YENI HAMIS ANNELER

Bende ayniyim idrar ve kan testlerine bakip dyruyorummm bubkadar cabuk kanda ve idrarda cikarmi saskinim ama once pazar ve sali degerlere bakalim dedi sonuca gire ic ve dis gebelige bakicaz bu risk her zamsn var dedi hayirlisi

Meraba anne adayları ben de bugün öğrendim hamile olduğumu idrar testiyle daha adetime 4gün var ovalasyon testi de gebeliği gösteriyor ovalasyon testi yardımıyla oldu çok şükür Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Teşekkür ederim inşallah eylüldede kimyasal oldu benim pazartesi düşünüyorum kan testini bi de çarşamba baktiracam esim izin alabilirse inşallah sağlıklıdır

Merhaba kızlar tüm yazılarınızı okudum ❤ Hepimize bebeklerimiz hayırlı olsun Allah Kucaklarımıza almayı nasipetsin ....

Benim hikayemde yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyim ve ilk günden beri bebek deniyoruz... 5 ay önce rahimim kalp şeklinde oldugu için ameliyat oldum 3 ay korunma verdi doktor daha sonra femare kullandım kist oldu ... ben çok üzüldüm profesör doktor süha sönmeze gittim
Gonal f kullandım 10 gün boyunca göbekten iğne oldum son günde 2 adet çatlatma vuruldum ama hiç ümidim yoktu yumurta çatlamasının 12 gününde kan testi yaptırdım (3hafta 3 gün) beta hcg 29,98 çıktı tabi telefonda bana sonucu veren abinin yüzüne hönkürerek ağladım ve şoklandım ... 2 gün sonra bi test daha yaptım (3 hafta 5 gün) 99,98 çıktı
Sonra 2 gün sonra bi daha yaptım (4 haftalıkken ) 232,77 çıktı
Şuan tam 4 hafta 5 günlük bebeğim

6 haftalıkken çağırdı doktorum ve proluton depot diye bi ilaç vuruluyorum kalçadan progesteron içeriyor baya bi agrı yapıyor kalcada ama herşeye değer .... Eylül de bebeklerimize kavuşucaz inşallah

amin inşallah canım hayırlı olsun inşallah pazartesi gittiğimde ben de progestan isteyeceğim sıkı sıkı tutunsun inşallah

Bazı doktorlar verebiliyor sen mutlaka bi konuş doktorunla
sana da geçmiş olsun uğraşmışsın rabbim nasip ermiş ben de eylül de kimyasal geçirdim progestan ondan isteyeceğim içim rahat etsin hem de düzenli beta artiyo mu ona bakıcam 2 kez inşallah keseyi görür pıt pıtlari duyarız allah isteyen her ay gözleyen herkeze nasip etsin tez zamanda

Hanımlar iyi aksamlar bende bugün ögrendim gebeligimi sat 6 aralık takvime göre 4+4 bnde 1 hafta sonra gidecegim doktora folikasite basladım bnmde belirtiler asırı bir gaz ve ani batmalar sag kasıgıma icimde insaat calısması var sanki adet olacakmısım gbi sızılar hafif hafif ve sürekli bi ıslaklık hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…