- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi merveibo2305
-
hayırlı olsun canım ben dun idrar testiyle öğrendim kan da yarın baktıracam benim de adete 3 gün var idrar da cıktıMerhaba bugun kan testi yaptırdım adetime 5 gun var sonuç 8.62 çıktı. Doktor 1 hafta sonra tekrarlayıp değerine bakalım yine dedi, siz ne zaman öğrendiniz ve değeriniz kaçtı acaba :) şimdiden sevinmek istemiyorum :)
Bende dun idrarda görünce bugun kan yaptırdım ama adetime daha var, az gibi göründü sonuç tam sevinemedimhayırlı olsun canım ben dun idrar testiyle öğrendim kan da yarın baktıracam benim de adete 3 gün var idrar da cıktı
geç döllenme olmuş da olabilir kötü düşünme kötü olmasınBende dun idrarda görünce bugun kan yaptırdım ama adetime daha var, az gibi göründü sonuç tam sevinemedim
Sevin Sevin çok küçük ama maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin☺Merhaba bugun kan testi yaptırdım adetime 5 gun var sonuç 8.62 çıktı. Doktor 1 hafta sonra tekrarlayıp değerine bakalım yine dedi, siz ne zaman öğrendiniz ve değeriniz kaçtı acaba :) şimdiden sevinmek istemiyorum :)
Daha gidemedim aslında az daha beklesem mi diyorum biryandan bilemedim şimdi eşimle carsiya iniyoruz dayanamazsam gidicem☺Ben çok süt içiyorum ama su ile pek aram olmuyor
Bugun doktora gidicektin naptın ?
Tebrikler canım hamilesinMerhaba:) benim adetime 5 gun var ve test yaptım silik çizgiyi gordum :) erken mi gordum bilmiyorum, 2 defa yaptım gun icinde. İkisi de ayni. sizler ne zaman gördünüz? Kan testi yapacağım yarın
Naptın gittin mi ?Daha gidemedim aslında az daha beklesem mi diyorum biryandan bilemedim şimdi eşimle carsiya iniyoruz dayanamazsam gidicem☺
Merhaba:) kan testini bugün yaptırdım 8.62 çıktı, adete 5 gün var. Ne dersin :/Tebrikler canım hamilesin
Kan testini yaptır hemen
Daha çok erken tatlım adetin bile geçmemiş üzme yüreğini yükselir o değer allahın izniyleMerhaba:) kan testini bugün yaptırdım 8.62 çıktı, adete 5 gün var. Ne dersin :/
6 haftalık gösteriyo takvimin canım hayırlı olsun sen batırdın mı kan da kaç çıktı benim de yarın adete 2 gün kalmış oluyo yarın kan da baktırcamDaha çok erken tatlım adetin bile geçmemiş üzme yüreğini yükselir o değer allahın izniyle
Son adet tarihime göre 6+2 görünüyor canım tabi ultrason da tam haftası belli olur saliya doktor randevum var bakalım hayırlısı..bhcg en son 107 olmuştu sonra baktirmadim6 haftalık gösteriyo takvimin canım hayırlı olsun sen batırdın mı kan da kaç çıktı benim de yarın adete 2 gün kalmış oluyo yarın kan da baktırcam
ilk baktırdıgında mı 107 canım adetine kaç gün vardı yada geçmiş mıydıSon adet tarihime göre 6+2 görünüyor canım tabi ultrason da tam haftası belli olur saliya doktor randevum var bakalım hayırlısı..bhcg en son 107 olmuştu sonra baktirmadim
Allah sağlıklı gebelikler versin canım inş sağ salim kucaklarimiza alırız bebişlerimiziBen de yarın baktırcam dun idrarda öğrendim 2 kez baktırcam ben de hcg sağlıklı artıyor mu diye ilk kaç cıktı dıye ondan sordum ınşallah sağlıklıdır
amin inşallah canımAllah sağlıklı gebelikler versin canım inş sağ salim kucaklarimiza alırız bebişlerimizi
Aynen canım ya carsiya indik de hastahane ters kalıyor biraz salı günü son kontrol günüm o zaman gitcemNaptın gittin mi ?
