Evet şuan batmalar var arada bacağıma vuran agrılar var okadar çok şükür bişey olmasında kucağımıza alalım inşallah hepimiz :)İlk ağrım adet döngümde oldu 3 gün boyunca gece uykudan uyandırıyordu o derece şiddetliydi. İkinci ağrım 3 gün önce oldu inanılmaz'' kasıklarımdan bacağıma vurdu ağlıcaktm neredeyse'' içimde inanılmaz korku ister istemez oluyor'' 2 3 saat sonra geçti öyle uyudum. Kasık ağrılarım batmalar şeklinde devam ediyo özellikle hafif yürüyüş sofra vs hafif ev işleri yaptığımda oluyor Ondada biraz korku oluyo hemen uzanıyorum dinleniyorum ALLAH korusun inşallah hepimizin pıtırcıklarını.
Simdi okuyorum Allah kabul etsin Rabbim sevindirsin
Evet cnm hatırlamazmıyız senin üzüntün bizimde üzüntümüz oldu seni okadar iyi anlıyorumki RABBİM bu sefer hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım benim elimde okumam çok var canım o yüzden 1 tane okuyabilirim Dualarım seninle.
Bende okurum canım tez vakıtte olsun inşallah
Bizde cekirdek ailelerimiz dışında kimseye soylemedikKızlar farklı bir soru soracağım sizlere ben ailem dışında kısmeye demedım hamıle olduğumu bıraz daha bekliycem sizler söyledıniz mi
Aynen bana dr tevasıye edenler mi dersin hoca tavsıye edenler mi dersın tam dilimin ucuna gelıyo bağıra bağıra hamıleyım diye ama susuyorum 3yada 4ay olsun Allah'ın izniyle:)Bizde cekirdek ailelerimiz dışında kimseye soylemedikne biliyim normal olsaydida erken diye dusunuyorum..icim soyle diyo ama soylememek en mantiklisi bence :))
bende okurum canim seve seve Allah yolunu acik etsin tez zmanda hayirli haberini aliriz insallahKızlar merhaba beni hatırladınız mı?ah ah burda sizinle beraber başlamıştık ama nasip olmadı,Rabbim sağ selamet bebişlerinizi gucaklarınızda nasip etsin inşallah.Sizden bir ricam olabilir mi?haziranda başlıyacak dondurulmuş embriyolarla tedavim için yasin topluyorum 1 er tane canı gönülden okumak isteyen olursa hele ki hamile anne adaylarından haber verebilir mi?çok ama çok mutlu edersiniz beni.Hep dualarımdasınız,isteyen herkeze nasip olur inşallah,çok çok teşekkürler şimdiden
Canım benim çok sağol Allah razı olsunbende okurum canim seve seve Allah yolunu acik etsin tez zmanda hayirli haberini aliriz insallah
Canım hep aklımda ve duamdasın. Ben inanıyorum en hayırlı vakitte olacak inşallah. Arapça okuyamam ama istersen türkcesinden okurum. Bir de benim okurken huzur bulduğum duam var Kun Fe Yekun onu da okurum.Kızlar merhaba beni hatırladınız mı?ah ah burda sizinle beraber başlamıştık ama nasip olmadı,Rabbim sağ selamet bebişlerinizi gucaklarınızda nasip etsin inşallah.Sizden bir ricam olabilir mi?haziranda başlıyacak dondurulmuş embriyolarla tedavim için yasin topluyorum 1 er tane canı gönülden okumak isteyen olursa hele ki hamile anne adaylarından haber verebilir mi?çok ama çok mutlu edersiniz beni.Hep dualarımdasınız,isteyen herkeze nasip olur inşallah,çok çok teşekkürler şimdiden
Valla bizim herkes duydu büyükler sağolsun demiş. Allaha emanetler yavrularımız. Sen geziyor musun canım ben sadece iğneye gidip geliyorum. Genelde arabayla falan. 1 durak kadar yürüsem oğlumun okuluna arada bi korkuyorum yaaBende anlamadım ama herkes öğrenmiş aileler sevinçten ağızdan kaçırmışlar sanırım.
