızda nasip etsin inşallah.Sizden bir ricam olabilir mi?haziranda başlıyacak dondurulmuş embriyolarla tedavim için yasin topluyorum 1 er tane canı gönülden okumak isteyen olursa hele ki hamile anne adaylarından haber verebilir mi?çok ama çok mutlu edersiniz beni.Hep dualarımdasınız,isteyen herkeze nasip olur inşallah,çok çok teşekkürler şimdiden
Bayramda adet olsanda hemen gitmıyorsun kı 3 yada 4günü gidiyorsun bayramı atlatırsın dıye düşünüyorum
Kızlar farklı bir soru soracağım sizlere ben ailem dışında kısmeye demedım hamıle olduğumu bıraz daha bekliycem sizler söyledıniz mi[/QUOTE
BZmde pek bılen yok aıleler dısında gerekte yk zaten zamanla duyulr artık
Bende okurum canım tez vakıtte olsun inşallahKızlar merhaba beni hatırladınız mı?ah ah burda sizinle beraber başlamıştık ama nasip olmadı,Rabbim sağ selamet bebişlerinizi gucaklarınızda nasip etsin inşallah.Sizden bir ricam olabilir mi?haziranda başlıyacak dondurulmuş embriyolarla tedavim için yasin topluyorum 1 er tane canı gönülden okumak isteyen olursa hele ki hamile anne adaylarından haber verebilir mi?çok ama çok mutlu edersiniz beni.Hep dualarımdasınız,isteyen herkeze nasip olur inşallah,çok çok teşekkürler şimdiden
inşallah bışey olmaz canım stres yapma desemde insan yapıyo rabbım bugünleri sağlıkla gecırsınValla ben yine acilden geldim kanama alanı varmış kesenin yanında böyle stres yaşadıkça söyleyesim gelmiyor canım. Ailem ve birkaç yakın arkadasim dışında kimse bilmiyor.
Benı de 3 günü bazen 4gun bile çağardılar Pıko olunca arayı kapatıyordum :)Bızı hep ıkncı gun cagrdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?