YENI HAMIS ANNELER

Ben bugun doktora gittim ve keseyi gördük teyzeleri doktor 5 günlük dedi onu anlamadım keseyi görünce de soramadım ama eylül 10 doğum dedi.

Ben bugun doktora gittim ve keseyi gördük teyzeleri doktor 5 günlük dedi onu anlamadım keseyi görünce de soramadım ama eylül 10 doğum dedi.
Kesenin resmi var mı canım benimde 3 gün önce gördü 8 eylül dedi doğum 4.5 haftalık dedi

Yok ya malesef vermedi ama yarın yine gidicem detaylı birsey söylemedi çünkü 5 günlük dedi birsey anlamadım yada 5 hafta diceğine mi öyle dedi anlamadim

5 hafta olabilirmi ultrason kağıdında yazıyo olabilir canım Allah sağlıkla bi avazda vakti zamanında kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah

Ben ilk 4 haftalıkkrn gittim yeni öğrenmiştim kese yoktu 5. Hafta keseyi gördük şimdi 6. Haftanın ortalarındayım nasipse salı günü yanı 7. Hafta da kalp atışını duymaya gidicez bakalım inşallahh bi terslik olmamıştır ve ordadır

7+1 ' de çağırdı bildiğim kadarıyla 6. Haftada vajinal muayenede kalp atışı duyuluyor ama kesin olsun diye bizi 7. Haftada çağırdı bide üstten ultrasonu tercih ediyor benim doktor anladığım kadarıyla

Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım senin son bat tarihin neydi

En iyisi riski yok diyorlar ama bende çekiniyorum yine de alttan ultrasonlardan

13 kasım ama bata görede yumurtlama tarihime görede daha büyük olması lazımdı yumurtlamada tembellik var demişti en son doktorlar .. evet benimde hoşuma gitmiyo o

Beni de 19 una çağırdı sorcaklarimi soramadim doğru düzgün 2 gün önce de gitmiştim başka doktora o da keseyi gorememisti anlamadım ben bu işten birsey yarın başka doktora gitsen ne olur ultrasonun zararı var mı ki çok girildiğinde acaba

Yok canım ultrasonun bi zararı yok ses dalgaları sen yinede gidersen bi doktora anlat böyle böyle gittim göremediler bende başka bi doktora daha görünmek istedim size geldim de sorucaklarını da aklına geldikçe not al doktorun yanında ordan sorarsın çünki bu durumlara alışık olmayınca doktor bişey söyleyince aklımız başımızdan gidiyo herşey uçuşuyo ben öyle yapıyorum yoksa dediğin gibi çıktıktan sonra geliyo benimde aklıma yada sabrederim diyosan 19na kadar bekle içinden nasıl geliyosa öyle yap lafın özü sonra keşke gitseydim

Aynen
Doğru diyorsun ben yine de yarın bi tekrar gideyim ogreneyim eşim zararlıdır deyip duruyor ondan onu da ikna ediyim de☺

Aynen

Doğru diyorsun ben yine de yarın bi tekrar gideyim ogreneyim eşim zararlıdır deyip duruyor ondan onu da ikna ediyim de☺
Canım eşininde seninde içinizin rahat olması için doktora gittiğinde sor istersen sık ultrasonun bi zararı yok dimi diye eğer varsa zaten doktor söyler hem içinizde rahat etmiş olur

Ben sağlık ocağında kab verdim ertesi gün öğleden sonra çıkar dediler eşim o gün öğleden sonra bakmaya başlamıştı akşamında da bana nasip oldu sonucu görmek tekrar tekrar açıp sayfayı isin kısmını kontrol edip durduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…