Ay istanbul çok kötü yaaaaa karda rehin kaldık
Sen bir doktora göster canım o sana ne kadar yapacağını söyler kan testini yerlesme gününe göre değişiyor beta hcg degeri sana tek önerim şu doktorlar buna dikkat etmiyor ve bazen moral bozabiliyorlar ilk testini saat kaçta yaptirdiysan 2.sinide aynı saatte yaptır ben farklı saatte yaptirdigimdan bana az yukselmis sanki dedi nasıl üzüldüm 3.kan testini bekleyen kadar demedi ki bana 48 saat sonra 2 katı oluyor diye benim 36 saat nerdeyse olmuştu 2 gunde geçmiş olsa saatler önemli 3.de de nerdeyse 2.5 katindan fazla arttı maşallah kuzum büyüyor darısı basina inşallah taze anneBen de yarın baktırcam dun idrarda öğrendim 2 kez baktırcam ben de hcg sağlıklı artıyor mu diye ilk kaç cıktı dıye ondan sordum ınşallah sağlıklıdır
amin canım çok sağol cvp verdiğin için ayni saatte yaptırayım o zaman yarin sabahtan gidicem progestan kullaniyo musun ben tedbir amaçlı istiycem verir mi ki kanama falan yok çok şükür olmasın da yine de kullanmak istiyorumSen bir doktora göster canım o sana ne kadar yapacağını söyler kan testini yerlesme gününe göre değişiyor beta hcg degeri sana tek önerim şu doktorlar buna dikkat etmiyor ve bazen moral bozabiliyorlar ilk testini saat kaçta yaptirdiysan 2.sinide aynı saatte yaptır ben farklı saatte yaptirdigimdan bana az yukselmis sanki dedi nasıl üzüldüm 3.kan testini bekleyen kadar demedi ki bana 48 saat sonra 2 katı oluyor diye benim 36 saat nerdeyse olmuştu 2 gunde geçmiş olsa saatler önemli 3.de de nerdeyse 2.5 katindan fazla arttı maşallah kuzum büyüyor darısı basina inşallah taze anne
Ben kullanmıyorum canım aslını sorarsan çok gerekli de bulmuyorum ama kullanacaksan kesinlikle saygı duyarım hani bebisin riski olur Allah korusun dediğin gibi kanama olur falan o zaman kullanılabilir ama bebeğin zaten sana tutunmus durduğu yerde duruyor suan.Ki sana gelecekse eğer alacağı nefesi varsa zaten gelecektir.aksi durum varsa Allah korusun istersen amuda kalk gidiyor yine de annelik iç gudusu tabiki kullanmak isteyebilirsin zararı yokmuş diye duydum canım sağlıkla gelsin bebisin insallahamin canım çok sağol cvp verdiğin için ayni saatte yaptırayım o zaman yarin sabahtan gidicem progestan kullaniyo musun ben tedbir amaçlı istiycem verir mi ki kanama falan yok çok şükür olmasın da yine de kullanmak istiyorum
inşallah canım eylülde kimyasal oldu benim de dediğin doğru olacaksa olur zaten de korku iste çok baktım ben de kimine hemen veriyorlarmış 12 hafta olana kadar kullan diye ondan sordum inşallah sağlıkla gelsinlerBen kullanmıyorum canım aslını sorarsan çok gerekli de bulmuyorum ama kullanacaksan kesinlikle saygı duyarım hani bebisin riski olur Allah korusun dediğin gibi kanama olur falan o zaman kullanılabilir ama bebeğin zaten sana tutunmus durduğu yerde duruyor suan.Ki sana gelecekse eğer alacağı nefesi varsa zaten gelecektir.aksi durum varsa Allah korusun istersen amuda kalk gidiyor yine de annelik iç gudusu tabiki kullanmak isteyebilirsin zararı yokmuş diye duydum canım sağlıkla gelsin bebisin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?