Unutur muyuz seni canım Rabbim sana da herkese de nasip etsin hamileliği sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah. Ben de okurum 1 taneKızlar merhaba beni hatırladınız mı?ah ah burda sizinle beraber başlamıştık ama nasip olmadı,Rabbim sağ selamet bebişlerinizi gucaklarınızda nasip etsin inşallah.Sizden bir ricam olabilir mi?haziranda başlıyacak dondurulmuş embriyolarla tedavim için yasin topluyorum 1 er tane canı gönülden okumak isteyen olursa hele ki hamile anne adaylarından haber verebilir mi?çok ama çok mutlu edersiniz beni.Hep dualarımdasınız,isteyen herkeze nasip olur inşallah,çok çok teşekkürler şimdiden
leblebi ye canım benimde çok bulanıyordu 2 gündür iyiyim çok şükür akşama doğru bişey kalmıyor ama hep katı şeyler yiyorum yağsız susuz şeylerKızlar ya bi akıl verın kusuyorum sürekli daha kahvaltı edemedim bu saat oldu ne yesem migdem i bastırsa yoksa akşam serüm mu takılsam
Kızlar merhaba beni hatırladınız mı?ah ah burda sizinle beraber başlamıştık ama nasip olmadı,Rabbim sağ selamet bebişlerinizi gucaklarınızda nasip etsin inşallah.Sizden bir ricam olabilir mi?haziranda başlıyacak dondurulmuş embriyolarla tedavim için yasin topluyorum 1 er tane canı gönülden okumak isteyen olursa hele ki hamile anne adaylarından haber verebilir mi?çok ama çok mutlu edersiniz beni.Hep dualarımdasınız,isteyen herkeze nasip olur inşallah,çok çok teşekkürler şimdiden
Valla bizim herkes duydu büyükler sağolsun demiş. Allaha emanetler yavrularımız. Sen geziyor musun canım ben sadece iğneye gidip geliyorum. Genelde arabayla falan. 1 durak kadar yürüsem oğlumun okuluna arada bi korkuyorum yaa
Unutur muyuz seni canım Rabbim sana da herkese de nasip etsin hamileliği sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah. Ben de okurum 1 tane
leblebi ye canım benimde çok bulanıyordu 2 gündür iyiyim çok şükür akşama doğru bişey kalmıyor ama hep katı şeyler yiyorum yağsız susuz şeyler
Ben hiç istifra etmedim ama öğürme var ''Kusura bakmayın hanımlar''Kızlar ya bi akıl verın kusuyorum sürekli daha kahvaltı edemedim bu saat oldu ne yesem migdem i bastırsa yoksa akşam serüm mu takılsam
Ben genelde evdeyim eşim arabayla götürüyor iğneciye kendim gidiyorum 3 günde 1. Herkesi eve çağırıyorum ben genelde. Hafif iş yapıyorum. Kanama alanı benim de var 3 hafta sonra gidicem ben inşallahİğnemize son 4 gün kaldı geçen süre zarfında 3 günlükte vurulamadığım olmuştu yoksa son 1 günüm kalmıştı. Ben iğnelere başladığımdan beri toplasan 8 defa iğneciye gitmişimdir'' yengem hemşire o gelip vuruyor ALLAH razı olsun. Gezmeye gelince bazen eşimle sabah kahvaltıya gidiyoruz Kaynımın düğünü vardı bu geçen hafta sonu gittim ama oturdum hep bişey yapmadım sadece kuaförden eve evden düğüne okadar' uzun yürüyüş harici normal hayatıma devam ediyorum sadece yemek ve ağır ev temizliği yapamıyorum'' komşularıma oturmaya'da gidiyorum zaman geçsin diye. Bu arada haftaya salı pıtırcığımı görmeye gidicem bakalım ne durumda inşallah birdaha kanama alanı denilen şey olmazSen neler yapıyorsun canımm.
canım 3 günde bir vurulan iğnenin adı ne?Ben genelde evdeyim eşim arabayla götürüyor iğneciye kendim gidiyorum 3 günde 1. Herkesi eve çağırıyorum ben genelde. Hafif iş yapıyorum. Kanama alanı benim de var 3 hafta sonra gidicem ben inşallah
Çok teşekkürler Allah razı olsun kızlarBen bugün okurum canim. Sende bizimle az beklemedin ha transferdi ha test günü.. İnşallah bu tedavinde sende kavuşursun♡
Allah razı olsun canım olur tabi,canı gönülden olması yeterliCanım hep aklımda ve duamdasın. Ben inanıyorum en hayırlı vakitte olacak inşallah. Arapça okuyamam ama istersen türkcesinden okurum. Bir de benim okurken huzur bulduğum duam var Kun Fe Yekun onu da okurum.
Benimde kese etrafında kanama alanı var cnm kanamami oldu geneValla ben yine acilden geldim kanama alanı varmış kesenin yanında böyle stres yaşadıkça söyleyesim gelmiyor canım. Ailem ve birkaç yakın arkadasim dışında kimse bilmiyor.
Benimde kese etrafında kanama alanı var cnm kanamami oldu gene
Hadi yaaEvet canım olmuş geçmişti yine oldubebeğim çok iyi gözüküyor ama büyük bir kanama alanı var dedi (15 mm) düşük riskini var dedi doktor. Rabbim yavrularımızı korusun sürekli yatıyorum progestan iğneye yeniden başladım.
Progestan 50 mg ampül canım bugün vurdırdum cumartesi tekrarcanım 3 günde bir vurulan iğnenin adı ne?
Unutur muyuz seni canım Rabbim sana da herkese de nasip etsin hamileliği sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah. Ben de okurum 1 tane
leblebi ye canım benimde çok bulanıyordu 2 gündür iyiyim çok şükür akşama doğru bişey kalmıyor ama hep katı şeyler yiyorum yağsız susuz şeyler
Korkma canım dinlen benim oğlum da da olmuştu bu hamileliğimde de var sıkıntı olmaz Allahın izniyleBenimde kese etrafında kanama alanı var cnm kanamami oldu gene
benim oğlumda çoktu canım iğneni vuruş dinlen bol bol geçerEvet canım olmuş geçmişti yine oldubebeğim çok iyi gözüküyor ama büyük bir kanama alanı var dedi (15 mm) düşük riskini var dedi doktor. Rabbim yavrularımızı korusun sürekli yatıyorum progestan iğneye yeniden başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?