Maşallah sana ben evden çıkmaya korkuyorum 3 günde 1 iğne oluyorum. Her gün kan sulandırıcı iğne ve günde 4 progestan 200 fitil olarak kullanıyorum .siz neler kullanıyorsunuz kızlaaarrrrInsallah cnm ise gidiyorum her sabah 6.15 te kalkip avrupa yakasina gidiyorum is yerine araba kullaniyorum Bulanti olayi beni cok zorlar.Sari leblebi yedim evet bay iyi geldi
Anladım cnm inşallah benmde bulantım çok olmaz yaInsallah cnm ise gidiyorum her sabah 6.15 te kalkip avrupa yakasina gidiyorum is yerine araba kullaniyorum Bulanti olayi beni cok zorlar.Sari leblebi yedim evet bay iyi geldi
Benm her iki tarafta ağrıyor ama sürekli değil aradakizlaaaar sag kasikk dyom agryomu
Bende öleyim tatlı herşeyden tiksinmeye başladım,çayı şekerli içiyorum normalde ve çok severim kesinlikle içemedim.Dün akşam miğdem çok kötüydü,boğazım cayır cayır yandı ayva yedim limon sıkarak ki limon hiç sevmem...bakalım daha neler görcezMerhaba arkadaşlar ben de yarın dr.a gidicem inşallah kalp atışını duyarım diye ümit ediyorum yoksa kafamda deli gibi saçma düşünceler kuruyorum.
Yeme içmeniz nasıl? Çok fazla bulantı yok ama o kadar iştahsızım ki zorla bikaç lokma yiyebiliyorum. İlk hamilelik olunca da bilmiyorum fazla korkuyorum birşey olur diye
:) o progestan iğne ben transferden snra 5 gün kullandım okadar . Şuan kan sulandırıcı iğne prednol estrofem folik asit coraspin bide jel kullanıyorum cnmMaşallah sana ben evden çıkmaya korkuyorum 3 günde 1 iğne oluyorum. Her gün kan sulandırıcı iğne ve günde 4 progestan 200 fitil olarak kullanıyorum .siz neler kullanıyorsunuz kızlaaarrrr
Maşallah sana ben evden çıkmaya korkuyorum 3 günde 1 iğne oluyorum. Her gün kan sulandırıcı iğne ve günde 4 progestan 200 fitil olarak kullanıyorum .siz neler kullanıyorsunuz kızlaaarrrr
Maşallah sana ben evden çıkmaya korkuyorum 3 günde 1 iğne oluyorum. Her gün kan sulandırıcı iğne ve günde 4 progestan 200 fitil olarak kullanıyorum .siz neler kullanıyorsunuz kızlaaarrrr
Bende salı gideceğim ama muayene etmez galiba sadece kan isterSalı gidicem kısmet olursa
Benm ayaklarım tranaferden sonra çok üşüdü sua n iyim acaba kansizlikmi var sende cnm bide yemen çok iyi bende diyorum bulantı olmasında hep yiyeyim diye dua edyrm :) gaz cikaramiyomusun ?Her gün progestan iğne ve 3 fitil
Gün aşırı kan sulandırıcı iğne
Her gün imom vitamin, magnezyum ve 5 estrofem
Kızlar ayaklarım donuyor yaa sıcak memlekette yaşıyorum ama buz gibi ayaklarım. Dünyaları yiyorum her şey istiyor canım ve çok gazim var
Benm ayaklarım tranaferden sonra çok üşüdü sua n iyim acaba kansizlikmi var sende cnm bide yemen çok iyi bende diyorum bulantı olmasında hep yiyeyim diye dua edyrm :) gaz cikaramiyomusun ?
kızlar blast emriyosu transfer bu gün 8. günüm ve b hgc 101 çıktı pazar gunu test gunum lütfen aklınıza geldikçe bana da dua edin..
Canım o korku bende de var kalp atışını duyana kadar da geçmeyecek galibaCanım tahlillerime bakilmisti yoktu ama pekmez yiyim bari. Çıkıyor Allah'tan yoksa patlardimherkesin midesi bulanıyor benim niye bulanmiyor ya garip bir düşünce biliyorum ama bebiş kendisi belli etsin diye...
Bide burda bebeğin kalp atışını duyulmaması diye bir konu açmışlar okuyunca psikolojim bozuldu ya :'(
İkinci gün embriyosuysa umut var bence canım inşallah yükselir kat kat dua et stres yapma inşallah hayırlı haberlerini alırızkızlarr bana bısey deyın nolurrr... 31.. transferım oldu bugun 9. gun dayanamadım kan verdm acılde.. tele arad smdı 18 cıkms deger erkn oldugu ıcın zatn yuksek cıkmazdı dımı 5 gun erken yaptm doktorun dedgnden yanı umut var dımı suuu aaannn artabaılır dahaa cumaya kadrrrrr...2.gun embrıyosuydu bıde tam gelsmeden oldu trasferımmm 9. gune 18 beta umut varmıııı
kızlarr bana bısey deyın nolurrr... 31.. transferım oldu bugun 9. gun dayanamadım kan verdm acılde.. tele arad smdı 18 cıkms deger erkn oldugu ıcın zatn yuksek cıkmazdı dımı 5 gun erken yaptm doktorun dedgnden yanı umut var dımı suuu aaannn artabaılır dahaa cumaya kadrrrrr...2.gun embrıyosuydu bıde tam gelsmeden oldu trasferımmm 9. gune 18 beta umut varmıııı
Canım iğneyi sor ben 3 günde bi vuruluyorum sen de vurul önemli:) o progestan iğne ben transferden snra 5 gün kullandım okadar . Şuan kan sulandırıcı iğne prednol estrofem folik asit coraspin bide jel kullanıyorum cnm
2. Güne göre değerin çok iyi canım hiç üzme kendini hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlarr bana bısey deyın nolurrr... 31.. transferım oldu bugun 9. gun dayanamadım kan verdm acılde.. tele arad smdı 18 cıkms deger erkn oldugu ıcın zatn yuksek cıkmazdı dımı 5 gun erken yaptm doktorun dedgnden yanı umut var dımı suuu aaannn artabaılır dahaa cumaya kadrrrrr...2.gun embrıyosuydu bıde tam gelsmeden oldu trasferımmm 9. gune 18 beta umut varmıııı
Canım iğneyi sor ben 3 günde bi vuruluyorum sen de vurul önemli
2. Güne göre değerin çok iyi canım hiç üzme kendini hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cnm cok erken baktirmissin.Bosu bosuna strese gireceksin daha cok.Insallah hamilesindir.Olumlu dusun.
Canım o korku bende de var kalp atışını duyana kadar da geçmeyecek galiba
İkinci gün embriyosuysa umut var bence canım inşallah yükselir kat kat dua et stres yapma inşallah hayırlı haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?