- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi merveibo2305
-
karından duydum canım dun :) önce gösterdi yanıp yanıp sonuyo mucizevi birşey sonra biraz dinletti çok ağladım heyecanlandım Allah herkeze nasip etsin 6 haftalık olduk dun tam bugün 6 +1 çok şükür duyarsın bi daha ki gidişe inşallahMaşallah canım çok sevindim kalp atışlarını duymana :) benim 6+2 de hala duyulmadı kalp atışı doktor karından baktı duyulmadı ama vajinal bakmak istemiyor sen nasıl duydun karından mı
İnşallah canım ilk defa gittim bu doktora ilk önce keseye bakıyoruz falan dedi herşey normal bir anormallik yok dedi 2 hafta sonra gel dedi bakalım kısmet inşallah biz de duyarız 2 hafta sonra herşey normal dediği için içim rahat benim de :)karından duydum canım dun :) önce gösterdi yanıp yanıp sonuyo mucizevi birşey sonra biraz dinletti çok ağladım heyecanlandım Allah herkeze nasip etsin 6 haftalık olduk dun tam bugün 6 +1 çok şükür duyarsın bi daha ki gidişe inşallah
maşallah canım benim iyi misin bol bol dinlenmece bu sıralarBebisim bugün 8 haftalık oldu teyzeler
biliyolar onlar tam zamanını bence bana da 5 haftalık olduğunda gittim keseyi gördü 9 gün sonra gel bebeğe ait yapıları artık görmemiz lazim demişti 7 gün sonra gelsem olmaz mi dedim esim de gitmeden görsün diye esim 3 gün erken gitmek zorunda kaldı kendi cabamla gittim doktora ona yine nasip olmadı görmek duymakİnşallah canım ilk defa gittim bu doktora ilk önce keseye bakıyoruz falan dedi herşey normal bir anormallik yok dedi 2 hafta sonra gel dedi bakalım kısmet inşallah biz de duyarız 2 hafta sonra herşey normal dediği için içim rahat benim de :)
Valla bir sürü olumsuz şey okudum canım moralim bozuldu kese 18 mm olunca görünmesi gerek diyorlar ama benim görünmedi daha bebiş yolk sac kesesi içinde bişey demedi var mı yok mu bilmiyorum yani kafam karıştı çokbiliyolar onlar tam zamanını bence bana da 5 haftalık olduğunda gittim keseyi gördü 9 gün sonra gel bebeğe ait yapıları artık görmemiz lazim demişti 7 gün sonra gelsem olmaz mi dedim esim de gitmeden görsün diye esim 3 gün erken gitmek zorunda kaldı kendi cabamla gittim doktora ona yine nasip olmadı görmek duymak
bana da önce onlara bakacaktı herhalde 7 gün sonra görülmezse 2 gün sonra yine gelirsin demişti ben yolk sac falan görmedim ilk kese gördüm gittim bebek gördüm kalp atışını duydum korkma geç de gozukebiliyoValla bir sürü olumsuz şey okudum canım moralim bozuldu kese 18 mm olunca görünmesi gerek diyorlar ama benim görünmedi daha bebiş yolk sac kesesi içinde bişey demedi var mı yok mu bilmiyorum yani kafam karıştı çok
Aynen sorma 2 gundur masallah kanamam da yok dinleniyorum hic bisi yapmiyorum vallamaşallah canım benim iyi misin bol bol dinlenmece bu sıralar
Görünür 2 hafta geç söylemiş gel diye kalp atışı falan hepsi duyulsun diye birde 2 gün sonra falan başka hastaneye git bak.bazi ultrasonlarda gorunmuyo ultrasondan ultrasona fark ediyor çünkü benim senin haftalarinda olduğumda vajinadan gördüValla bir sürü olumsuz şey okudum canım moralim bozuldu kese 18 mm olunca görünmesi gerek diyorlar ama benim görünmedi daha bebiş yolk sac kesesi içinde bişey demedi var mı yok mu bilmiyorum yani kafam karıştı çok
