Yeni hamileler gelin toplanalım...

Canım 5 in ustunde gebelik ihtimali olduğunu söylüyorlar. Önemli olan iki günde düzenli artış göstermesi. Olumlu düşün olumlu olsun arkadaşım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım 5 in ustunde gebelik ihtimali olduğunu söylüyorlar. Önemli olan iki günde düzenli artış göstermesi. Olumlu düşün olumlu olsun arkadaşım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

ewt cnm bı adamla konstm laboratuardan ne hamılesn ne deglsn dıyo zatn erkende yaptrdm ıcın degern yukselme ıhtımalı var ınsaallahhh yazarm sızedeee

Ben de o şekildeyim bakalım yarın doktora sorucam o ne diyecek beslenmemle ilgili ama içim almıyor tiksiniyorum. Daha hamileliğimi öğreneli tatlı bir şey yemedim desem yeridir canım hiç çekmiyor. En sevdiğim beyaz peynirden bile bıkkınlık geldi. Şöyle iştahım açılsa kilo falan düşünmüycem :)

ewt cnm bı adamla konstm laboratuardan ne hamılesn ne deglsn dıyo zatn erkende yaptrdm ıcın degern yukselme ıhtımalı var ınsaallahhh yazarm sızedeee
Hiiç üzülme süper sonucun Allah sonuna kadar mutlu etsin
bende fazla yiyemiyorum tatlıdan tiksindim aynı şekile

Canım 9. Güne göre güzel değer inşallah kat kat katlar umut hep var zaten

Çıkarıyorsan sorun yok cnm bendede var o gaz cnku:) kız delisin valla sen bulanmasın dha iyi iste:) bende okudum onu morelim bozuldu kötü şeyler okumucam bidaha ya

Kızlar bende kötü şeyler okumamaya dikkat ediyorum zamanında yaşadıklarım aklıma geliyor Allah korusun inşallah sağ salim kucaklamakta nasip olur bu gebeliğimde

Çıkarıyorsan sorun yok cnm bendede var o gaz cnku:) kız delisin valla sen bulanmasın dha iyi iste:) bende okudum onu morelim bozuldu kötü şeyler okumucam bidaha ya

Hehe azıcık delilik var bende demek ki bu gazı bebisler yapiyor. Valla ben okumucam diye söz verdim kendime artık.. güzel şeyler düşünelim sağ salim kucağımıza alicaz inşallah Rabbimin izniyle

Canim 9.gunde 18 ise 11. Gunde tekrar yaptir 2kye katliyorsa problem yok bebisin tutunma asamasinda demekki ama artmazsada moralini sakın bozma cunku sonradan toparliyor senin icin onemli olan deger 12. Gun degeri simdiki degere gorer bebisin seninle insalah

Hehe azıcık delilik var bende demek ki bu gazı bebisler yapiyor. Valla ben okumucam diye söz verdim kendime artık.. güzel şeyler düşünelim sağ salim kucağımıza alicaz inşallah Rabbimin izniyle
Aynen herkeste oluyomuş gaz:) amin cnm artk güzel düşünelim.

Insallah canm ya allah buyuk salı vercm tekrar kan

2. Gün embriyo su 5. Günden hesapla 6. Gündesin zaten 6. Günden sonra beta salgılanması olmaya başlıyor. Üzülecek bir şey sakin ol arkadaşım.
Bahar test sonucun nasıl bugün test yapanlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…