- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Evet iknci tüp bebek denememde hamile kaldım cnm benmde 6.haftada bi kanamam oldu kese etrafında kanama alanı varmış dün gittim hala geçmemiş ama dedgin gbi hiç açıklama yapmadılar banada kalbi atıyor dedi dinleyebilirmiyim dedim burdan dinlenmiyor dedi ama benden önce girenler dinledi bende duydum sinir oldum bide 5 hafta sonraya randevu verdi nasl durcam bilmiyorm bide kan tahlili ilk defa yaptılar onların sonucunu 5 hafta sonra bakcaklar mis düşün yani sacmalikCanm tedavylemı hamle kaldın bn tup bebekle hamıle kaldım dırekt o bolume yolluyolarms bnde oraya gttm dun ama sınır oldm dktra hcbısey anlatmadı konsmadı cnku kalp atısı nrmal dedı haftasnı soledı kan sonucun cıknca gel dedı. O kadr hevesle gıdıyorz bı keşıme cıkmıyo agzlarndan. Ayrıca olla cok onemlı bı sorun dıye dşnme canım guatrı olan sekerı olan falan hep o bolmdeydı
Canım ben 7 haftamda bile alttan gördü dr 9haftada karnımdan duyduk kalbı atıyorsa için rahat olsun kanama olayını kafana çok takıyorsan bende başka dr a gıt biraz araştırEvet iknci tüp bebek denememde hamile kaldım cnm benmde 6.haftada bi kanamam oldu kese etrafında kanama alanı varmış dün gittim hala geçmemiş ama dedgin gbi hiç açıklama yapmadılar banada kalbi atıyor dedi dinleyebilirmiyim dedim burdan dinlenmiyor dedi ama benden önce girenler dinledi bende duydum sinir oldum bide 5 hafta sonraya randevu verdi nasl durcam bilmiyorm bide kan tahlili ilk defa yaptılar onların sonucunu 5 hafta sonra bakcaklar mis düşün yani sacmalik
Benm dün gene alttan bakıldı cnm kalp atışını ekrandan gördüm kanama alanı kafama takıyorum ama çok şükür kanamam olmadi bidaha inşallah birşey olmazCanım ben 7 haftamda bile alttan gördü dr 9haftada karnımdan duyduk kalbı atıyorsa için rahat olsun kanama olayını kafana çok takıyorsan bende başka dr a gıt biraz araştır
Olmaz Allah'ın ıznıyle tesbıh cek ya mübdiu Allah'ın isimlerinden enaz 100kere cek ben çok cekmıstım cekıyorum da ara ara günlük yasın okuyorum sende oku dualara Allah'a sığınalım korkumuz kalmasın inşallah ben korkularımı İnan bu şekilde atlatıyorum yoksa insan kafayı yer dua etmesem eksık kalıyorum sankı edınce güvende hissediyorum kendimi rabbım onları bıze bağışlasınBenm dün gene alttan bakıldı cnm kalp atışını ekrandan gördüm kanama alanı kafama takıyorum ama çok şükür kanamam olmadi bidaha inşallah birşey olmaz
Amin cnm senin nasıl gidiyor
Aynen cnm dua ile bekliyorm hep bugün çok bulantım var kendimi iyi hissetmiyorumOlmaz Allah'ın ıznıyle tesbıh cek ya mübdiu Allah'ın isimlerinden enaz 100kere cek ben çok cekmıstım cekıyorum da ara ara günlük yasın okuyorum sende oku dualara Allah'a sığınalım korkumuz kalmasın inşallah ben korkularımı İnan bu şekilde atlatıyorum yoksa insan kafayı yer dua etmesem eksık kalıyorum sankı edınce güvende hissediyorum kendimi rabbım onları bıze bağışlasın
Bana niye iğne vermediler bilmiyorm cnm dedgin gbi Rabbim yazdiysa saglkla kucağımiza alırız inşallahElhamdülillah bu günlerimize de inşallah daha da güzel günler görecez. 4+3 kese gördük dün 5+2 kanamam oldu hemen doktora gittim. Kesmemiz duruyor şükür. Az biraz kanama alanı varmış. Pruloton verdi doktor 3güne bir vuracam. 7haftalik olunca kalp atisi inşallah gidecem. Tevekkül edelim nasibi varsa rabbim onları bize bağışlasın.
