- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Kesenin resmi var mı canım benimde 3 gün önce gördü 8 eylül dedi doğum 4.5 haftalık dediBen bugun doktora gittim ve keseyi gördük teyzeleri doktor 5 günlük dedi onu anlamadım keseyi görünce de soramadım ama eylül 10 doğum dedi.
Amin canım benim insallah☺5 hafta olabilirmi ultrason kağıdında yazıyo olabilir canım Allah sağlıkla bi avazda vakti zamanında kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah
Seni ne zaman çağırdı Bidahamı kontrole canım.5 hafta olabilirmi ultrason kağıdında yazıyo olabilir canım Allah sağlıkla bi avazda vakti zamanında kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım senin son bat tarihin neydiBen ilk 4 haftalıkkrn gittim yeni öğrenmiştim kese yoktu 5. Hafta keseyi gördük şimdi 6. Haftanın ortalarındayım nasipse salı günü yanı 7. Hafta da kalp atışını duymaya gidicez bakalım inşallahh bi terslik olmamıştır ve ordadır
En iyisi riski yok diyorlar ama bende çekiniyorum yine de alttan ultrasonlardan7+1 ' de çağırdı bildiğim kadarıyla 6. Haftada vajinal muayenede kalp atışı duyuluyor ama kesin olsun diye bizi 7. Haftada çağırdı bide üstten ultrasonu tercih ediyor benim doktor anladığım kadarıyla
Doğru diyorsun ben yine de yarın bi tekrar gideyim ogreneyim eşim zararlıdır deyip duruyor ondan onu da ikna ediyim de☺Yok canım ultrasonun bi zararı yok ses dalgaları sen yinede gidersen bi doktora anlat böyle böyle gittim göremediler bende başka bi doktora daha görünmek istedim size geldim de sorucaklarını da aklına geldikçe not al doktorun yanında ordan sorarsın çünki bu durumlara alışık olmayınca doktor bişey söyleyince aklımız başımızdan gidiyo herşey uçuşuyo ben öyle yapıyorum yoksa dediğin gibi çıktıktan sonra geliyo benimde aklıma yada sabrederim diyosan 19na kadar bekle içinden nasıl geliyosa öyle yap lafın özü sonra keşke gitseydim
Canım eşininde seninde içinizin rahat olması için doktora gittiğinde sor istersen sık ultrasonun bi zararı yok dimi diye eğer varsa zaten doktor söyler hem içinizde rahat etmiş olurAynen
Doğru diyorsun ben yine de yarın bi tekrar gideyim ogreneyim eşim zararlıdır deyip duruyor ondan onu da ikna ediyim de☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?