- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Sagol canim Benim son adet 30 Kasım bir önceki doktor aralık 3 olarak hesapla demiştiOoo süper hayırlı olsun canım senin sat kaçtı ? Geç döllenmemi olmuş
Ne kadarlık dedim daha 5 haftalik dedi haftaya gel dedi bebeği görelim dedi ilişkiye girme dedi normalde diğer doktorlar sorun yok demişti kan gelmezse birlikte olabilirsin demişti. Ağır kaldırma kendini yorma dedi sağ kasigima batma oluyor arada normal mi dedim bebek yerlesirken olur dedi ama nedense isinmadim doktora cumartesi günü baktirdigim da da 5 haftalik ti hem o doktor son adetini 3 aralık olarak hesapla 10 eylülde doğum demişti. 19 unda cagirmisti yine ona gidicem benMaşşallahh canım ne dedi doktor
26 Kasım canimSon adet tarihin ne zaman ki canım ?
Sana ne dedi canım. Ben ilk defa böyle doktor gördüm bayan yürüyen kuyumcu gibiydiBildiğin şeyleri söylemiş kısmen aynen hangi doktora kanın ısındıysa ona git canım teslim oluyosun sonuçta güvenmek çok önemli bende bugün doktordaydım
Altını çok muydu kadının yeni evlendi zaarSana ne dedi canım. Ben ilk defa böyle doktor gördüm bayan yürüyen kuyumcu gibiydi
Iki kol ful dolu bilezik Allah çok versin de ilk defa böyle doktor gördüm şıkır şıkırAltını çok muydu kadının yeni evlendi zaar
Evet çok enteresan doktorlar genelde makyaji bile fazla bulup yapmıyorlar yogunluktanIki kol ful dolu bilezik Allah çok versin de ilk defa böyle doktor gördüm şıkır şıkır
masallah canım seninki kaç haftalik.dogru aslında hersey olabilir riske atılacak birsey de değil ne zaman dogacagi belli olmaz.hahha valla bizde şimdi eşimle bizimkinin aylık gelirini hesaplıyoduk :)) çok şükür kalp atışını duyduk bugün ilk üstten baktı duyamadı sonra alttan baktı o arada gecen bi iki dakikada aklımdan geçenlerin haddi hesabı yok çok korktum ama sonra bi ohh çektim yarım saat daha kendime gelemedim 4 hafta sonra tekrar görüşelim dedi doğum tarihimizi söyledi bi gün sonrasında izine çıkıyomuş şimdi kara kara düşünüyorum doktoru değişmelimiyim bi gün sonra doğurucak olsam doktor yok
☺ maşallah7 haftalık bizim sipa :)
Maşallah canim7 haftalık bizim sipa :)
Canım birşey sorabilir miyim keseyi karından mı gördün vajinal ultrasonla mı bende pazartesi gidicem doktora kese için ama vajinal ultrason sakıncalı diyorlar bilemedimBen bugun doktora gittim ve keseyi gördük teyzeleri doktor 5 günlük dedi onu anlamadım keseyi görünce de soramadım ama eylül 10 doğum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?