YENI HAMIS ANNELER

Kızlar sız temızlıgınızı nasıl yapıyosunuz ben ılk 3ay temızlık yapmadım 13 haftalıgız ama bugun artık kendım yapmam lazım esım ıse basladı koltukları cekıp arkaşarını supurdum sasecw koltukları ıttım vıledaya az su koydum bıde elektırıksupırgesını kaldırıp ındırdım ama belıme acayıp agrı gırdı normal mı bu

Bak benim kanamam oluyor arada hiç yapmicak degiliz yani ama koltuk falan itme sakın esin olunca itsin sen yap ben şimdi az yukleniyim kanamam oluyor o yüzden yavaş yavaş yap bir gün bu odayı sonra diğer odayi öyle birde dinlen aralarda benim tavsiyem ama kaldır indir yapma ben bilmeden bebisin bazayi kaldirdim şimdi hep acaba ondan mi bundan mi deyip duruyorum.

Bebis görünmediği için henüz haftası yazmıyor inceledim baya bi ama yok.1 1 buçuk hafta sonra gorunur sanirim bebisin o zaman haftası yazar.saglikla gorur kucagina alirsin inşallah
Sağol canım benim inşaallah ya perşembeye gideyim diyorum gorunmesede içim rahatlar belki bu çekildiğinde 4+1 di gittihim de tam 5 olur inşaallah kese gelişmiş olur inşallah

canim ben de dun yaptim mecbur esim goreve gidince dinlene dinlene kasik agrisi oluyo cok egilip kalkmayi sevmiyo sanirim yapmayıncada olmuyo

Vallahi kızlar çok korkmaya gelmıyo ben temızlıgımıde yapıyorum haftada ıkı kere yoruluyorum belim kasıklarım agrıyo ama yatmakta bana gore değil tek derdım mide bulantısıyla bıde bu aralar kasık agrım bacaklarıma vuruyo bu kış hiç grip olmadım hamile kaldım gripte oldum doktora kontrole gideceğim bakalım inş birşey olmamıştır gerçi kanamam falan olmadı şükür ömrü varsa rabbim korur zaten çok kafana taktıkça olmuyor çünkü takmayın rutin hayatınıza devam edin derim

oda doğru canım rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah hepimize insan korkuyo ama mecbur yapıyoruz

oda doğru canım rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah hepimize insan korkuyo ama mecbur yapıyoruz
amin canım tabiki korkuyorsun ama mecbur dediğin gibi hareket gebelikte daha iyi oluyormuş hem herhangi bir sıkıntı yoksa eğer hepimize rahat hamilelik sağlıklı bebekler nasip etsin inş Rabbim

Kıyamam ya bende dınlenerek yaptım ztn tum gun bı salonu yaptım koltuk cek otur supur otur sıl otur eşim ellemıyo
atesın yukselmedıgı surece grıp cocuga bişey yapmazmıs cnm bende grıp oldum fenaydım doktorum soyledı

çok şükür ateşim olmadı canım boğaz ağrısı çoktu benim eşimde iyidir hoştur ama temizlik konusunda malesef ona kırk kere söylesem ancak söyleyene kadar kendim yapıyorum

Kızlar bir sorum olacak size 2 hafta önce doktora gittiğimde kese sata göre 1 gün önden gidiyordu bu hafta gittim tekrar 1 hafta önden gidiyor yani 6 haftalık olması gerek 7 hafta çıkıyor ultrasonda bu neden olabilir

ultrasondan ultrasona degisiyor birde senin hesapladığın tarihe denk gelmiyor da olabiliyor.mesela ben geçen hafta pazartesi gittim 7+4 tu cuma günü aynı ultrason 7 +1 di doktora soyledim o degisebiliyor ultrasondan ultrasona dedi .cihazda boyunu alıyor ya doktor ordan yakaliyor sanirim haftasini.o yüzden denk getiremezse işaretleri fark ediyor saniyorum

Olabilir canım heyecandan doktora da soramadım 2 hafta sonra gidince sorarım artık sağol canım cevabın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…