- 2 Ocak 2017
- 116
- 107
- 18
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Hoşgeldin taze anne hoşgelmis bebisiMeraba anne adayları ben de bugün öğrendim hamile olduğumu idrar testiyle daha adetime 4gün var ovalasyon testi de gebeliği gösteriyor ovalasyon testi yardımıyla oldu çok şükür Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Hoşgeldin taze anne hoşgelmis bebisiMeraba anne adayları ben de bugün öğrendim hamile olduğumu idrar testiyle daha adetime 4gün var ovalasyon testi de gebeliği gösteriyor ovalasyon testi yardımıyla oldu çok şükür Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Ben 6 gün kala gördüm erken gebelik testindeMerhaba:) benim adetime 5 gun var ve test yaptım silik çizgiyi gordum :) erken mi gordum bilmiyorum, 2 defa yaptım gun icinde. İkisi de ayni. sizler ne zaman gördünüz? Kan testi yapacağım yarın
Sende hosgeldin eylül annesiMerhaba:) benim adetime 5 gun var ve test yaptım silik çizgiyi gordum :) erken mi gordum bilmiyorum, 2 defa yaptım gun icinde. İkisi de ayni. sizler ne zaman gördünüz? Kan testi yapacağım yarın
Benim ki normal sıradan testlerden ama acayip şaşkınım hala :)) göreceğimi zannetmiyordum. Bu ay yumurtlama gününü yakalayıp tek ilişki ile ilk denememizi yapmıştık ve ilkinden olmuş. Kan testi icin beklememe gerek var mi ne yapmamı önerirsiniz:) hoş bulduk insallahBen 6 gün kala gördüm erken gebelik testinde
Yok canım yarın yaptır doktora göster sonra o muhtemelen 2 gunde bir tekratlamani isteyecek 3 kere falan yukselmelerine bakicakBenim ki normal sıradan testlerden ama acayip şaşkınım hala :)) göreceğimi zannetmiyordum. Bu ay yumurtlama gününü yakalayıp tek ilişki ile ilk denememizi yapmıştık ve ilkinden olmuş. Kan testi icin beklememe gerek var mi ne yapmamı önerirsiniz:) hoş bulduk insallah
Anladim :) peki doktor vajinal muayene yapıyor mu acaba? UltrAsonda görünmediği icinYok canım yarın yaptır doktora göster sonra o muhtemelen 2 gunde bir tekratlamani isteyecek 3 kere falan yukselmelerine bakicak
Değerlerinde anormallik yoksa yapmaz ben yaptirmaktan yana değilim aksi bir durum olmadikca.suan ultrasonda yumurtalarina bakabilir bende öyle yapmıştı nedense? Ama şimdi zaten çok çok minnak vajinal ultrasona gerek yok yapmaz daAnladim :) peki doktor vajinal muayene yapıyor mu acaba? UltrAsonda görünmediği icin
teşekkür ederim canim senin de hayirli olsun ayy cok mutlu oldumHoşgeldin taze anne hoşgelmis bebisi
Bizde teşekkür ederiz teyzesiteşekkür ederim canim senin de hayirli olsun ayy cok mutlu oldum
Buna sevindim, yorumlar ikiye ayrılıyor zararlı yaptırma diyen de cok yaptır sorun olmaz diye de. Ben de yaptırmaktan yana değilim açıkcasıDeğerlerinde anormallik yoksa yapmaz ben yaptirmaktan yana değilim aksi bir durum olmadikca.suan ultrasonda yumurtalarina bakabilir bende öyle yapmıştı nedense? Ama şimdi zaten çok çok minnak vajinal ultrasona gerek yok yapmaz da
teyzesi yer onu saglikla gelsinler insallah :)Bizde teşekkür ederiz teyzesi
Afiyet olsun bende içtim şimdi birde haftada bir balık yemek gerek ama tedbir amaçlı balık yediginiz gün süt ürünleri tuketmeyin pisiremezseniz olur ya mide bulantısı falan pişircek kimse de yoksa ton balığı yiyin hersey bebiskolar içinInanir misin suan sut iciyorum :)
insallah uygulayacagim normalde sutte sevmem ama mecbur icicem bebis icin sanada afiyet bal olsun :)Afiyet olsun bende içtim şimdi birde haftada bir balık yemek gerek ama tedbir amaçlı balık yediginiz gün süt ürünleri tuketmeyin pisiremezseniz olur ya mide bulantısı falan pişircek kimse de yoksa ton balığı yiyin hersey bebiskolar için
Ben çok süt içiyorum ama su ile pek aram olmuyorBugün doktor başka hamile bayana derken duydum Günde bir avuç cevizi yiyin annisler. Birde süt için olur mu meyve de yiyin hergün bitane bebisleriniz kocamaan olsun.aa bide bol bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?