- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi merveibo2305
-
ben de hipotiroidi canım 25 kullanıyodum hamile kalmadan 5 ocakta 3.95 cıkınca 25 mg içip 2incinin yarısını içiyodum gebelik çıkınca tsh 5 küsur çıkınca 50 mg yuksettı endokrin e gittim yaramış 4 günde düşürmüş ara ara baktırmak lazım düşük yaptırıyomus çok yukselınceSağlıklı gebelikler gecirriz inşallah sağ salim kucagimiza alırız bebislerimizi canım bende de Hipotiroidi çıktı doktorum 75mg yaptı ilacımı sorun yok
Tabiki canım önemli hamilelikte tsh doktorum her ay ölçmemiz lazım dedi gebelik suresinceben de hipotiroidi canım 25 kullanıyodum hamile kalmadan 5 ocakta 3.95 cıkınca 25 mg içip 2incinin yarısını içiyodum gebelik çıkınca tsh 5 küsur çıkınca 50 mg yuksettı endokrin e gittim yaramış 4 günde düşürmüş ara ara baktırmak lazım düşük yaptırıyomus çok yukselınce
Tabiki canım önemli hamilelikte tsh doktorum her ay ölçmemiz lazım dedi gebelik suresince
olsun canım sağlıklı ılerlıyosa korkma ben daha ne kese gördüm ne ultrasonla baktırdım salı hesaplamama göre 2000 i geciyo gözükür mu keseBuarada benim gebeliğim son adet tarihine göre 7 haftalik oluyor ama doktorum 5 haftalik dedi
Vajinal ultrasonla görünmesi lazım canım ben 11inde gittim 4.haftayı yeni bitirmiş dedi keseyi de yolk sac i da gördük ama benim hcg 5000 civariydiolsun canım sağlıklı ılerlıyosa korkma ben daha ne kese gördüm ne ultrasonla baktırdım salı hesaplamama göre 2000 i geciyo gözükür mu kese
ınşallah gözükür canım internette 1500 olunca vajınal ultrason da gözükür yazıyo hayırlısı bı görsem rahatlıycam once hcg artıyo mu dıye endıse ettım eylülde kimyasal olunca benim sımdı hcg artıyo mu dıye endıse ettım çok şükür artmış sonra kese görme onu gorunce kalp atışı derken endişe bıtmıycek sanırımVajinal ultrasonla görünmesi lazım canım ben 11inde gittim 4.haftayı yeni bitirmiş dedi keseyi de yolk sac i da gördük ama benim hcg 5000 civariydi
Yok yok hiç bitmeyecek çok heyecan dolu bir serüvene girmiş bulunuyoruz canımınşallah gözükür canım internette 1500 olunca vajınal ultrason da gözükür yazıyo hayırlısı bı görsem rahatlıycam once hcg artıyo mu dıye endıse ettım eylülde kimyasal olunca benim sımdı hcg artıyo mu dıye endıse ettım çok şükür artmış sonra kese görme onu gorunce kalp atışı derken endişe bıtmıycek sanırım
amin canım sürekli dua ediyorum elimi karnımın üstüne koyup allah herkeze nasıp etsın olduğunu bılmek güzelYok yok hiç bitmeyecek çok heyecan dolu bir serüvene girmiş bulunuyoruz canım
Aynen ben de hiç arttı mi artacak mi paniği sonra allahım kese görünsün yolk kesesi de olmazsa olmazmış onu da gördüm çok şükür şimdi de kalbini görüp atışını duymayı hayal ediyorum aşama aşama işte büyüyor bebeğimiz allahım herkese yasatsin çok mükemmel hisler duygular. . .
canım iyi haberlerini bekliyorum allahın izniyleKızlar bana dua edin kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyorum
Şuan bebek benimle ultrasondan baktı sese ve yolk kesesi var sonra alttan ultrasonla baktı bebeği gördü çok küçük henüz dedi kalp atışı var ama biraz az dedi düşük önleyici yazmıyorum dedi eğer düşecekse bırak düşsün dedi sağlıksizsa dedi. Ama yinede vajinal yoldan alacağın bir düşük önleyici yazalım dedi 5 gun rapor verdi çalışıyorum dinlen dedicanım iyi haberlerini bekliyorum allahın izniyle
5 hafta bir günlükken gördüm canım ben keseyi.Bayanlar keselerini gördünüz mü bebislerimiz in?
