YENI HAMIS ANNELER

sen bi görün doktora belki kist oldu ondan olmus da olabilir bekleme baya zaman gecmis

KIZLAR MERHABA benım tüp bebekle ıkızlerım var 3,5 yasındalar kız.11 aralıkda son adet tarıhım 20ocakda idrar da çift cizgi görduk betahcg yaptırdık.3073 çıktı saat40 gıbı yaptırmısdık ertesı gun sabah 10:30 gıbı 3365 cıktı.23 ocakda 5253 cıktı dunku tahlılde 8274 çıktı tam 2 kat artmadı ama 1,5 kat artmıs.normal mı?bırde adet olacakmıs gıbı rahım ortasında sancım oluyor

KIZLAR MERHABA benım tüp bebekle ıkızlerım var 3,5 yasındalar kız.11 aralıkda son adet tarıhım 20ocakda idrar da çift cizgi görduk betahcg yaptırdık.3073 çıktı saat 16.40 gıbı yaptırmısdık ertesı gun sabah 10:30 gıbı 3365 cıktı.23 ocakda 5253 cıktı dunku tahlılde 8274 çıktı tam 2 kat artmadı ama 1,5 kat artmıs.normal mı?bırde adet olacakmıs gıbı rahım ortasında sancım oluyor.keseyi cumartesi 3.365 de gorduk kalp atısı ıcın gidecez ama betahcg neden 1,5 arttı

Istersen bu git görün canım belki vardır bebis.

Aynı saatlerde ysptirmadiysan olabilir canim tam iki kat artış gozlegozlemlenmeye biliyor

O ultrasona gore bile değişiyor canım hatta ben bu hafta pazartesi gittim doktora sonra da dün yani cuma gunu gittim pazartesi bebek 7 hafta 4 günlük cuma günü 7 hafta 1 günlük gorundu doktorun olcerken koyduğu isaretlerle bebeğin durusundan bile degisiyor kafana takma ayrica benim son adet tarihim 30 kasimdi doktor 3 aralık olarak hesaplicaksin demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…