en güzeli ben de öyleyim esim de gitti evi bi ara yapmam lazim ama korkumdan ellemiyorumAynen sorma 2 gundur masallah kanamam da yok dinleniyorum hic bisi yapmiyorum valla
İnşallah canım bakalım öğleden sonra gidicem hastaneye zaten gitmisken doktora da sorayım bari aklım takılmasın :)Görünür 2 hafta geç söylemiş gel diye kalp atışı falan hepsi duyulsun diye birde 2 gün sonra falan başka hastaneye git bak.bazi ultrasonlarda gorunmuyo ultrasondan ultrasona fark ediyor çünkü benim senin haftalarinda olduğumda vajinadan gördü
Benim de kese göründü herşey normal dedi bana da zaten boşuna evham yapıyormuşum gibi geliyor kötü birşey olsaydı söylerdi zaten doktor bakalım hayırlısı artık 2 hafta sonra görürüz :)bana da önce onlara bakacaktı herhalde 7 gün sonra görülmezse 2 gün sonra yine gelirsin demişti ben yolk sac falan görmedim ilk kese gördüm gittim bebek gördüm kalp atışını duydum korkma geç de gozukebiliyo
Akılda kalacak birsey yok aynen canım dikkat et kendine bebisineİnşallah canım bakalım öğleden sonra gidicem hastaneye zaten gitmisken doktora da sorayım bari aklım takılmasın :)
Gunlere yay yavaş yavaş yap canım.en güzeli ben de öyleyim esim de gitti evi bi ara yapmam lazim ama korkumdan ellemiyorum
ellemiyim diyorum ama aldı başını gidiyo valla yavaş yavaş dediğin gibi yapicam yormadan kendimiGunlere yay yavaş yavaş yap canım.
tabi canım boşuna sıkma hic canini görünür duyulur herkezin farklı oluyo ben de çok takiyodum bakmadı var mi yok mu diye önce devlet hastanesine gittim hep kan istediler hic bakmadı ultrasonla ertesi gün özele gittim o hemen baktı tam 5 haftalık ti kese gördü rahatladım geldim sonra yine düşünüyorum sürekli nette bakıyorum bebek ne zaman gorulur kalp atışı ne zaman duyulur diye ha bire birşey düşünüyoruzBenim de kese göründü herşey normal dedi bana da zaten boşuna evham yapıyormuşum gibi geliyor kötü birşey olsaydı söylerdi zaten doktor bakalım hayırlısı artık 2 hafta sonra görürüz :)
Aynen en iyisi oluruna bırakmak sağol canım valla içimi rahatlattın :)tabi canım boşuna sıkma hic canini görünür duyulur herkezin farklı oluyo ben de çok takiyodum bakmadı var mi yok mu diye önce devlet hastanesine gittim hep kan istediler hic bakmadı ultrasonla ertesi gün özele gittim o hemen baktı tam 5 haftalık ti kese gördü rahatladım geldim sonra yine düşünüyorum sürekli nette bakıyorum bebek ne zaman gorulur kalp atışı ne zaman duyulur diye ha bire birşey düşünüyoruz
ne demek canım gerçekler bunlar evham yapıp duruyoruz hep ilerisi için en güzeli bırakmak ama yapamıyoruz burdan okuyorum netten bakıyorum bi rahat bırakamadım kendimi sen de canını sıkma gözükür bebisin duyarsınAynen en iyisi oluruna bırakmak sağol canım valla içimi rahatlattın :)
İnşallah canım beklicez artık sıkıntı yapmadan :)ne demek canım gerçekler bunlar evham yapıp duruyoruz hep ilerisi için en güzeli bırakmak ama yapamıyoruz burdan okuyorum netten bakıyorum bi rahat bırakamadım kendimi sen de canını sıkma gözükür bebisin duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?