- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
kaç haftalik senin kiCanım birşey sorabilir miyim keseyi karından mı gördün vajinal ultrasonla mı bende pazartesi gidicem doktora kese için ama vajinal ultrason sakıncalı diyorlar bilemedim
Masallah maşallah kuzuna. Amin canım tüm isteyenlere versin Allahım.Kızlar çok mutluyum bebeğimin kesesini gördük içinde yolk kesesi de var allahima binlerce şükür her şey normal 5 haftanın icindeymisiz 15 gün sonrasina kalp atişi için çağırdı doktor
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes Hamiş olsun bu yıl inşallah
Çıkmaz sen pozitif düşün de bende 19.da gidicem bakalım neler görcez neler duycaz. Bebislerimizin sağlık haberlerini alalım inşallah.Merhaba kızlar ben yeni üyeyim benim bebiş geç döllenme oldu sanırım beşinde gittiğimde kese görünmüştü iki hafta sonra gideceğim kalp atışı için inş bi sıkıntı çıkmaz sabırsız geçiyor bu dönem
Yarın haber bekliyoruz o zaman sendenCumartesi kalp atışını duyarım inşallah kızlar
4+5 şuan doktora gittiğimde 5 haftalık olucak tam canımkaç haftalik senin ki
Tam 5 haftada benim kese çok ufak görünmüştü şimdi 5+6 haftaligiz 5+2 de net gördük canım.4+5 şuan doktora gittiğimde 5 haftalık olucak tam canım
İnşallah benim de gittiğimde gözükür gözükmezse de beklicez artık napalım :))Tam 5 haftada benim kese çok ufak görünmüştü şimdi 5+6 haftaligiz 5+2 de net gördük canım.
allah yardımcın olsun birşey olmıycak kötü düşünme hıc progestan kullanırsın canım dualarım senınleKızlar bana dua edin kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyorum
Canim inşallah önemli bişe değildir bebegine bir şey olmazKızlar bana dua edin kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyorum
Çok sağol umarım olmaz az değil kanamam korkuyorumallah yardımcın olsun birşey olmıycak kötü düşünme hıc progestan kullanırsın canım dualarım senınle
senin için çok sevindim betan güzel çıkmış ikiz olabilirSon adet tarihine göre 6+4oluyor ama geç dollenmiste olabilir bilemiyorum ki kafayı yicem küçük bir Doğu ilcesindeyim imkanlar çok kısıtlı 1 tane kadın doğum doktoru var aşırı yoğun insanlara açıklama yapılmıyor gecistiriliyor hep
Allahım seni ve bebeğini korusun canımÇok sağol umarım olmaz az değil kanamam korkuyorum
korkma canım sağ salim alcaksın kucağına inşallah kötü düşünmeÇok sağol umarım olmaz az değil kanamam korkuyorum
Hgc en son 5000 e yakın çıkmıştı vajinal ultrasonla keseyi ve içinde yolk kesesini gördük ikizden bahsetmedi doktor henuz erken mi bilmiyorum hayırlısı bakalım canimsenin için çok sevindim betan güzel çıkmış ikiz olabilir
İnşallah iyi haberler alırsın canım kötü düşünme birşey olmayacak bebisineKızlar bana dua edin kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyorum
bende pazartesi baktırmıştım canım adetime 2 gün vardı 11 ocak çarşamba adet tarıhımdı pazartesi bakılan hcg 61.78 çıkmıştı çarşamba gidemedim dun gittim cuma 601.4 çıkmış en az 250 çıkması gerekiyodu artmış çok şükür inşallah sağlıkla alırız hepımız kucağımıza cuma bıde kan uyuşmazlığı testi tsh baktırdım pazartesi de baktırmıstım tsh 5 kusur çıkmıştı endokrine gittim 50 mg yaptı ılac dozunu cuma baktırdım tsh a dusmus 4 gunde 2.90 a çok şükür iğne vurulcak mıyım bilmiyorum salı sonuç gosterıp sorcamHgc en son 5000 e yakın çıkmıştı vajinal ultrasonla keseyi ve içinde yolk kesesini gördük ikizden bahsetmedi doktor henuz erken mi bilmiyorum hayırlısı bakalım canim
rabbim korusun bebeğini seni sağ salim git gel doktoruna kötü düşünme birşey olmayacak allahın izniyleÖmrü varsa benimle olur ömrüm hersey Allahtan siz dua edin yeter çok teşekkür ederim
Sağlıklı gebelikler gecirriz inşallah sağ salim kucagimiza alırız bebislerimizi canım bende de Hipotiroidi çıktı doktorum 75mg yaptı ilacımı sorun yokbende pazartesi baktırmıştım canım adetime 2 gün vardı 11 ocak çarşamba adet tarıhımdı pazartesi bakılan hcg 61.78 çıkmıştı çarşamba gidemedim dun gittim cuma 601.4 çıkmış en az 250 çıkması gerekiyodu artmış çok şükür inşallah sağlıkla alırız hepımız kucağımıza cuma bıde kan uyuşmazlığı testi tsh baktırdım pazartesi de baktırmıstım tsh 5 kusur çıkmıştı endokrine gittim 50 mg yaptı ılac dozunu cuma baktırdım tsh a dusmus 4 gunde 2.90 a çok şükür iğne vurulcak mıyım bilmiyorum salı sonuç gosterıp sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?