Bulantıyı hiç sorma sabah ıkı lokma yedım onu da çıkardım bitkin baygın aç aç yatıyorumAynen cnm dua ile bekliyorm hep bugün çok bulantım var kendimi iyi hissetmiyorum
Ben cikarmiyorumda ilk defa bulantı bugün çok oldu. Canım sen bulantı ilacı al istersen bisey yiyemedigin içind e halsiz kalırsın hep olmazBulantıyı hiç sorma sabah ıkı lokma yedım onu da çıkardım bitkin baygın aç aç yatıyorum
almadım alsam iyi olur aslındaBen cikarmiyorumda ilk defa bulantı bugün çok oldu. Canım sen bulantı ilacı al istersen bisey yiyemedigin içind e halsiz kalırsın hep olmaz
Al cnm ben okumuştum iyi gelenler vardı hatta isimlerini almıştımalmadım alsam iyi olur aslında
Kızlar aranızda tiroid hastası varmı benim gibi
Şuan degerlerın kaç hamılelıkte canım birde dr sana bişey rısk falan gibiBennnnn. Euthyrox 100 kullanıyorum.
Şuan degerlerın kaç hamılelıkte canım birde dr sana bişey rısk falan gibi
Evet iknci tüp bebek denememde hamile kaldım cnm benmde 6.haftada bi kanamam oldu kese etrafında kanama alanı varmış dün gittim hala geçmemiş ama dedgin gbi hiç açıklama yapmadılar banada kalbi atıyor dedi dinleyebilirmiyim dedim burdan dinlenmiyor dedi ama benden önce girenler dinledi bende duydum sinir oldum bide 5 hafta sonraya randevu verdi nasl durcam bilmiyorm bide kan tahlili ilk defa yaptılar onların sonucunu 5 hafta sonra bakcaklar mis düşün yani sacmalik
Amin cnm bende iki hafta sonraya belki başka doktora giderim. Randevu verdiği tarihte ikili testte yapılacak yani onunla denk gelsin hepsini aynı gün aradan çıkarmak için geç verdiler. Sorun olmasa hadi bekleyim ama zaten riskli dha çok stres olcamSacma olms ewet bska yere gtsen olmazmı. Bnde verdm kan haftaya gel dedı sonuca bakcak snrada bı ay snra cagrıyılarms heralde ıkılı tarama ıcı . Bızı. Ettgmz telası anlamıyolarkı ıslernı duZgun yapmıyolar benmde arkdas dnlemş bana dnletmedı aynı dktrmu blmıyorm ama. Hayrlısı artk allah buyk allaha emanet bebşlerımız
Amin cnm bende iki hafta sonraya belki başka doktora giderim. Randevu verdiği tarihte ikili testte yapılacak yani onunla denk gelsin hepsini aynı gün aradan çıkarmak için geç verdiler. Sorun olmasa hadi bekleyim ama zaten riskli dha çok stres olcam
Bende 75kullanıyorum şuan iyi ama yine gıdıyim dr aCanim transfer sırasında 2 civariydi zaten Euthyrox 50 kullaniyordum transferin 5. Günü yapılan testlerde 5 e yükselmiş hemen 75 cikardı doktorum. 15 gün sonra yine ölçüm yapıldı 3.5 düşmüş ama doktorum yine dozajı 100 e çıkardı ve 1.7 ye düştü çok şükür. Haftaya yine kontrolüm var.
Sürekli takip edilmesi gereken bir durum canım Allah korusun gerekli önlem alınmazsa bebekte zeka geriliğine yol aciyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?