- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Bitmemis cnm hala duruyormusCanım nasılsın gitik mi doktora bugün. Kanama alanı bitmiş mi?
Gittim cnm malesf geçmemişhala duruyormus ama kalbi atıyordu çok şükür düşük riski hala var yapcak bisey yok dedi
Amin cnm inşallah geçer kanaman çok değildi demi hep tedirginiz iste bide benm bidahaki randevuyu 5 hafta sonraya verdi çok geç ya nasıl durcam ben yaCanım üzme kendini bizimde böyle geçecek anlaşılan. Benim de akşam üzeri kanamam oldu ayakları uzattım yatıyorum. Rabbim yavrularımızı korusun
Amin cnm inşallah geçer kanaman çok değildi demi hep tedirginiz iste bide benm bidahaki randevuyu 5 hafta sonraya verdi çok geç ya nasıl durcam ben ya
Canım üzülme bugünlerde geçecek inşallah bebeğin sağlıklı çok şükürMalesf geçmemiş cnm inşallah senin geçmiştir yarn güzel haberler verirsn
Oda içerdeki kanı temizliyor bence cnm inşallah atlaticaz bunlarida. Öylemi diyosun cnm üni ye gidiyorum ya bide ikili testide o güne verdi ikisini birden çıkarmak için vermiştir diye düşündüm. Aynen acil bisey olrsa acile giderim inşallah olmazda.Yok değil canım peceteye sildigimde geliyor. iyi yanından bak riskli bir şey olsa erken gel derdi. Bana 2 haftada gel dedi ben arada kanamam olunca acile de gittim orda da baktılar olmazsa öyle yaparsın.
Inşallah cnm ya hepimiz saglkla kucagmza alırız insallhCanım üzülme bugünlerde geçecek inşallah bebeğin sağlıklı çok şükür
Oda içerdeki kanı temizliyor bence cnm inşallah atlaticaz bunlarida. Öylemi diyosun cnm üni ye gidiyorum ya bide ikili testide o güne verdi ikisini birden çıkarmak için vermiştir diye düşündüm. Aynen acil bisey olrsa acile giderim inşallah olmazda.
Haklsın cnm hep iyi düşünelim stres dha kötü yapar onlar ztn mücadele etti bundan sonrada edicek inşallah .İnşallah öyledir canım. Doğru test zamanları geliyor bizim demi :) duruma göre hareket edersin artık. Kelin merhemi olsa kendi başına sürer derler ama rahat olmaya çalış arkadaşım. Bu kanamalar değil stres üzer minnaklarımızı
Hadi yaiyi akşamlar herkese. 6 haftalık gebeliğim maalesef düşük ile sonuçlandı. Her şey o kadar güzel gidiyordu ki neye uğradığımı şaşırdım. O kadar dikkat ettiğim halde, dinlendiğim halde, hiç bir ev işi yapmadığım halde, ayakkabılarımı, çoraplarımı bile eşim giydirdiği halde düşüğe engel olamadık. Yapılacak bir şey yok şu anda. Düşüğe engel olmak çok zormuş.Ancak mücadeleye devam edeceğiz. Allah hepimize yardımcı olsun,dualarım sizinle...
iyi akşamlar herkese. 6 haftalık gebeliğim maalesef düşük ile sonuçlandı. Her şey o kadar güzel gidiyordu ki neye uğradığımı şaşırdım. O kadar dikkat ettiğim halde, dinlendiğim halde, hiç bir ev işi yapmadığım halde, ayakkabılarımı, çoraplarımı bile eşim giydirdiği halde düşüğe engel olamadık. Yapılacak bir şey yok şu anda. Düşüğe engel olmak çok zormuş.Ancak mücadeleye devam edeceğiz. Allah hepimize yardımcı olsun,dualarım sizinle...
Bisey soracaktim unuttum :) beni doktor riskli gebelik bölümüne gönderdi perinatoloji yazıyor ciddî bi sorun olmasa göndermezdi demiCanım üzme kendini bizimde böyle geçecek anlaşılan. Benim de akşam üzeri kanamam oldu ayakları uzattım yatıyorum. Rabbim yavrularımızı korusun
Bitmemis cnm hala duruyormusyacak bisey yok dedi risk hala varmis
Amin cnm senin nasıl gidiyorMoralini bozma canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Tevekkül edelim♡
Bisey soracaktim unuttum :) beni doktor riskli gebelik bölümüne gönderdi perinatoloji yazıyor ciddî bi sorun olmasa göndermezdi demi
Evet sendemi o bölüme gidiyorsunCanım biz riskli gebelik geçiriyoruz zaten. Ondan göndermistir.
Evet sendemi o bölüme gidiyorsun
Anladım cnm bende oyuzden üniverste gidiyorum uzak olmada rağmenBen ilçede yaşıyorum cnm burda öyle bir bölüm yok maalesef olsa ben kendi isteğimle giderdim daha dikkatli takip ederler diye.
Bisey soracaktim unuttum :) beni doktor riskli gebelik bölümüne gönderdi perinatoloji yazıyor ciddî bi sorun olmasa göndermezdi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?