YENI HAMIS ANNELER

Günaydın kızlar biz bugün tam 5 haftalık olduk
Okyanus inşallah çok güzel sonuçlar gelecek

Günaydın kızlar biz bugün tam 5 haftalık olduk
Okyanus inşallah çok güzel sonuçlar gelecek
gunaydin canim insallah bakalim netten bakip duruyorum cikti mi diye masallah canim benim de carsamba adet gunum 2 gun sonra tam ben de 5 inci haftaya gircem büyüsün minnaklar cok mutlu olalim insallah

2 gün var adet günüme 4 e gircem yanlış yazmışım dün kızlar 62.78 çıktı nasıl sizce çarşamba yada perşembe bi daha baktircam çarşamba gel dedi ama bugün 2 kere 2 kolumdan da delindim ab+ biliyodum kendimi annem babam pozitif ben ab- negatif çıktım 2 kez baktılar ve kan merkezine yönlendirdiler yeni geldim eve günüm hastanede geçti bu demek oluyo ki esim ve ben de kan uyuşmazlığı var eşim pozitif ben negatif

Canim uyuşmazlık aşısı diye bir şey var bildiğim kadarıyla halledilir bir sorun canını sıkma hayatım

Olsun iyi olmuş ama bak ogrendigin farklı bir durum olsa sonradan ogrenseydin kötü olurdu geldiğine yorulduguna degmis ama senin kanının negatif olması çok tuhaf bir yerde daha yaptirsan kan grubu testini beta hcg değerin gayet iyi daha küçük çünkü

tesekkur ederim insallah iki kati artar carsamba gel dedi ama persembe gidicem sanirim uyusmazlik ignesinide sorcam ben kendimi pozitif biliyodum bugune kadar yenimahalle egitim ve araştırma Hastanesi yapti 2 kez negatif ben israrla pozitif diyince kan merkez ine yonlendirdi orda kan verdim adam direk hemsirenin elinden aldi kendi bakti 2 makineyle kesin negatif dedi 30 dk orda basinda bekledik esimle oda ben de sok yenimahalle deki kadin dogumcu test yapilan yeri aradi bide oda merak etti ben israrla pozitifim diyince gun boyu hastanelerde kan merkezinde oyle gecti dinleniyorum simdi iyi demi degerim insallah saglikla ilerler tsh yukselmis 5 kusur endokrine de gittim ilacin dozunu 50 mg cikardi

3uncu baktirdigim yer canim numunenin kan merkezi

Esim izin alabilecek mi bilemiyorum asker esim yarim gun al dedim gidip gelelim ogleden sonra git işe dedim bakalim soyleyecek insallah izin alir ben pek bilmiyorum ankarayi bide hastane cok kalabalik esim girisken olunca onsuz da gitmek istemedim ama bakalim

Canım kan uyuşmazlığını kafana takma Allah ın izniyle sıkıntı olmaz
Değerin çok iyi canım sen minnakını düşün üzme canını
Canım kan uyuşmazlığını kafana takma Allah ın izniyle sıkıntı olmaz
Değerin çok iyi canım sen minnakını düşün üzme canını
saol canim yok yok ben de tobe tobe tsh 5 kusur cikti endokrin e de gittim ilaci 50 mg cikardi degistirdi bide euthyrox verdi bide elevit multivitamin ekstra folik asit kullaniyorum zaten insallah tsh duser ara ara baktircam onada bide kan uyusmazligi cikti simdi

İyi akşamlar kızlar bebişler nasıl ???
Ben şimdi eşimin eline bi susam tanesi verdim bak bu kim dedim şaşırdı bubizim bebeğimiz şimdilik bu kadar dedim ay çok güldük

İyi akşamlar kızlar bebişler nasıl ???
Ben şimdi eşimin eline bi susam tanesi verdim bak bu kim dedim şaşırdı bubizim bebeğimiz şimdilik bu kadar dedim ay çok güldük
insallah hep mutlu olursunuz canim süt içiyor um bende iyi bebis cok sukur büyüsünler de pit pit lari duyalım

insallah hep mutlu olursunuz canim süt içiyor um bende iyi bebis cok sukur büyüsünler de pit pit lari duyalım
Amin canım benim sizdenöyle hep mutlu olun bende süt içtim yarım litre içiyorum bi oturuşta bana kalsa günde 2 litree içerim ama zararı dokunur diye doktora sorcam sen hiç sordun mu ? Günde ne kadar içelim süt ?bide ben internette okudum mutlaka ceviz ye çok yararlıymış hem beyin yapısına Zekasına hemde kilolu doğuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…