Yeni hamileler gelin toplanalım...

Evet şuan batmalar var arada bacağıma vuran agrılar var okadar çok şükür bişey olmasında kucağımıza alalım inşallah hepimiz :)

Simdi okuyorum Allah kabul etsin Rabbim sevindirsin

Bende okurum canım tez vakıtte olsun inşallah

Çok teşekkürederim Allah razı olsun kızlar,çok mutlu ettiniz beni

Kızlar farklı bir soru soracağım sizlere ben ailem dışında kısmeye demedım hamıle olduğumu bıraz daha bekliycem sizler söyledıniz mi
Bizde cekirdek ailelerimiz dışında kimseye soylemedik ne biliyim normal olsaydida erken diye dusunuyorum..icim soyle diyo ama soylememek en mantiklisi bence :))

Bizde cekirdek ailelerimiz dışında kimseye soylemedik ne biliyim normal olsaydida erken diye dusunuyorum..icim soyle diyo ama soylememek en mantiklisi bence :))
Aynen bana dr tevasıye edenler mi dersin hoca tavsıye edenler mi dersın tam dilimin ucuna gelıyo bağıra bağıra hamıleyım diye ama susuyorum 3yada 4ay olsun Allah'ın izniyle:)

bende okurum canim seve seve Allah yolunu acik etsin tez zmanda hayirli haberini aliriz insallah

Canım hep aklımda ve duamdasın. Ben inanıyorum en hayırlı vakitte olacak inşallah. Arapça okuyamam ama istersen türkcesinden okurum. Bir de benim okurken huzur bulduğum duam var Kun Fe Yekun onu da okurum.

Bende anlamadım ama herkes öğrenmiş aileler sevinçten ağızdan kaçırmışlar sanırım.
Valla bizim herkes duydu büyükler sağolsun demiş. Allaha emanetler yavrularımız. Sen geziyor musun canım ben sadece iğneye gidip geliyorum. Genelde arabayla falan. 1 durak kadar yürüsem oğlumun okuluna arada bi korkuyorum yaa
Unutur muyuz seni canım Rabbim sana da herkese de nasip etsin hamileliği sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah. Ben de okurum 1 tane
Kızlar ya bi akıl verın kusuyorum sürekli daha kahvaltı edemedim bu saat oldu ne yesem migdem i bastırsa yoksa akşam serüm mu takılsam
leblebi ye canım benimde çok bulanıyordu 2 gündür iyiyim çok şükür akşama doğru bişey kalmıyor ama hep katı şeyler yiyorum yağsız susuz şeyler

Ben bugün okurum canim. Sende bizimle az beklemedin ha transferdi ha test günü.. İnşallah bu tedavinde sende kavuşursun♡

İğnemize son 4 gün kaldı geçen süre zarfında 3 günlükte vurulamadığım olmuştu yoksa son 1 günüm kalmıştı. Ben iğnelere başladığımdan beri toplasan 8 defa iğneciye gitmişimdir'' yengem hemşire o gelip vuruyor ALLAH razı olsun. Gezmeye gelince bazen eşimle sabah kahvaltıya gidiyoruz Kaynımın düğünü vardı bu geçen hafta sonu gittim ama oturdum hep bişey yapmadım sadece kuaförden eve evden düğüne okadar' uzun yürüyüş harici normal hayatıma devam ediyorum sadece yemek ve ağır ev temizliği yapamıyorum'' komşularıma oturmaya'da gidiyorum zaman geçsin diye. Bu arada haftaya salı pıtırcığımı görmeye gidicem bakalım ne durumda inşallah birdaha kanama alanı denilen şey olmaz Sen neler yapıyorsun canımm.

Kızlar ya bi akıl verın kusuyorum sürekli daha kahvaltı edemedim bu saat oldu ne yesem migdem i bastırsa yoksa akşam serüm mu takılsam
Ben hiç istifra etmedim ama öğürme var ''Kusura bakmayın hanımlar''
Bulantıyı geçirmek zor ama hafifletmek için en iyisi tuzlu kraker ben sürekli onu yiyorum bide miğdeni aç bırakma oda yapar neyi rahat yiyebiliyorsan onu yemeye çalış zorla kendini azda olsa'' açken daha çok zor oluyor.

Ben genelde evdeyim eşim arabayla götürüyor iğneciye kendim gidiyorum 3 günde 1. Herkesi eve çağırıyorum ben genelde. Hafif iş yapıyorum. Kanama alanı benim de var 3 hafta sonra gidicem ben inşallah

Ben genelde evdeyim eşim arabayla götürüyor iğneciye kendim gidiyorum 3 günde 1. Herkesi eve çağırıyorum ben genelde. Hafif iş yapıyorum. Kanama alanı benim de var 3 hafta sonra gidicem ben inşallah
canım 3 günde bir vurulan iğnenin adı ne?

Unutur muyuz seni canım Rabbim sana da herkese de nasip etsin hamileliği sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah. Ben de okurum 1 tane
leblebi ye canım benimde çok bulanıyordu 2 gündür iyiyim çok şükür akşama doğru bişey kalmıyor ama hep katı şeyler yiyorum yağsız susuz şeyler[/QUOTE]

Ben bugün okurum canim. Sende bizimle az beklemedin ha transferdi ha test günü.. İnşallah bu tedavinde sende kavuşursun♡
Çok teşekkürler Allah razı olsun kızlar

Canım hep aklımda ve duamdasın. Ben inanıyorum en hayırlı vakitte olacak inşallah. Arapça okuyamam ama istersen türkcesinden okurum. Bir de benim okurken huzur bulduğum duam var Kun Fe Yekun onu da okurum.
Allah razı olsun canım olur tabi,canı gönülden olması yeterli

Valla ben yine acilden geldim kanama alanı varmış kesenin yanında böyle stres yaşadıkça söyleyesim gelmiyor canım. Ailem ve birkaç yakın arkadasim dışında kimse bilmiyor.
Benimde kese etrafında kanama alanı var cnm kanamami oldu gene

Evet canım olmuş geçmişti yine oldu bebeğim çok iyi gözüküyor ama büyük bir kanama alanı var dedi (15 mm) düşük riskini var dedi doktor. Rabbim yavrularımızı korusun sürekli yatıyorum progestan iğneye yeniden başladım.

Hadi yaa Amin cnm Rabbim bize bagislasin inşallah bunlarida atlaticaz iğneyi kaç günde bir vurulcan bide nüfuslu randevun kaç gün sonra?

canım 3 günde bir vurulan iğnenin adı ne?
Progestan 50 mg ampül canım bugün vurdırdum cumartesi tekrar

Çok teşekkürler Allah razı olsun kızlar[/QUOTE]
Senden de canım bize de dua et
Korkma canım dinlen benim oğlum da da olmuştu bu hamileliğimde de var sıkıntı olmaz Allahın izniyle
benim oğlumda çoktu canım iğneni vuruş dinlen bol bol geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…