YENI HAMIS ANNELER

Merhaba:) benim adetime 5 gun var ve test yaptım silik çizgiyi gordum :) erken mi gordum bilmiyorum, 2 defa yaptım gun icinde. İkisi de ayni. sizler ne zaman gördünüz? Kan testi yapacağım yarın

Eklentiler

• IMG_5500.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 68
Hoşgeldin taze anne hoşgelmis bebisi

Hoşgeldin taze anne hoşgelmis bebisi

Ben 6 gün kala gördüm erken gebelik testinde
Benim ki normal sıradan testlerden ama acayip şaşkınım hala :)) göreceğimi zannetmiyordum. Bu ay yumurtlama gününü yakalayıp tek ilişki ile ilk denememizi yapmıştık ve ilkinden olmuş. Kan testi icin beklememe gerek var mi ne yapmamı önerirsiniz:) hoş bulduk insallah

Yok canım yarın yaptır doktora göster sonra o muhtemelen 2 gunde bir tekratlamani isteyecek 3 kere falan yukselmelerine bakicak

Anladim :) peki doktor vajinal muayene yapıyor mu acaba? UltrAsonda görünmediği icin
Değerlerinde anormallik yoksa yapmaz ben yaptirmaktan yana değilim aksi bir durum olmadikca.suan ultrasonda yumurtalarina bakabilir bende öyle yapmıştı nedense? Ama şimdi zaten çok çok minnak vajinal ultrasona gerek yok yapmaz da

Buna sevindim, yorumlar ikiye ayrılıyor zararlı yaptırma diyen de cok yaptır sorun olmaz diye de. Ben de yaptırmaktan yana değilim açıkcası

Bugün doktor başka hamile bayana derken duydum Günde bir avuç cevizi yiyin annisler. Birde süt için olur mu meyve de yiyin hergün bitane bebisleriniz kocamaan olsun.aa bide bol bol su

Inanir misin suan sut iciyorum :)
Afiyet olsun bende içtim şimdi birde haftada bir balık yemek gerek ama tedbir amaçlı balık yediginiz gün süt ürünleri tuketmeyin pisiremezseniz olur ya mide bulantısı falan pişircek kimse de yoksa ton balığı yiyin hersey bebiskolar için

insallah uygulayacagim normalde sutte sevmem ama mecbur icicem bebis icin sanada afiyet bal olsun :)

Bugün doktor başka hamile bayana derken duydum Günde bir avuç cevizi yiyin annisler. Birde süt için olur mu meyve de yiyin hergün bitane bebisleriniz kocamaan olsun.aa bide bol bol su
Ben çok süt içiyorum ama su ile pek aram olmuyor
Bugun doktora gidicektin naptın ?

Merhaba bugun kan testi yaptırdım adetime 5 gun var sonuç 8.62 çıktı. Doktor 1 hafta sonra tekrarlayıp değerine bakalım yine dedi, siz ne zaman öğrendiniz ve değeriniz kaçtı acaba :) şimdiden sevinmek istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…