YENI HAMIS ANNELER

benim de gözükür inşallah 2000 3000 lerde gözükür diyo nette de ben var hatirladim o zaman hesabına giriyorsun kişisel bilgilerime aşağısında takvim var muhtemel doğum tarihini yazınca cikiyo canım
Inşallah canım bende kalp atışını bekliyorum. Vajinal yoldan duydu bir yavaş dedi o aklımı karıştırdı ama umarım sağlıklıdır kuzum.

Inşallah canım bende kalp atışını bekliyorum. Vajinal yoldan duydu bir yavaş dedi o aklımı karıştırdı ama umarım sağlıklıdır kuzum.
aklına takma sağlıklıdır Allah in izniyle belki yeni başlamıştı o baktığında atmaya çünkü önce düzensiz atarmış sonra gup gup duyuyoruz canını sıkma

merhabalar güzel anneler 2017 eylül annelerine de katılabilirsiniz ben de 2. bebeğime hamileyim

Ben de bugün bebeğimin kesesini gördüm değerim 3000 lerdeymis vajinal ultrasonla gördük :)) ama ultrason kağıdından birşey anlamadım

Hadi yaa benim geçen hafta çarşamba 250.50 çıktı bi daha baktırmadım pzartesi gidicem ama demekki göremicem o zaman

Bendede sancılar hafif ara ara oluyor ama en büyük şikayetim ağzımda metal tadı yediğim hiçbir şeyden tat alamıyorum
Bende oyleyim canim 8. Haftaya girdik cok sukur cok kotuyum yemeklerden tad alamiyorum midem belime yapisti resmen insallah hemen gecer bu donem

Bebeğinin kalp atışlarını da duyduk bugün Allah hepinize nasip etsin inşallah
çok sevindim canım iyisin demi tam olarak kaç haftalık duydun kalp atışını dun ben de keseyi gördüm 9 gün sonra gel dedi ama eşim göreve gidecek 7 günü gelsem dedim deneriz ama olmazsa 2 gün sonra yine gelceksin dedi ondan soruyorum 5 hafta 1 günlük hesaplayıcıya gore takvimime gore 5 hafta 2 günlük en son Baktirdigim hcg 3422 di salı günü dun karından kese gördü doktor

Canım iyiyim progestan kullaniyorum benim bebis şimdi tam 7 haftalık dün gittiğimde kalp atışlarını duyduk ultrason karından.Geçtigimiz cumartesi de vajinal utrason ile duymustuk.

Canım iyiyim progestan kullaniyorum benim bebis şimdi tam 7 haftalık dün gittiğimde kalp atışlarını duyduk ultrason karından.Geçtigimiz cumartesi de vajinal utrason ile duymustuk.
cok sevindim canım benim insallah bende duyarim haftaya kanaman olursa gel hemen dedi banada insallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…