Çok yiyorum.birde karnımda acı hissi.oluşuyor aradaSizde benim gibi çok acıkıyormusunuz taze anneler☺ ne gibi şikayetleriniz var?
Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sana sorularım var.kaç haftaliksin? Düşük riskin mi var?benim düşük riskim.var .5 hafta 6 gunluk hamileyim.ben günde iki kere progestan kullaniyorum.geçende kahverengi ile karışık leke geldi doktor yürümek yasak dedi proluton depot iğne yaptılar.biraz endisesleniyorum. Haftaya kalp atışlarını duymaya gidecez allah kısmet ederse.düşünceni merak ediyorumŞuan bebek benimle ultrasondan baktı sese ve yolk kesesi var sonra alttan ultrasonla baktı bebeği gördü çok küçük henüz dedi kalp atışı var ama biraz az dedi düşük önleyici yazmıyorum dedi eğer düşecekse bırak düşsün dedi sağlıksizsa dedi. Ama yinede vajinal yoldan alacağın bir düşük önleyici yazalım dedi 5 gun rapor verdi çalışıyorum dinlen dedi
o kadar sevindim ki anlatamam insallah bebegin seninle kalicak allahin izniyle icimi rahatlattin seni dusunuyordum dinlen canim hic birsey yapma ben de uzaniyorum bi yemek yapmaya kalkiyorum sicak su torbam ayagimda temizligi esimle yapicam oda diyo birsey yapma diye ona kalsa yemek de yapmiycamŞuan bebek benimle ultrasondan baktı sese ve yolk kesesi var sonra alttan ultrasonla baktı bebeği gördü çok küçük henüz dedi kalp atışı var ama biraz az dedi düşük önleyici yazmıyorum dedi eğer düşecekse bırak düşsün dedi sağlıksizsa dedi. Ama yinede vajinal yoldan alacağın bir düşük önleyici yazalım dedi 5 gun rapor verdi çalışıyorum dinlen dedi
YAPMA valla benim eşim de evi topladı sildi supurdu sağolsun progesteron kullaniyormusun sen ya bana fitil gibi birsey yazdı ama ben şifre falan almadım eczaneden almak icino kadar sevindim ki anlatamam insallah bebegin seninle kalicak allahin izniyle icimi rahatlattin seni dusunuyordum dinlen canim hic birsey yapma ben de uzaniyorum bi yemek yapmaya kalkiyorum sicak su torbam ayagimda temizligi esimle yapicam oda diyo birsey yapma diye ona kalsa yemek de yapmiycam
Evet canim bana da düşük önleyici diye ilaç yazdı ama kağıdı almadım progesteronmu o dediğin şey vajinal yoldan olandan mi kullanıyorsun. Bebek şimdi var ama alttan ultrasonla baktı kalp atıyor ama yavaş dedi bugün 6 haftaya girdim yeni dinlen dedi yat dediCanım merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sana sorularım var.kaç haftaliksin? Düşük riskin mi var?benim düşük riskim.var .5 hafta 6 gunluk hamileyim.ben günde iki kere progestan kullaniyorum.geçende kahverengi ile karışık leke geldi doktor yürümek yasak dedi proluton depot iğne yaptılar.biraz endisesleniyorum. Haftaya kalp atışlarını duymaya gidecez allah kısmet ederse.düşünceni merak ediyorum
ben de çok istedim korkularimdan dolayı hamile kaldığımı öğrendiğimden beri 3 ayrı doktora gittim hepside vermedi biri kanaman yoksa gerek yok dedi biri hic gerek yok dedi oburu dış gebelikse onu da büyütür hcg bakalım ona gore konuşalım kesen bi gözüksün dedi ben sana söylemiştim ya kimyasal oldu ilk diye hepsine de dedim şükür bu arada 2 katından fazla artmış hcg sonuçlarım geç çıktı doktor gitmişti gösteremedim 601.4 çıktı dün pazartesi ilk 61.78 çıkmıştıYAPMA valla benim eşim de evi topladı sildi supurdu sağolsun progesteron kullaniyormusun sen ya bana fitil gibi birsey yazdı ama ben şifre falan almadım eczaneden almak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?