- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Ceviz badem yiyin hamisler her gün söylemekten yoruldumAmin canım benim sizdenöyle hep mutlu olun bende süt içtim yarım litre içiyorum bi oturuşta bana kalsa günde 2 litree içerim ama zararı dokunur diye doktora sorcam sen hiç sordun mu ? Günde ne kadar içelim süt ?bide ben internette okudum mutlaka ceviz ye çok yararlıymış hem beyin yapısına Zekasına hemde kilolu doğuyormuş
Sütü çok içsek zararı olur mu acabaCeviz badem yiyin hamisler her gün söylemekten yoruldum
Olmaz bence kemikleri çok güzel gelişir bebiskonun ama eşim bana herseyin fazlası zarar deyip duruyor☺Sütü çok içsek zararı olur mu acaba
Hmmm pazartesi doktora sorayım o zaman sizede haber veririmOlmaz bence kemikleri çok güzel gelişir bebiskonun ama eşim bana herseyin fazlası zarar deyip duruyor☺
Ben yarın senin adına sorarım canımHmmm pazartesi doktora sorayım o zaman sizede haber veririm
Kizlar ben daha kadin dogum doktoruna bile gidemedim sadece aile hekimine kan testini yaptirmistim okadar.gitmisken kalp atislarini da duymak istiyorum.nezaman duyulur acabaBen yarın senin adına sorarım canım
tesekkur ederim canımBravoo afiyet olsunn yarasın bebiskoya☺
ben 1 bardak içiyorum büyük bardakla ceviz de gün içinde yiyorum yumurta yemeye çalışıyorum sabah kahvaltıda bi dun meyve yiyemedim evde olsam yerdim aksam yatarken süt içip yatıyorum bazen çok acıkıyorum sizde de oluyo muAmin canım benim sizdenöyle hep mutlu olun bende süt içtim yarım litre içiyorum bi oturuşta bana kalsa günde 2 litree içerim ama zararı dokunur diye doktora sorcam sen hiç sordun mu ? Günde ne kadar içelim süt ?bide ben internette okudum mutlaka ceviz ye çok yararlıymış hem beyin yapısına Zekasına hemde kilolu doğuyormuş
kac haftaliksin canimaklina kotu seyler getirmeKızlar bugün ilk muayeneme gittim 5 mm keseyi zar zor gördüler fakat içinde fetüs ayırt edilemedi yazıyor raporda acaba çok mu yeni gebelik görünmüyor yoksa boş gebelik falan mı kafam çok karışık
Son adet tarihine göre 6+4oluyor ama geç dollenmiste olabilir bilemiyorum ki kafayı yicem küçük bir Doğu ilcesindeyim imkanlar çok kısıtlı 1 tane kadın doğum doktoru var aşırı yoğun insanlara açıklama yapılmıyor gecistiriliyor hepkac haftaliksin canimaklina kotu seyler getirme
normal merkezlerde farkli degil canim sormadan soylemiyolar sikma canini insallah sagliklidir 2 gune hcg kontrol ettir saglikli artis var mi diye kotu düşünme canini sikmaSon adet tarihine göre 6+4oluyor ama geç dollenmiste olabilir bilemiyorum ki kafayı yicem küçük bir Doğu ilcesindeyim imkanlar çok kısıtlı 1 tane kadın doğum doktoru var aşırı yoğun insanlara açıklama yapılmıyor gecistiriliyor hep
Canim hcg baktirdim 4941normal merkezlerde farkli degil canim sormadan soylemiyolar sikma canini insallah sagliklidir 2 gune hcg kontrol ettir saglikli artis var mi diye kotu düşünme canini sikma
Canım beta hcg çok güzel 8 haftaya kadar bebek gözükmeyebilirmişCanim hcg baktirdim 4941ikiz mi ne
Ooo süper hayırlı olsun canım senin sat kaçtı ? Geç döllenmemi olmuşHamisler doktordan geldik keseyi gördük ama bebisi ne zaman görcezz yaa üff. Doktor haftaya gel dedi bebis 5 haftalikmis sağ kasıkta batma oluyor dedim doğal dedi kanama olursa gece gündüz gel dedi ilişkiye girme ağır kaldırma kendini yorma dedi
Inşallah ikizlerdir canım ve hepsinden öte tek bebek de olsa sagliklisini versin allahCanım beta hcg çok güzel 8 haftaya kadar bebek gözükmeyebilirmiş
Doktorlar şuan o kadar olumsuz ve tuhaflarki hiç üzülme ....
Bende benim ki ikiz diye düşünüyorum 5+1 haftalık 4 bin küsür
Hadi gözün aydın canımHamisler doktordan geldik keseyi gördük ama bebisi ne zaman görcezz yaa üff. Doktor haftaya gel dedi bebis 5 haftalikmis sağ kasıkta batma oluyor dedim doğal dedi kanama olursa gece gündüz gel dedi ilişkiye girme ağır kaldırma kendini yorma dedi
Son adet tarihin ne zaman ki canım ?Kızlar benimki de burda yazdığı gibi 7 haftalik değil sanırım doktorum da çok uyuz hiçbir açıklamada bulunmuyor sağolsun keseyi gördük Hcg 4941 allahım hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?