Yeni hamileler gelin toplanalım...

Canlarım ıhlamur adaçayı gibi bitki çayları içmeyin... Hatta bir süre bitkisel çaylardan uzak durun.
adacayi sakincali canim ama ihlamurda problem olmuyor diye bliyorum günde iki fincana kadar. rezenede icilebiliyor

adacayi sakincali canim ama ihlamurda problem olmuyor diye bliyorum günde iki fincana kadar. rezenede icilebiliyor

Tamam canım aklımda bulunsun. Ama ben ilk üç ay içemem hiçbir şey korkumdan. Kahveyi çok seviyordum transfer gününden beri içmiyorum
Normal çayı bile günde bir bardak çok çok açık iciyorum.

Tamam canım aklımda bulunsun. Ama ben ilk üç ay içemem hiçbir şey korkumdan. Kahveyi çok seviyordum transfer gününden beri içmiyorum
Normal çayı bile günde bir bardak çok çok açık iciyorum.
canim cayi kahveyi bende hic icmiyorum . bu cayida mecbur kaldim icmeye cünkü öksürürken icim cikacak gibi. hamile olupda yapip faydasini gören arkadaslar olmus insallah banada faydasi olur

canim cayi kahveyi bende hic icmiyorum . bu cayida mecbur kaldim icmeye cünkü öksürürken icim cikacak gibi. hamile olupda yapip faydasini gören arkadaslar olmus insallah banada faydasi olur

Geçmiş olsun canım mecbur kalınca içeriz tabi. Benimde evlendiğimden beri idrar yolu enfeksiyonum geçmedi en son bir profesör kurutulmuş yaban mersini çayini önerdi. Onunla geçti 5 aydır olmuyordum. Ama iki gündür idrarında yanma yok ama baskı oluyor korkuyorum olucam diye. yaban mersinini çok içmek istiyorum ama bununla ilgili bir bilgi bulamadım internette doktora sordum bir bilgim yok dedi

gecmis olsun canim benimde idrar yaparken baski hissim var gebelikten kaynakli da olabilir insallah enfeksiyon degildir

Hepimizde oluyorsa normal o zaman kızlar. Bol bol su içelim yine de.
Doktoruma söyledim önlemsel olarak monurol şase verdi bugün içicem ama ben yine idrar kültürü yaptırdım salı cikicak sonuç. Gebelikte riskli bir durum enfeksiyon, inşallah yoktur bir şey

Kızlar kanaması olup doktoru coraspirini bıraktıran var mı

Evet cnm sü içiyorum bende doktora soylucem tahlil yapar inşallah seninde yoktur merk etme yanma yokmuş hem ilaç vermiş

heidi1017 canım salı vericem kan...inşallah şu yerleşme kanamasıda biter artık.Bazı kadınlarda ilk 3 ay sürüyomuş...inşallah onlardan olmam çünkü beni çok tedirgin ediyo...coraspirinide kestim kanama başlayınca bide...

Canım kırmızı görmeden sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri inşallah

Kızlar bir şey kafama takıldı. Kan pıhtılaşması testi yapıldı mı size? Şimdi bi konuda okudum, başarılı hamile kalmış ama kan pıhtılaşması olduğu için kaybetmiş sonradan yapılan tahlillerde çıkmış. Biz şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyoruz bir süre sonra neye göre kesecekler bu iğneyi?

Bende yarın vereceğim canım inşallah hayırlı haberler alırız
Canım bana genetik test yapıldı pıhtılaşma bozukluğu çıktı ben uzun süre kullanacağım ama

Bende yarın vereceğim canım inşallah hayırlı haberler alırız

Canım bana genetik test yapıldı pıhtılaşma bozukluğu çıktı ben uzun süre kullanacağım ama

Bizim ilk tüp bebek diye mı yapılmadı acaba Kendimiz yaptırabiliyor muyuz bu testi? Neden ihmal ediliyor ki bu

Bizim ilk tüp bebek diye mı yapılmadı acaba Kendimiz yaptırabiliyor muyuz bu testi? Neden ihmal ediliyor ki bu
Benim iki dış gebelik bir kimyasal olunca yapıldı canım . Normalde bu benimde ile tüp denemem. Drun zaten önlem aşmış ilerleyen günlerde pıhtılaşma testlerini yapıp ona göre karar verir bence telaş etme. Şu an zaten önlemi alınmış

2
bana yapıldı canım pıhtılaşma var 2 tane olumsuz denemem var. Şimdi her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…