YENI HAMIS ANNELER

Masallah maşallah kuzuna. Amin canım tüm isteyenlere versin Allahım.

Çıkmaz sen pozitif düşün de bende 19.da gidicem bakalım neler görcez neler duycaz. Bebislerimizin sağlık haberlerini alalım inşallah.
Cumartesi kalp atışını duyarım inşallah kızlar
Yarın haber bekliyoruz o zaman senden

Sabah uyandım ölüyordum mide bulantisindan benim kuzum yaramaz olcak galiba☺ hala ayniyim elim ayağım titriyor arada bugün niye böyle oldum anlamadim

senin için çok sevindim betan güzel çıkmış ikiz olabilir

Hgc en son 5000 e yakın çıkmıştı vajinal ultrasonla keseyi ve içinde yolk kesesini gördük ikizden bahsetmedi doktor henuz erken mi bilmiyorum hayırlısı bakalım canim
bende pazartesi baktırmıştım canım adetime 2 gün vardı 11 ocak çarşamba adet tarıhımdı pazartesi bakılan hcg 61.78 çıkmıştı çarşamba gidemedim dun gittim cuma 601.4 çıkmış en az 250 çıkması gerekiyodu artmış çok şükür inşallah sağlıkla alırız hepımız kucağımıza cuma bıde kan uyuşmazlığı testi tsh baktırdım pazartesi de baktırmıstım tsh 5 kusur çıkmıştı endokrine gittim 50 mg yaptı ılac dozunu cuma baktırdım tsh a dusmus 4 gunde 2.90 a çok şükür iğne vurulcak mıyım bilmiyorum salı sonuç gosterıp sorcam

Sağlıklı gebelikler gecirriz inşallah sağ salim kucagimiza alırız bebislerimizi canım bende de Hipotiroidi çıktı doktorum 75mg yaptı ilacımı sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…