Yeni hamileler gelin toplanalım...

Hadi yaa Amin cnm Rabbim bize bagislasin inşallah bunlarida atlaticaz iğneyi kaç günde bir vurulcan bide nüfuslu randevun kaç gün sonra?

Her gün progestan 50 ampul
Haftada proluton Depot
Nüfuslu randevu ne canım? Normal randevuma İki haftada bir gidiyorum.

benim oğlumda çoktu canım iğneni vuruş dinlen bol bol geçer[/QUOTE]

İnsallah yavruma bir şey olmadan geçer benim de o iyi olsun da ben iğne acisina da günlerce yatmaya da razıyım.

Kızlar bugun öğrendim hamileliği fakat bhcg 111 cıkmadına rağmen ğrogesteron 0.8 cıktı doktor düşük çıktı 2 gün sonra bida bakalım dedi, sizce sıkıntı var mı

Bilmiyorum canım normalde ayda bir gidiliyor ama tüp bebek olduğu için iki haftada görelim dedi Dr cnm. Bir şey sorcam sana kan sulandırıcı kullanıyor musun?
Aa bilmiyodum ben tup bebek merkeznden snra ilk defa gidicem yarın. Kullanıyorum cnm coraspin ve hibor iğne kullanıyordum kanama olunca hapı biraktirdi iğneyi devam ediyorum ama ne zamn bırakıcam bilmiyorm sen devam ediyormusun

Ben aktif kanamam olunca bırakıyorum clexan iğne kullanıyorum. Bitince devam ediyorum
Artık sıkıldım tüp bebek doktoruma test yaptiricam dedim o da yazdı bakalım yarın üniversite hastanesine gidicez yaparlar inşallah

Kan pıhtılaşma testimi cnm bende soylucem yarın doktora jelde tahriş yaptı çok kötü. Bide senin bulantıların oluyormu

Kan pıhtılaşma testimi cnm bende soylucem yarın doktora jelde tahriş yaptı çok kötü. Bide senin bulantıların oluyormu

Evet canım pıhtılaşma için, inşallah yaparlar. Bulantım tam anlamıyla yok ama kahvaltı ederken çok zorlanıyorum içim almıyor bide her şey kokuyor gibi geliyor. Kusma, öğürme falan yok çok şükür. Senin nasıl gidiyor?

Inşallah cnm .Benmde bulantım yok çok şükür ama hiç iştahım yok yemek yiyince bulantım oluyor korkyrm bulantı olmayınca bi sorun mu var diye yarn inşallah içim rahatlar

Inşallah cnm .Benmde bulantım yok çok şükür ama hiç iştahım yok yemek yiyince bulantım oluyor korkyrm bulantı olmayınca bi sorun mu var diye yarn inşallah içim rahatlar

Ben de açıkçası olsa daha rahat edicem. Saçma ama sonuçta orda olduğunu belli etsin istiyorum. Böyle böyle 9 ayı geçircez sanırım. Eve ultrason aleti alalım bari diyor eşim :) sadece onu orda görünce kalp atışını izleyince rahat ediyorum.
İnşallah güzel haberlerle gel canım

Son düzenleme:
:) sağlıkla kucağımiza alalım da inşallah cnm ben iki haftadır haber alamadım yarın inşallah güzel haberler veririm içim rahatlar biraz :)

Ben genelde evdeyim eşim arabayla götürüyor iğneciye kendim gidiyorum 3 günde 1. Herkesi eve çağırıyorum ben genelde. Hafif iş yapıyorum. Kanama alanı benim de var 3 hafta sonra gidicem ben inşallah
Benim hergün 2 ampül. ALLAH sana bağışlasın cnm inşallah sorusuz atlatırız şu 9 ayı kaldı 7 ay zaten. Bende salı günü gidicem kısmetse.

Son düzenleme:
:) sağlıkla kucağımiza alalım da inşallah cnm ben iki haftadır haber alamadım yarın inşallah güzel haberler veririm içim rahatlar biraz :)
Canım Dra gittin mi bende yatın gideceğim inşallah kanama alanın geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…