- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
- 23
Haftanı hesaplamak için sordum canm görülebilir Dr lar çok seviyor alttan bakmayaGeçen cuma günüydü cnm neden sordun ya vajinal baktirnicam diyorum kadın ısrarla kese görülmez bekleyim ozmn karından görünene kadar
Ben bat günü öğrendim canm ama yine erken gebelik testi ile güvenilir bı test olursa ciksr benim testim %99 dogru sonuç veren bı testiBata 4 gun var cikarmi yapsam
Siz battan kac gun once ogrendiniz
3 gün kala çıkmıştı bnm çok çok siliktiBata 4 gun var cikarmi yapsam
Siz battan kac gun once ogrendiniz
Yok benimki normal oldu canım ilk çoçuğum aşılama ile olmuştu. Sen son batta göre hesaplayacaksın sen şuna 3 +6 oluyorsun bayramdan sonra 5 olacaksın o zaman kese gözükürSende mi tedavi ile oldu cnm ne guzel benim 4. Haftan diye gözüküyor ama son adetim 11 mayis aşılama olali ise 19 20 gün oluyor son adet tarihini mi dikkate almam gerekiyor acaba ? Ozmn hftya keseyi görürüm bayramdan snra gel dedi doktor değerlerin kaçtı beta değerin rabbim devamını getirir seninkinide cnm sağlıklı bi şekilde vajinal bakmadı dni
Yanı cuma.gunu adet olacaktım ama hamile olduğunu 3 gün önceden öğrendim geçmiş 11 mayis adetimden saymicam yani ondan sayınca 4 hata 2 günlük gözüküyor 5.haftada gözükür mu 1000 beta da gözükmez dedilerYok benimki normal oldu canım ilk çoçuğum aşılama ile olmuştu. Sen son batta göre hesaplayacaksın sen şuna 3 +6 oluyorsun bayramdan sonra 5 olacaksın o zaman kese gözükür
Bende merak ediyorum haftanı kaç haftaligim :) 11 mayis son adet tarihim bu adetinde geçen cuma idi ama 3 gün önce yaptım testi pozitifti yani 11 maysitan sayarsak 4 hata 2 günlük ama aşılama olali da 20 gün oldu hangisinden satacağını şaşırdım alttan baktığınızda gozukmyck belki ben riske atmak istemyrm çok acımasız doktorlar benden baktırmak desin için imza istediHaftanı hesaplamak için sordum canm görülebilir Dr lar çok seviyor alttan bakmayaalttan daha erken görüldüğü için bakmak istemiştir
Tmm cnm vajinal baktrmmak istemyrm ya5 haftada gözükür karından gözükmezse Altan gözükür ama sen idrara iyice sıkış ondan sonra git doktora
O zaman baktirma canm alttan.inan asilama da nasıl hesaplarlar bilmiyorum aşılama yaptıran biri daha iyi bilir normal e göre 11 mayıstan hesaplaniyorBende merak ediyorum haftanı kaç haftaligim :) 11 mayis son adet tarihim bu adetinde geçen cuma idi ama 3 gün önce yaptım testi pozitifti yani 11 maysitan sayarsak 4 hata 2 günlük ama aşılama olali da 20 gün oldu hangisinden satacağını şaşırdım alttan baktığınızda gozukmyck belki ben riske atmak istemyrm çok acımasız doktorlar benden baktırmak desin için imza istedi
Bana diyen kadındı sapiklar ya sen ilk bebeğimi aşılama ile aldım dedn tecrubelerni paylasrmsn dikkat ettim biey vrmiErkek doktorlar çok ısrarcı oluyorlar Altan bakmaya kadın doktorlarda pek Yok
Bende yarın gidicem canm bol bol su icicem umarım Dr çok bastırmaz5 haftada gözükür karından gözükmezse Altan gözükür ama sen idrara iyice sıkış ondan sonra git doktora
3 hafta 2 günlük sun diyen sen mıydın görsünler arkadaşlar abi yazsnO zaman baktirma canm alttan.inan asilama da nasıl hesaplarlar bilmiyorum aşılama yaptıran biri daha iyi bilir normal e göre 11 mayıstan hesaplaniyor
Cnm bi sorum daha var ben gebeliğini nerden itibaren hesaplayim 11 mayısta adet oldum ondan itibaren mi yoksa aşılama olali 19 gün oldu ondanmiYok benimki normal oldu canım ilk çoçuğum aşılama ile olmuştu. Sen son batta göre hesaplayacaksın sen şuna 3 +6 oluyorsun bayramdan sonra 5 olacaksın o zaman kese gözükür
Yok canm ben yazmadım son adet 11 mayissa 4+2 oluyor.hatta Google da arat gebelik hesaplama diye son adet tarihini yaz oda söylüyor3 hafta 2 günlük sun diyen sen mıydın görsünler arkadaşlar abi yazsn
evet aşılama ile oldu yok dikkat ettiğim bişey yoktu hat ilk çoçukta bundan daha rahat hamilelik geçirdim bu daha zor geçiyorBana diyen kadındı sapiklar ya sen ilk bebeğimi aşılama ile aldım dedn tecrubelerni paylasrmsn dikkat ettim biey vrmi
11 Mayıs’tan hesaplanacaksınCnm bi sorum daha var ben gebeliğini nerden itibaren hesaplayim 11 mayısta adet oldum ondan itibaren mi yoksa aşılama olali 19 gün oldu ondanmi
Asilamada nasıl hesaplaym cnmevet aşılama ile oldu yok dikkat ettiğim bişey yoktu hat ilk çoçukta bundan daha rahat hamilelik geçirdim bu daha zor geçiyor
Aynı son adet göre hesaplıyorsunAsilamada nasıl hesaplaym cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?