- Konu Sahibi merveibo2305
-
Merhaba hosgeldin taze anne ve bebisiBende bthgc sonucumu aldim ve pozitif pzar ve saliyi bekliyorummm , duramiyorum inanamiyorumm bu arada herkese merhabaaa
Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman☺Tesekkur ederim hepinizeee kizlar aminnn saglikla gelsinlerr kuzucuklarr :) yarin yine tahlile gidicmm icim kipir kipir
tesekkur ederim hepimiz görelim keseleri inşallah sağlıkla ilerlerInsallah keseyide saglikla goruruz hayirli olsun sizede
amin inşallah canım hayırlı olsun inşallah pazartesi gittiğimde ben de progestan isteyeceğim sıkı sıkı tutunsun inşallahMerhaba kızlar tüm yazılarınızı okudum ❤ Hepimize bebeklerimiz hayırlı olsun Allah Kucaklarımıza almayı nasipetsin ....
Benim hikayemde yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyim ve ilk günden beri bebek deniyoruz... 5 ay önce rahimim kalp şeklinde oldugu için ameliyat oldum 3 ay korunma verdi doktor daha sonra femare kullandım kist oldu ... ben çok üzüldüm profesör doktor süha sönmeze gittim
Gonal f kullandım 10 gün boyunca göbekten iğne oldum son günde 2 adet çatlatma vuruldum ama hiç ümidim yoktu yumurta çatlamasının 12 gününde kan testi yaptırdım (3hafta 3 gün) beta hcg 29,98 çıktı tabi telefonda bana sonucu veren abinin yüzüne hönkürerek ağladım ve şoklandım ... 2 gün sonra bi test daha yaptım (3 hafta 5 gün) 99,98 çıktı
Sonra 2 gün sonra bi daha yaptım (4 haftalıkken ) 232,77 çıktı
Şuan tam 4 hafta 5 günlük bebeğim
6 haftalıkken çağırdı doktorum ve proluton depot diye bi ilaç vuruluyorum kalçadan progesteron içeriyor baya bi agrı yapıyor kalcada ama herşeye değer .... Eylül de bebeklerimize kavuşucaz inşallah
Bazı doktorlar verebiliyor sen mutlaka bi konuş doktorunlaamin inşallah canım hayırlı olsun inşallah pazartesi gittiğimde ben de progestan isteyeceğim sıkı sıkı tutunsun inşallah
sana da geçmiş olsun uğraşmışsın rabbim nasip ermiş ben de eylül de kimyasal geçirdim progestan ondan isteyeceğim içim rahat etsin hem de düzenli beta artiyo mu ona bakıcam 2 kez inşallah keseyi görür pıt pıtlari duyarız allah isteyen her ay gözleyen herkeze nasip etsin tez zamandaBazı doktorlar verebiliyor sen mutlaka bi konuş doktorunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?