İyi markalar şu ince testler varya onlar iyi.Bunlarla moral bozma.Ya da kan testi yap gitsin.:)Farklı markalar Sağol gece gece moral oldun:)
Bende bilmiyorum ama sanırım 5 haftalıkDaha tam bilemiyorum değerimin aralıkarına göre 3 gibi galiba canım senin ne kadarlık?
Canım bende freelyde öğrendim aynı böyle cıkmıstı,ama sen yarın tekrar yap koyulaşcakmı bakalım,inşallah hamilesindir:)Kizlar testim baya belirdi bekledikçe
Bende bilmiyorum ama sanırım 5 haftalıkcumartesi doktoruma gideceğim. İlk çocuk mu senin?
Benim ikinci olacak nasipseEvet benim de ilk :) ben de pazartesi gidicem bakalım merak ediyorum
Ben varim 2 aylik oldukBenim gibi yeni gebe olan varmı
Allah yardımcın olsun mide bulantısı çok zor oluyorBenimkinde ikinci ama bu defa çok mide bulantım var ve bi haftadır griple uğrahşıyorum ve halsizlik var
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen varim 2 aylik olduk
Benim ikinci olacak nasipsesanki ilkini hiç yaşamamışım gibi heyecanlıyım ya bir an önce gelsin yarın
İnşllah yarın ikimiz de güzel haberlerle gelirizBende yarın kontrole gideceğim umarım umarım vir sorun çıkmaz
İnşllah yarın ikimiz de güzel haberlerle geliriz
Kızlar yeni katıldım aranıza 4 aydır deniyorduk bu ay iki gun gecikti test yaptım pozitif salı kan vericem dua edin bana da
İnşallah canm teşekkür ederimİnşallah güzel olur herşey
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsınKızlar yeni katıldım aranıza 4 aydır deniyorduk bu ay iki gun gecikti test yaptım pozitif salı kan vericem dua edin bana da
Amin:)Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sağol canm inşallah hepimiz hayırlı haberler alirizHadi inşallah hayırlı haberler alırsın
sağol dizinde allah yardımcınız olsunAllah yardımcın olsun mide bulantısı çok zor oluyorilginç bir şekilde bende mide yanmaları var tam anlamıyla bulantı başlamadı 6. Haftaya girdim sanırım erken mi daha, unuttum herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?