Yeni hamileler gelin toplanalım...

Insallah cnm ise gidiyorum her sabah 6.15 te kalkip avrupa yakasina gidiyorum is yerine araba kullaniyorum Bulanti olayi beni cok zorlar.Sari leblebi yedim evet bay iyi geldi
Maşallah sana ben evden çıkmaya korkuyorum 3 günde 1 iğne oluyorum. Her gün kan sulandırıcı iğne ve günde 4 progestan 200 fitil olarak kullanıyorum .siz neler kullanıyorsunuz kızlaaarrrr

Bende öleyim tatlı herşeyden tiksinmeye başladım,çayı şekerli içiyorum normalde ve çok severim kesinlikle içemedim.Dün akşam miğdem çok kötüydü,boğazım cayır cayır yandı ayva yedim limon sıkarak ki limon hiç sevmem...bakalım daha neler görcezEnn korktuğumda sakatatın her türlüsünden nefret ederim,kokusuna dahi dayanamam,onlardan canım çekerse valla eşimin diline düşerim.7 yıllık evliyiz canı öle bişey çekince dışarda yer gelir ben hiç yapmadım evde

Maşallah sana ben evden çıkmaya korkuyorum 3 günde 1 iğne oluyorum. Her gün kan sulandırıcı iğne ve günde 4 progestan 200 fitil olarak kullanıyorum .siz neler kullanıyorsunuz kızlaaarrrr
:) o progestan iğne ben transferden snra 5 gün kullandım okadar . Şuan kan sulandırıcı iğne prednol estrofem folik asit coraspin bide jel kullanıyorum cnm

Ben hergun 1 sabah jel fitil,1 tane 100 luk coraspin, eatorfem hap gunde 3 kullaniyordum cok kotu yan etki yapti en son rahimde sivi birikmesi olunca kademeli azaltip bitirmeye karar verdi estorfemi doktor.

Bende coraspin 100 luk , jel fitil gunde 1, folic acid, Gunde 3 estorfem kullaniyordum.Yan etkileri beni bitirdi resmen karnimda odem olunca doktor estorfemi kademeli azalttirdi 2 gun daha gunde 1 kullanip tamamen birakicam cok sukur Fitil de gunde 2 di gunde 1 e dusurdu

Kızlar bende günde iki defa crinone jel iki defa estrofem, bir defa folik asit, bir defa clexane kullanıyorum. Gün aşırı progesteron iğne yaptırıyorum haftada bir proluton yaptırıyorum

Her gün progestan iğne ve 3 fitil
Gün aşırı kan sulandırıcı iğne
Her gün imom vitamin, magnezyum ve 5 estrofem

Kızlar ayaklarım donuyor yaa sıcak memlekette yaşıyorum ama buz gibi ayaklarım. Dünyaları yiyorum her şey istiyor canım ve çok gazim var

Benm ayaklarım tranaferden sonra çok üşüdü sua n iyim acaba kansizlikmi var sende cnm bide yemen çok iyi bende diyorum bulantı olmasında hep yiyeyim diye dua edyrm :) gaz cikaramiyomusun ?

Benm ayaklarım tranaferden sonra çok üşüdü sua n iyim acaba kansizlikmi var sende cnm bide yemen çok iyi bende diyorum bulantı olmasında hep yiyeyim diye dua edyrm :) gaz cikaramiyomusun ?

Canım tahlillerime bakilmisti yoktu ama pekmez yiyim bari. Çıkıyor Allah'tan yoksa patlardim herkesin midesi bulanıyor benim niye bulanmiyor ya garip bir düşünce biliyorum ama bebiş kendisi belli etsin diye...
Bide burda bebeğin kalp atışını duyulmaması diye bir konu açmışlar okuyunca psikolojim bozuldu ya :'(

kızlarr bana bısey deyın nolurrr... 31.. transferım oldu bugun 9. gun dayanamadım kan verdm acılde.. tele arad smdı 18 cıkms deger erkn oldugu ıcın zatn yuksek cıkmazdı dımı 5 gun erken yaptm doktorun dedgnden yanı umut var dımı suuu aaannn artabaılır dahaa cumaya kadrrrrr...2.gun embrıyosuydu bıde tam gelsmeden oldu trasferımmm 9. gune 18 beta umut varmıııı

kızlar blast emriyosu transfer bu gün 8. günüm ve b hgc 101 çıktı pazar gunu test gunum lütfen aklınıza geldikçe bana da dua edin..

cnm senn 8. gun 101 cıkms ama 4 5. gun transfer oldu galıba dımı... benm bugun9. gun 18 cıktı... 2. gun embrıyosuydu tam gelsmeden transfer edıldı yanı umutlanmalı mıyım senceeee ılk defa 18 gördm betada bugune kadarrr hep 000 dı

Canım o korku bende de var kalp atışını duyana kadar da geçmeyecek galiba
İkinci gün embriyosuysa umut var bence canım inşallah yükselir kat kat dua et stres yapma inşallah hayırlı haberlerini alırız

Cnm cok erken baktirmissin.Bosu bosuna strese gireceksin daha cok.Insallah hamilesindir.Olumlu dusun.

:) o progestan iğne ben transferden snra 5 gün kullandım okadar . Şuan kan sulandırıcı iğne prednol estrofem folik asit coraspin bide jel kullanıyorum cnm
Canım iğneyi sor ben 3 günde bi vuruluyorum sen de vurul önemli
2. Güne göre değerin çok iyi canım hiç üzme kendini hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım iğneyi sor ben 3 günde bi vuruluyorum sen de vurul önemli

2. Güne göre değerin çok iyi canım hiç üzme kendini hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canm ınsallah yaaa ıkı uc gn snra tekrar kan verıcem ınsallah duzenlı artar... bn agr kaldrmadan nrmal ewde yemı falan yapıyor yatmama faln gerk yok dımı nrmal devam edym zorlamadan

Cnm cok erken baktirmissin.Bosu bosuna strese gireceksin daha cok.Insallah hamilesindir.Olumlu dusun.

blıyorm cnm hep kızardm bu sefer bn dayanamaım nolcksa olsn btsn dedım ama btmedııı ne hamıleym dıyeblıyoum nede deglm... bıkac gn snra tekrar vercm kan hayrlısı llahtan artık

Canım o korku bende de var kalp atışını duyana kadar da geçmeyecek galiba

İkinci gün embriyosuysa umut var bence canım inşallah yükselir kat kat dua et stres yapma inşallah hayırlı haberlerini alırız

amın ınsallahcnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…