YENI HAMIS ANNELER

Bende bugün sağlık ocağına gidip kayıt oldum kızlar gebelik bildirimi yapiyorlar yani.2 tup kan verdim hastaneye geçtim idrar verdim bu sürü tahlil ordan oraya aç karnına bide öldüm öldüm

cok sevindim canım benim insallah bende duyarim haftaya kanaman olursa gel hemen dedi banada insallah olmaz
Inşallah canım ay olacak deyip sakın kendini zorlu can bisi yapma bak ben agir değil diye düşünüp bişey kaldırdım şimdi hep aklımda acaba ondan mi oldu diye

Inşallah canım ay olacak deyip sakın kendini zorlu can bisi yapma bak ben agir değil diye düşünüp bişey kaldırdım şimdi hep aklımda acaba ondan mi oldu diye
bi yemek yapıyorum uzanmayim diye puf çekiyorum surukluyorum onu da uzanıyorum sonra gun Boyu 4 den sonra uyku cokuyo kestiriyorum öyle yapmam canım korkuyorum baya akıntı bile gelse kosa kosa gidip bakıyorum aklım cikiyo inşallah olmaz hepimiz sağ salim alalım kucagimiza inşallah

Ben dün ôgrendim hamile
Oldugumu hanilelik trsti ile. Doktora gittim onlarda ayni sekilde test yapti onlardada silik positif cikti bana 13.2. Tarihinde gelin bebek ozaman gorunur kesede dedi. Simdilik sadece adet olcakmisim gibi agrilarim var sanki hafiften

Benim bugün yine kanamam oldu bu sefer daha çok dustu dedim bebeğim bu sefer diye ağır hicbirsey yapmadim wcye gittim kanamam olmuş hala da devam ediyordu bel attim kasik agrımda vardı doktora gittim hemen ultrason cihazinin probunu degdirdi kese boş dedim gitti mi şimdi bebeğim sonra bir çevirdi orda bak annesi dedi kalbi de nasıl atıyor Allahım yok böyle mutluluk yok şükürler olsun iğne olucam artik her hafta progestani kullan dedi doktor.Ne çok korktum Allah bana dahasini yasatmasin kimseye yasatmasin

amin canım Allah kimseye göstermesin is yapma dinlen canım niye oluyo ki durduk yere mi başlıyo birden Allah korusun bebeklerimizi bize bağışlasın kimseye göstermesin

canim bu kanama tam kacinci haftada basladi doktor bana da olabilir korkma hemen gel dedi hic istemem olmasini merakimdan soruyorum korkuyorum da esim gidecek yanliz kalacağım goreve mecbur gidecek o yokken birsey olursa diye korkuyorum

canim bu kanama tam kacinci haftada basladi doktor bana da olabilir korkma hemen gel dedi hic istemem olmasini merakimdan soruyorum korkuyorum da esim gidecek yanliz kalacağım goreve mecbur gidecek o yokken birsey olursa diye korkuyorum

korkma canım benım ablamın kanaması dorduncu aya kadar devam etti hem uc gunde bır ıgne oldu hemde ılac kullandı sımdı 7.ayında cok sukur ılk bebegınde hıc oyle bısey olmamıştı bıraz dıkkat et kendını en ufak yormanda oluyor kanama yurumeye merdiven cıkmaya hıc gelmiyor Ins hıcbıseyde olmaz bundan sonra

Inşallah olmaz canım çok sağol her seferinde gitti diye üzülüyorum çok zor gerçekten.

5 6 hafta arası oldu canım korkma inşallah birşey olmaz
inşallah canım benim sen de bir daha yaşamazsın dualarimdasin ben de yanlizim esim de gitti ben de ondan tedirginim Allah in izniyle inşallah birşey olmaz yarın kendi cabamla doktora gideceğim 5+7 oluyorum yarin artik 6 haftalık diyim

Yeni geldim canım yazacaktim sana gördüm cook cook şükürler olsun bebişii de gördüm kalbini de hem duydum hem gördüm ağladım çok güzel duygular Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah progestan yazdırdım aldım 200 mg ağızdan yazdı gün de 1 kere gece yatarken içerim diye düşünüyorum yada içmem bulunsun dedim aldım doktor da güldü öyle haftamla uyumlu hatta ben bugün tam 6 haftalık oldum doktor ultrasonda 6+1 dedi maşallah dedim sen nasılsın dikkat et kendine uzan hep merveibo2305

Iyiyim bugün kanamam olmadi canim şükür dinleniyorum.bakıyorum bebiskoma.cok sevindim senin adına sağlık sihat versin rabbim

Maşallah canım çok sevindim kalp atışlarını duymana :) benim 6+2 de hala duyulmadı kalp atışı doktor karından baktı duyulmadı ama vajinal bakmak istemiyor sen nasıl duydun karından mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…