kızlarr bana bısey deyın nolurrr... 31.. transferım oldu bugun 9. gun dayanamadım kan verdm acılde.. tele arad smdı 18 cıkms deger erkn oldugu ıcın zatn yuksek cıkmazdı dımı 5 gun erken yaptm doktorun dedgnden yanı umut var dımı suuu aaannn artabaılır dahaa cumaya kadrrrrr...2.gun embrıyosuydu bıde tam gelsmeden oldu trasferımmm 9. gune 18 beta umut varmıııı
Canım 5 in ustunde gebelik ihtimali olduğunu söylüyorlar. Önemli olan iki günde düzenli artış göstermesi. Olumlu düşün olumlu olsun arkadaşım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben de o şekildeyim bakalım yarın doktora sorucam o ne diyecek beslenmemle ilgili ama içim almıyor tiksiniyorum. Daha hamileliğimi öğreneli tatlı bir şey yemedim desem yeridir canım hiç çekmiyor. En sevdiğim beyaz peynirden bile bıkkınlık geldi. Şöyle iştahım açılsa kilo falan düşünmüycem :)
Bende öleyim tatlı herşeyden tiksinmeye başladım,çayı şekerli içiyorum normalde ve çok severim kesinlikle içemedim.Dün akşam miğdem çok kötüydü,boğazım cayır cayır yandı ayva yedim limon sıkarak ki limon hiç sevmem...bakalım daha neler görcezEnn korktuğumda sakatatın her türlüsünden nefret ederim,kokusuna dahi dayanamam,onlardan canım çekerse valla eşimin diline düşerim.7 yıllık evliyiz canı öle bişey çekince dışarda yer gelir ben hiç yapmadım evde
Hiiç üzülme süper sonucun Allah sonuna kadar mutlu etsinewt cnm bı adamla konstm laboratuardan ne hamılesn ne deglsn dıyo zatn erkende yaptrdm ıcın degern yukselme ıhtımalı var ınsaallahhh yazarm sızedeee
bende fazla yiyemiyorum tatlıdan tiksindim aynı şekileBen de o şekildeyim bakalım yarın doktora sorucam o ne diyecek beslenmemle ilgili ama içim almıyor tiksiniyorum. Daha hamileliğimi öğreneli tatlı bir şey yemedim desem yeridir canım hiç çekmiyor. En sevdiğim beyaz peynirden bile bıkkınlık geldi. Şöyle iştahım açılsa kilo falan düşünmüycem :)
Canım 9. Güne göre güzel değer inşallah kat kat katlar umut hep var zatenkızlarr bana bısey deyın nolurrr... 31.. transferım oldu bugun 9. gun dayanamadım kan verdm acılde.. tele arad smdı 18 cıkms deger erkn oldugu ıcın zatn yuksek cıkmazdı dımı 5 gun erken yaptm doktorun dedgnden yanı umut var dımı suuu aaannn artabaılır dahaa cumaya kadrrrrr...2.gun embrıyosuydu bıde tam gelsmeden oldu trasferımmm 9. gune 18 beta umut varmıııı
Canım 9. Güne göre güzel değer inşallah kat kat katlar umut hep var zaten
Çıkarıyorsan sorun yok cnm bendede var o gaz cnku:) kız delisin valla sen bulanmasın dha iyi iste:) bende okudum onu morelim bozuldu kötü şeyler okumucam bidaha yaCanım tahlillerime bakilmisti yoktu ama pekmez yiyim bari. Çıkıyor Allah'tan yoksa patlardimherkesin midesi bulanıyor benim niye bulanmiyor ya garip bir düşünce biliyorum ama bebiş kendisi belli etsin diye...
Bide burda bebeğin kalp atışını duyulmaması diye bir konu açmışlar okuyunca psikolojim bozuldu ya :'(
Çıkarıyorsan sorun yok cnm bendede var o gaz cnku:) kız delisin valla sen bulanmasın dha iyi iste:) bende okudum onu morelim bozuldu kötü şeyler okumucam bidaha ya
Canim 9.gunde 18 ise 11. Gunde tekrar yaptir 2kye katliyorsa problem yok bebisin tutunma asamasinda demekki ama artmazsada moralini sakın bozma cunku sonradan toparliyor senin icin onemli olan deger 12. Gun degeri simdiki degere gorer bebisin seninle insalahcnm senn 8. gun 101 cıkms ama 4 5. gun transfer oldu galıba dımı... benm bugun9. gun 18 cıktı... 2. gun embrıyosuydu tam gelsmeden transfer edıldı yanı umutlanmalı mıyım senceeee ılk defa 18 gördm betada bugune kadarrr hep 000 dı
Aynen herkeste oluyomuş gaz:) amin cnm artk güzel düşünelim.Hehe azıcık delilik var bendedemek ki bu gazı bebisler yapiyor. Valla ben okumucam diye söz verdim kendime artık.. güzel şeyler düşünelim sağ salim kucağımıza alicaz inşallah Rabbimin izniyle
Kötü düşünme cnm bu sefer hersey güzel olcakKızlar bende kötü şeyler okumamaya dikkat ediyorum zamanında yaşadıklarım aklıma geliyor Allah korusuninşallah sağ salim kucaklamakta nasip olur bu gebeliğimde
Canim 9.gunde 18 ise 11. Gunde tekrar yaptir 2kye katliyorsa problem yok bebisin tutunma asamasinda demekki ama artmazsada moralini sakın bozma cunku sonradan toparliyor senin icin onemli olan deger 12. Gun degeri simdiki degere gorer bebisin seninle insalah
aminnn insallah canim hepimiz icin hersey güzel olsun rabbim kucagimiza aldigimiz günleride göstersin insallah hayirla sagliklaKötü düşünme cnm bu sefer hersey güzel olcak
Amin cnm benm bugün boğazlarım acıyor ve öksürüyorum oksururkende içim acıyor yaaminnn insallah canim hepimiz icin hersey güzel olsun rabbim kucagimiza aldigimiz günleride göstersin insallah hayirla saglikla
öksürük bende de fena canim simdi elma kabugu tarcinla karanfil ve ihlamur kaynattim. icine bir cay kasigi bal ve limon sIKTIM insallah ise yararAmin cnm benm bugün boğazlarım acıyor ve öksürüyorum oksururkende içim acıyor ya
Hadi ya inşallah iyi gelir cnm bende ballı süt yaptm iyi gelirse şöyle bende yaparımöksürük bende de fena canim simdi elma kabugu tarcinla karanfil ve ihlamur kaynattim. icine bir cay kasigi bal ve limon sIKTIM insallah ise yarar
tamam canim. sana tavsiyem keci boynuzu özü eczaneden aldim ben dün aksamdan beri baya ise yaradiHadi ya inşallah iyi gelir cnm bende ballı süt yaptm iyi gelirse şöyle bende yaparım
Aa var evde cnm yatmadan bi kaşık içeyim ozmntamam canim. sana tavsiyem keci boynuzu özü eczaneden aldim ben dün aksamdan beri baya ise yaradi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?