YENI HAMIS ANNELER

Ceviz badem yiyin hamisler her gün söylemekten yoruldum

ben 1 bardak içiyorum büyük bardakla ceviz de gün içinde yiyorum yumurta yemeye çalışıyorum sabah kahvaltıda bi dun meyve yiyemedim evde olsam yerdim aksam yatarken süt içip yatıyorum bazen çok acıkıyorum sizde de oluyo mu

Kızlar bugün ilk muayeneme gittim 5 mm keseyi zar zor gördüler fakat içinde fetüs ayırt edilemedi yazıyor raporda acaba çok mu yeni gebelik görünmüyor yoksa boş gebelik falan mı kafam çok karışık

Kızlar bugün ilk muayeneme gittim 5 mm keseyi zar zor gördüler fakat içinde fetüs ayırt edilemedi yazıyor raporda acaba çok mu yeni gebelik görünmüyor yoksa boş gebelik falan mı kafam çok karışık
kac haftaliksin canimaklina kotu seyler getirme

kac haftaliksin canimaklina kotu seyler getirme
Son adet tarihine göre 6+4oluyor ama geç dollenmiste olabilir bilemiyorum ki kafayı yicem küçük bir Doğu ilcesindeyim imkanlar çok kısıtlı 1 tane kadın doğum doktoru var aşırı yoğun insanlara açıklama yapılmıyor gecistiriliyor hep

normal merkezlerde farkli degil canim sormadan soylemiyolar sikma canini insallah sagliklidir 2 gune hcg kontrol ettir saglikli artis var mi diye kotu düşünme canini sikma

Hamisler doktordan geldik keseyi gördük ama bebisi ne zaman görcezz yaa üff. Doktor haftaya gel dedi bebis 5 haftalikmis sağ kasıkta batma oluyor dedim doğal dedi kanama olursa gece gündüz gel dedi ilişkiye girme ağır kaldırma kendini yorma dedi

Canim hcg baktirdim 4941 ikiz mi ne
Canım beta hcg çok güzel 8 haftaya kadar bebek gözükmeyebilirmiş
Doktorlar şuan o kadar olumsuz ve tuhaflarki hiç üzülme ....
Bende benim ki ikiz diye düşünüyorum 5+1 haftalık 4 bin küsür

Ooo süper hayırlı olsun canım senin sat kaçtı ? Geç döllenmemi olmuş

Canım beta hcg çok güzel 8 haftaya kadar bebek gözükmeyebilirmiş
Doktorlar şuan o kadar olumsuz ve tuhaflarki hiç üzülme ....
Bende benim ki ikiz diye düşünüyorum 5+1 haftalık 4 bin küsür
Inşallah ikizlerdir canım ve hepsinden öte tek bebek de olsa sagliklisini versin allah

Hadi gözün aydın canım
Buarada ben de bugun ilk kez keseyi gördüm ama bebeğim yok henüz seninle aynıyiz tatlım kese kaç mm ydi benimki 5mm

Kızlar benimki de burda yazdığı gibi 7 haftalik değil sanırım doktorum da çok uyuz hiçbir açıklamada bulunmuyor sağolsun keseyi gördük Hcg 4941 allahım hayirlisini versin

Kızlar benimki de burda yazdığı gibi 7 haftalik değil sanırım doktorum da çok uyuz hiçbir açıklamada bulunmuyor sağolsun keseyi gördük Hcg 4941 allahım hayirlisini versin
Son adet tarihin ne zaman ki canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…