Yeni hamileler gelin toplanalım...

Gittim cnm malesf geçmemiş hala duruyormus ama kalbi atıyordu çok şükür düşük riski hala var yapcak bisey yok dedi

Canım üzme kendini bizimde böyle geçecek anlaşılan. Benim de akşam üzeri kanamam oldu ayakları uzattım yatıyorum. Rabbim yavrularımızı korusun

Canım üzme kendini bizimde böyle geçecek anlaşılan. Benim de akşam üzeri kanamam oldu ayakları uzattım yatıyorum. Rabbim yavrularımızı korusun
Amin cnm inşallah geçer kanaman çok değildi demi hep tedirginiz iste bide benm bidahaki randevuyu 5 hafta sonraya verdi çok geç ya nasıl durcam ben ya

Amin cnm inşallah geçer kanaman çok değildi demi hep tedirginiz iste bide benm bidahaki randevuyu 5 hafta sonraya verdi çok geç ya nasıl durcam ben ya

Yok değil canım peceteye sildigimde geliyor. iyi yanından bak riskli bir şey olsa erken gel derdi. Bana 2 haftada gel dedi ben arada kanamam olunca acile de gittim orda da baktılar olmazsa öyle yaparsın.

Yok değil canım peceteye sildigimde geliyor. iyi yanından bak riskli bir şey olsa erken gel derdi. Bana 2 haftada gel dedi ben arada kanamam olunca acile de gittim orda da baktılar olmazsa öyle yaparsın.
Oda içerdeki kanı temizliyor bence cnm inşallah atlaticaz bunlarida. Öylemi diyosun cnm üni ye gidiyorum ya bide ikili testide o güne verdi ikisini birden çıkarmak için vermiştir diye düşündüm. Aynen acil bisey olrsa acile giderim inşallah olmazda.

iyi akşamlar herkese. 6 haftalık gebeliğim maalesef düşük ile sonuçlandı. Her şey o kadar güzel gidiyordu ki neye uğradığımı şaşırdım. O kadar dikkat ettiğim halde, dinlendiğim halde, hiç bir ev işi yapmadığım halde, ayakkabılarımı, çoraplarımı bile eşim giydirdiği halde düşüğe engel olamadık. Yapılacak bir şey yok şu anda. Düşüğe engel olmak çok zormuş.Ancak mücadeleye devam edeceğiz. Allah hepimize yardımcı olsun,dualarım sizinle...

İnşallah öyledir canım. Doğru test zamanları geliyor bizim demi :) duruma göre hareket edersin artık. Kelin merhemi olsa kendi başına sürer derler ama rahat olmaya çalış arkadaşım. Bu kanamalar değil stres üzer minnaklarımızı

Haklsın cnm hep iyi düşünelim stres dha kötü yapar onlar ztn mücadele etti bundan sonrada edicek inşallah .

Hadi ya Rabbim sabır versin cnm herşey Allahtan Rabbim bizim için en hayırlısını bilir inşallah en kısa zamanda tekrr kavusacaksin cnm

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Daha vakti gelmemiş demek ki. Güçlü olup tedaviye devam et canım benim. Bizim de dualarımız seninle

Bisey soracaktim unuttum :) beni doktor riskli gebelik bölümüne gönderdi perinatoloji yazıyor ciddî bi sorun olmasa göndermezdi demi

Bisey soracaktim unuttum :) beni doktor riskli gebelik bölümüne gönderdi perinatoloji yazıyor ciddî bi sorun olmasa göndermezdi demi

Canm tedavylemı hamle kaldın bn tup bebekle hamıle kaldım dırekt o bolume yolluyolarms bnde oraya gttm dun ama sınır oldm dktra hcbısey anlatmadı konsmadı cnku kalp atısı nrmal dedı haftasnı soledı kan sonucun cıknca gel dedı. O kadr hevesle gıdıyorz bı keşıme cıkmıyo agzlarndan. Ayrıca olla cok onemlı bı sorun dıye dşnme canım guatrı olan sekerı olan falan hep o bolmdeydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…