Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok benimki normal oldu canım ilk çoçuğum aşılama ile olmuştu. Sen son batta göre hesaplayacaksın sen şuna 3 +6 oluyorsun bayramdan sonra 5 olacaksın o zaman kese gözükür

Yok benimki normal oldu canım ilk çoçuğum aşılama ile olmuştu. Sen son batta göre hesaplayacaksın sen şuna 3 +6 oluyorsun bayramdan sonra 5 olacaksın o zaman kese gözükür
Yanı cuma.gunu adet olacaktım ama hamile olduğunu 3 gün önceden öğrendim geçmiş 11 mayis adetimden saymicam yani ondan sayınca 4 hata 2 günlük gözüküyor 5.haftada gözükür mu 1000 beta da gözükmez dediler

Haftanı hesaplamak için sordum canm görülebilir Dr lar çok seviyor alttan bakmaya alttan daha erken görüldüğü için bakmak istemiştir
Bende merak ediyorum haftanı kaç haftaligim :) 11 mayis son adet tarihim bu adetinde geçen cuma idi ama 3 gün önce yaptım testi pozitifti yani 11 maysitan sayarsak 4 hata 2 günlük ama aşılama olali da 20 gün oldu hangisinden satacağını şaşırdım alttan baktığınızda gozukmyck belki ben riske atmak istemyrm çok acımasız doktorlar benden baktırmak desin için imza istedi

O zaman baktirma canm alttan.inan asilama da nasıl hesaplarlar bilmiyorum aşılama yaptıran biri daha iyi bilir normal e göre 11 mayıstan hesaplaniyor

Cnm bi sorum daha var ben gebeliğini nerden itibaren hesaplayim 11 mayısta adet oldum ondan itibaren mi yoksa aşılama olali 19 gün oldu ondanmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…