YENI HAMIS ANNELER

inşallah canım eylülde kimyasal oldu benim de dediğin doğru olacaksa olur zaten de korku iste çok baktım ben de kimine hemen veriyorlarmış 12 hafta olana kadar kullan diye ondan sordum inşallah sağlıkla gelsinler
Canım bana doktor verdi ama ben gonal -f kullandım yumurta büyütücü bide çatlatma iğnesi vuruldum doktorum rahmin çok hareketli dedi iğne verdi progestan ama iğnesi çok agır yani acıtıyor jel iste istiyceksen doktordan 12 haftaya kadarda kullanmak zorundasın bilgin olsun

jel nasıl kullanılıyor canım ben hap biliyodum sabah aksam iç diye veriyorlarmış 12 haftaya kadar iğne istemem canım

inşallah canım eylülde kimyasal oldu benim de dediğin doğru olacaksa olur zaten de korku iste çok baktım ben de kimine hemen veriyorlarmış 12 hafta olana kadar kullan diye ondan sordum inşallah sağlıkla gelsinler
Aminnnn☺ bebislerimizin gün gün büyüdüğünü görmeyi doğduğunda mis konularını içimize cekmeyi nasip etsin Allah.insallah tez zamanda isteyenlere nasip etsin çok güzel bir duygu

Yoo gayet normal zaten ilk değer dusukmus geç döllenme olmuş büyük ihtimal doktora gittin mi
az once dr dan geldim kahverengi bisey geldi akintiyla birlikte bizde gittik acile ama bi daha gelmedi ultrasondada zaten kanama yada kese gozukmedi 2 gun sonra tekrarlayn dedi degee dusuk falanda demedi ama bana dusuk gibi geldi yaa

az once dr dan geldim kahverengi bisey geldi akintiyla birlikte bizde gittik acile ama bi daha gelmedi ultrasondada zaten kanama yada kese gozukmedi 2 gun sonra tekrarlayn dedi degee dusuk falanda demedi ama bana dusuk gibi geldi yaa
Yok canım düşük değil bence ama sen yine de takipte ol kendin için. Daha kesenin görünmesi imkansız zaten anca 4000 lerden sonra görünüyor testi de tekrarla 2 gün sonra 1100 1200 civarında olacaktır masallah

insallah canim ya hep arada kaliyrm boyle cok moralim bozuluyo insallah ikiye katlar sali gunu dr randevum var zaten

Bebisler büyüse de artık ciciler alsak onlara isimlerini düşünsek bulsak kipir kipir oynasalar karnimızda
Ayyy inşallah canım inşallah
Kese görüldü mü?
Kalp atışları duyuldu mu?
Soruları saglikli bi sekilde son bulduğunda kocaman bir Ohhh cekecez valla yaa allahım sağlıklı gebelikler yaşatsın keyfini surelim bu güzel duygunun

jel nasıl kullanılıyor canım ben hap biliyodum sabah aksam iç diye veriyorlarmış 12 haftaya kadar iğne istemem canım
Jel alttan fitil gibi geri geliyormuş ama sanırım hap olarak verilenler başdönmesi yapıyor aşırı derecede o yüzden iğne tavsiye ederim ama aşırı agrı oluyor Gerçi dpktor şimdi bakar karar verir

Bebisler büyüse de artık ciciler alsak onlara isimlerini düşünsek bulsak kipir kipir oynasalar karnimızda
Ayyyy evet ya ciciler biciler ben şimdiden beşik bakıyorum bebek arabası bakıyorum eşime söylüyorum bak en güzelini al diyorum valla bi 3 aya gelsek herşeyi alcam

Jel alttan fitil gibi geri geliyormuş ama sanırım hap olarak verilenler başdönmesi yapıyor aşırı derecede o yüzden iğne tavsiye ederim ama aşırı agrı oluyor Gerçi dpktor şimdi bakar karar verir
yarın gidicem canım konuşcam bakalım inşallah güzel bi değer çıkar herşey normal ilerler

Ayyyy evet ya ciciler biciler ben şimdiden beşik bakıyorum bebek arabası bakıyorum eşime söylüyorum bak en güzelini al diyorum valla bi 3 aya gelsek herşeyi alcam
insan çok heves ediyo hamile kalmadan da bakiyodum ben de simdi olunca daha bi severek bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…