Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimkinde ikinci ama bu defa çok mide bulantım var ve bi haftadır griple uğrahşıyorum ve halsizlik var

Benimkinde ikinci ama bu defa çok mide bulantım var ve bi haftadır griple uğrahşıyorum ve halsizlik var
Allah yardımcın olsun mide bulantısı çok zor oluyor ilginç bir şekilde bende mide yanmaları var tam anlamıyla bulantı başlamadı 6. Haftaya girdim sanırım erken mi daha, unuttum herşeyi

Kızlar yeni katıldım aranıza 4 aydır deniyorduk bu ay iki gun gecikti test yaptım pozitif salı kan vericem dua edin bana da

Selamun aleykum.Yeni bir hamiş de aranıza katıldı.bugün öğrendim adet düzensizliği yüzünden. bugün bebisim 50 günlük ve ne kacirdigimi unutmuşum 2ncisi ama yarın yada pazartesi günü dokrora ilk muaynemi olacam hayırlısıyla

Allah yardımcın olsun mide bulantısı çok zor oluyor ilginç bir şekilde bende mide yanmaları var tam anlamıyla bulantı başlamadı 6. Haftaya girdim sanırım erken mi daha, unuttum herşeyi
sağol dizinde allah yardımcınız olsun
Bende 6 haftalıkken başladı mide bulantısı ve devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…