- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Güzel artmış yeterli canım rahat olCanım cok sağol umarım hersey yolunda gecer saglıkla kavusuruz bebişlerimize insallah. Ikı gun once 80 cıkan deger bugun yenıden test yaptırdım 200 cıktı bu artıs yeterlı mı sence bılgın varmı
İnşallah canım. AminGüzel artmış yeterli canım rahat ol
Güzel artmış sıkıntı yok
Dış gebelik olmadığını gösterir. Tebrikler canım
Amin canım. Korkma o kadar.sen rahat oldukça bebiş de daha rahat buyur ve daha sağlıklı ilerler herşey hiç kafana takma.olumsuz şeyleri sakın okuma.herşey yolunda de kendine ve hamileligin tadını çıkar.Ayy cok sağol canım allah yardımcımız olsun. cok korkuyorum dıs gebelıkten cok yorum okudum, kan degerlerınde artıs olan ve keseyı görenler var ama kalp atıslarını duyamadıgı ıcın gebelık kendılıgınden sonlandırılmıs olanlar var. Allah hepımıze saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıl etsin insallah
Amin canım. Korkma o kadar.sen rahat oldukça bebiş de daha rahat buyur ve daha sağlıklı ilerler herşey hiç kafana takma.olumsuz şeyleri sakın okuma.herşey yolunda de kendine ve hamileligin tadını çıkar.
Öyle olur canım..bilmez miyim...inşallah görürsün... bizde haftaya kalp atışlarını duyacaz.yeni bir konu açtım hamile oldugunuzu öğrendikten sonra neler oldu diye orda yorumlarını bekliyorum canım.Haklısım canım artık kotu yorumları okumayı bırakıcam cunku ıster ıstemez herseyın en kotusunu dusunuyo ınsan. Yarın kontrolum var keseyı görmeye calısıcaz heyecandan zaman gecmıyo yarın olmuyo :)
Doğru söylüyorsun çok farklı duygular canım. Allah yardım. Etsin inşallah sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi.Slm kızlar bende yeniden hamile olduğumu öğrendim. İkinci bebeğim kismetse. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Çok zor bir süreç herşeyi kafamızda buyutebiliyoruz. Ben ilk cocugumda hiç aklıma olunuz şeyler getirmediğim ve şükür sadece bulantilar hariç sağlıklı bir gebelik ve doğum süreci atlatmış olmaması rağmen. Bu hamilelikte acaba dış gebelik mi acaba kalbi durdu mu endişeleri yaşarken buluyorum kendimi. Hatta bulantilsrim bu iki gündür azaldığı için acaba sorun mu var diye de düşünüyorum. Çok ilginç birşey annelik. Kolumu kaldırıp bir is yapasim yok. Ama kizim için yemek temizlik herşey mecbur yapıyorum. Gece uyanmalari beni benden aliyorr. Çok yorgun hissediyorum
Doktor rapor verdi perşembe is başı daha kanamam olmadı canım şükür bazen şah kasıkta batma oluyor oda normaldir inşallah çarşamba günü tekrar gidicem canım bu arada is yerine daha soylememistim bebek olduğunu yarın ogrenecekler onun stresi var izin alabilen biri değilim 3 gun raporu da görünce bakalım ne yapacaklar tek sikintim bu suanlik birde mide bulantilarim var sen nasılsıncanım nasıl oldun iyi misin dinleniyo musun
bende iyiyim çok şükür bende bulantı yok daha küçük diyemi bilmiyorum bugün eşimle ev temizledik o süpürdü ben sildim toz aldım oturup kalkıp yavaş yavaş uyumuşum uzandığım yerden yeni gözüm açıldı uyku basıyo birden canını sıkma öğreneceklerdi zaten dinlenirsin çok sevindim uyu uzan canımDoktor rapor verdi perşembe is başı daha kanamam olmadı canım şükür bazen şah kasıkta batma oluyor oda normaldir inşallah çarşamba günü tekrar gidicem canım bu arada is yerine daha soylememistim bebek olduğunu yarın ogrenecekler onun stresi var izin alabilen biri değilim 3 gun raporu da görünce bakalım ne yapacaklar tek sikintim bu suanlik birde mide bulantilarim var sen nasılsın
niye hamilelik takvimini kaldırdın canım dursaydı bide ben sana şeyi soracaktım keseyi kac hafta kaç günlükken gördün bugün 4+4 um salı 4+6 olcam 2.400 kusur de hcg olur kese görünür mu doktora gitcem salı çok heyecanliyimDoktor rapor verdi perşembe is başı daha kanamam olmadı canım şükür bazen şah kasıkta batma oluyor oda normaldir inşallah çarşamba günü tekrar gidicem canım bu arada is yerine daha soylememistim bebek olduğunu yarın ogrenecekler onun stresi var izin alabilen biri değilim 3 gun raporu da görünce bakalım ne yapacaklar tek sikintim bu suanlik birde mide bulantilarim var sen nasılsın
Kızlar merhaba ben 5 haftalıkken satıma göre keseyi gördük 6+3 te kalp atımını dinledik bgn de kendisini gördüm çok duygulandım inanın kese kalp atmını dinlerken bile boyle duygulanmamıştım bu arada hamişliğimi idrardan öğrendim kanda hcg me hiç baktırmadım
İnşallah canım Rabbim dileyen herkese nasip eylesinDarısı basima diyimmaşallah size
Bana kese 5000 de görünür dediler pazartesi 5000 olacaktı hesaplara göre cumartesi gördük ama nokta gibi çok ufak kaldirmadim canım ben yapamadım baştan beri şu takvim isininiye hamilelik takvimini kaldırdın canım dursaydı bide ben sana şeyi soracaktım keseyi kac hafta kaç günlükken gördün bugün 4+4 um salı 4+6 olcam 2.400 kusur de hcg olur kese görünür mu doktora gitcem salı çok heyecanliyim
benim de gözükür inşallah 2000 3000 lerde gözükür diyo nette de ben var hatirladim o zaman hesabına giriyorsun kişisel bilgilerime aşağısında takvim var muhtemel doğum tarihini yazınca cikiyo canımBana kese 5000 de görünür dediler pazartesi 5000 olacaktı hesaplara göre cumartesi gördük ama nokta gibi çok ufak kaldirmadim canım ben yapamadım baştan beri şu takvim isini
maşallah allah tamamına erdirsin inşallahDarısı basima diyimmaşallah size
yapsan çıkar kan da da idrarda da benim de 14 aralık adetim gelmeden 5 gün önce öğrendimmerhabalar, 30 yaşındayım 4 yaşında kızım var canlar en son aralık 13 de adet gördüm o tarihte spirali çıkarttırdım. henüz adet görmedim ama normalde hep gecikmeli geliyor bir haftadır gösğüslerim fazla hassas. ikici olmasına rağmen sorma ihtiyacı hissettim acaba ne zaman test yaptırsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?