- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi merveibo2305
-
sen bi görün doktora belki kist oldu ondan olmus da olabilir bekleme baya zaman gecmisMerhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihin 30 kasim. Normalde 30 aralik da adet olmam gerekiyordu olmadım. 4 yaşındaki kızımameliyat olduğu için gecikti stresten yadadüzensizlik başladı dedim. 16 sında birliktelik oldu 19 unda kahverengi a kintim oldu. Tam adet oldum derken peceteye sildim geçti. 4 gun aralıklı geldi. Peceteye sildim geçti. Adet sancısı gibi san cim oldu ara ara ama olmadım. 22 sinde kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı. Ama hala adet olmadım. Sizce neden olabilir beklemeli miyim doktora eli miyim yardım edin lutfen doktora gitmeden biraz daha mi beklesem kızım a da hamileyken çıkmamıştı ne kan da ne idrarda
Istersen bu git görün canım belki vardır bebis.Merhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihin 30 kasim. Normalde 30 aralik da adet olmam gerekiyordu olmadım. 4 yaşındaki kızımameliyat olduğu için gecikti stresten yadadüzensizlik başladı dedim. 16 sında birliktelik oldu 19 unda kahverengi a kintim oldu. Tam adet oldum derken peceteye sildim geçti. 4 gun aralıklı geldi. Peceteye sildim geçti. Adet sancısı gibi san cim oldu ara ara ama olmadım. 22 sinde kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı. Ama hala adet olmadım. Sizce neden olabilir beklemeli miyim doktora eli miyim yardım edin lutfen doktora gitmeden biraz daha mi beklesem kızım a da hamileyken çıkmamıştı ne kan da ne idrarda
Aynı saatlerde ysptirmadiysan olabilir canim tam iki kat artış gozlegozlemlenmeye biliyorKIZLAR MERHABA benım tüp bebekle ıkızlerım var 3,5 yasındalar kız.11 aralıkda son adet tarıhım 20ocakda idrar da çift cizgi görduk betahcg yaptırdık.3073 çıktı saat 16.40 gıbı yaptırmısdık ertesı gun sabah 10:30 gıbı 3365 cıktı.23 ocakda 5253 cıktı dunku tahlılde 8274 çıktı tam 2 kat artmadı ama 1,5 kat artmıs.normal mı?bırde adet olacakmıs gıbı rahım ortasında sancım oluyor.keseyi cumartesi 3.365 de gorduk kalp atısı ıcın gidecez ama betahcg neden 1,5 arttı
Canim yazını gordumde benimde 4+1 ama normalde sata gorw 5+4 aradaki fark beni biraz sıkıntıya soktu senin satla doktorun dedigi aynımıHayır canım henüz 4+2 de vitamin ve folik asit başladı birde beslenme hakkında bilgi verdi
Benimde ultrasonda tarih geriden geliyor canım en son pazartesi dr a gittim 6+5 ti sata göre ultrasonda 6+1 yazıyorduCanim yazını gordumde benimde 4+1 ama normalde sata gorw 5+4 aradaki fark beni biraz sıkıntıya soktu senin satla doktorun dedigi aynımı
Canim yazını gördüm sat tarihinde doktorun dedigi uyuyormu benum bi 10 gun fark etti de sıkıntıya girdim5+4 de gördüm keseyi değerim 8327 idi . Şimdide kalp atışlarını duymak için gün sayıyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı minnaklar versin
Anladım ya başka doktora da gidemiyorum ohal bolgesindeyiz doktor yok benimkinin arasında 10 gun oynuyar acaba gelismiyormu diye aklıma takılıyorBenimde ultrasonda tarih geriden geliyor canım en son pazartesi dr a gittim 6+5 ti sata göre ultrasonda 6+1 yazıyordu
Geç döllenmedir stres yapma benceAnladım ya başka doktora da gidemiyorum ohal bolgesindeyiz doktor yok benimkinin arasında 10 gun oynuyar acaba gelismiyormu diye aklıma takılıyor
Inşallah canım güzel haberlerinizi bekliyorum.Anladım canım inşaallah öyledir ya bakalım perşembe gidecem bende beklememek 2 hafta İnşaallah bit sıkıntı olmaz
Cok sağol canım bide benim ilk ultrason yani dün verdiği kağıtta 0.89cm yazıyor kese boyutu büyük ihtimal senin ilk kağıdı bi atarmisin fotosunu bi baksamInşallah canım güzel haberlerinizi bekliyorum.
Cok sağol canım bide benim ilk ultrason yani dün verdiği kağıtta 0.89cm yazıyor kese boyutu büyük ihtimal senin ilk kağıdı bi atarmisin fotosunu bi baksam
Sol alt tarafta hem resimde çıkmamış hemdehemdr gerçek fotoda yarısı cikmis canım zor okudum senin varsa köy birde ben bakayimCanim burda nerde 5 hafta yazıyor göremedim aynı benimkide böyle ama yazmıyor işte seninkinde göremedim belki bendede yazıyor ama anlamadım
Kırp oyle gonder büyük geliyor yuklemiyor ondanCanim hata oluştu diyor gondermiyor ya m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?