YENI HAMIS ANNELER

Ton balığı yemeyin kesinlikle ağır metaller içeriyor çok zararlı

Yok doğru olabilir tabiki eğer böyle birşey varsa kimse yemesin dikkat etsin bir önceki yazıda devamını yazıyordum birden gönderdi

Hayır onun için değil ben bu şekilde biliyorum ama sizde araştırın diye söyledim çok nadir yenilirse bişey olmaz belki ama gerek yok bana göre ama herkesin kendi tercihi sigara içiyorum diyenler bile var sonuçta

Hayır canım. Progestan ilacını ağızdan alıyorum. Bende 6 haftaya girdim.geçen hafta kese göründü.haftaya kalp atışlarını duyacak inşallah. Ama kalp atışlarını doktor hemen duyamaz ki karından neden baktı ki sende?

Canım keseyi vajinal ultrasonla mı gördün yoksa karından mı
Canım vajinal ultrason dan bakacaktı.ne olur ne olmaz belki görünür karından diyebaktı ve çok şükür göründü çok sıkışmıştım tuvalete.doktor o kadar sıkısmasaydin görünmezdi dedi.belirteyim dedim.

Merhabaaa. Bende 8+6 hamileyim. İkinci bebeğim olacak hayırlısıyla. 7yaşında bir oğlum var. Bebişim bize süpriz yaptı. Aslında geçen sene bi dış gebelik yaşadım ve biz korkudan tekrar olur mu diye korunuyorduk. Ve korunurken hanile kalmışım. Hiç beklemiyorduk önce çok korktum fakat sağlıklı bir gebelik oldu çok şükür. İlk hamileliğimden biraz farklı ilerliyor. Sağlıkla gelsin bebeğim ama kız mı acaba demekten de alamıyorum kendimi. Herkese sağlıklı hızurlu mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum.

Kızlar bende kan testınde ogrendim deger 86 cıkınca hamilesin dediler nasıl sevindim anlatamam. Kesın sonuc ıcın ıkı gun sonra yenıden tekrarlanmasıngereklıymıs bende buaksam yaptırıcam ıkıncı kan testını umarım artarak devam eder. Ptesi gunu de hersey yolunda giderse keseye bakıcaz cok heyecanlıyıö ya ılk kez yasıyorum bu duyguyu allah hepimize saglıkla bebıslerımıze kavusmayı nasıp etsın. Kısmet olursa bende eylul annesi olucam

Bendede sancılar hafif ara ara oluyor ama en büyük şikayetim ağzımda metal tadı yediğim hiçbir şeyden tat alamıyorum
Ayy o acı tat ağız içinde ne yesen geçmiyor canın bişey istemiyor çayın tadı yok çok şükür geçti normale döndüm sende dönersin inş cnm

canım nasıl oldun iyi misin dinleniyo musun

Kızlar cuma gunu kan testı sonucum 80 cıkmıstı, bugün yeniden yaptırdım 200 cıktı sizce bu artıs yeterli mi? Tecrubeli arkadasların yardımını bekliyorum

Artar canım. Merak.etme.keseyi görürsün inşallah tebrikler..Bende 6 haftalik. Hamileyim. Adete uc gun kala beta hcg69,4 çıktı. Adet günümde 305 .3 gun sonra da 904 çıkmıştı. Allah sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inşallah. Çok harika bir duygu.allah herkese yaşatsın.

Canım cok sağol umarım hersey yolunda gecer saglıkla kavusuruz bebişlerimize insallah. Ikı gun once 80 cıkan deger bugun yenıden test yaptırdım 200 cıktı bu artıs yeterlı mı sence bılgın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…