Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba ilk bebeginizmi herhangi birşey uyguladiniz mi :)
Mrb ikinci bebeğimiz olucak inşallah.ilkindede 4 ay deneme sonrasında tuttu.ilk deneme aylarında yumurtalma takibi yapıyordum ama olmadı cunki stres yapıyordum aman bugünü değerlendirelim iki gün sonra yine kacirmayalim gibi adam görevden geliyor onu zorluyordum. Sonra bı Dr u dinledim bunun yanlış olduğunu akışına birakmali dedi öyle yaptım olursa olur olmazsa bı dahaki ay deneriz dedik o ay hamile kaldım çok şükür

Hayırlı olsun

Kızlar 1 hafta önce muayeneye gittim kese bozuk denildi, bugün için tekrar randevu verdi doktorum. Çok şükür bugün kalp atışını duydum sizinle paylaşmak istedim, rabbım sağlıkla kavuştursun inşallah

Çok çok sevindim canm.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bende dün doktora gittim minnagımın kalp sesini dinledik eşime sinir oldum bu aralar çok duygunuz olmaya başladın neden duygusuydun diyorum ben ilk duygularımı kızımla yaşadım diyor

Evet oldu ama bi aydın ilgisiz canım bide ilişki yasağı vardı ondan olabilir mi ?

Günaydın kızlar öncelikle kadir gecemiz mubarek olsun Rabbim evlatlarımızı sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin .. Bende anne adayı olduğumu geçen hafta öğrendim benim sormak istediğim beta hgc değeriyle alakalı çarşamba günü beta hgc 259 du 2 sonra sonra cuma günü 971 çıktı 2 katı değil 4 katı artmış oluyo daha keseyi falan görmedim doktorum çarşamba günü gel dedi alttan muayene olucak kalp atışıda duyulurmuki ilk gebeliğim tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar aşılama ile hamile kaldım veta ilk 136 17.gün ise 346 doktor kese için 2000 görmek gerekir dedi bende merakla bekliyorum vajinal bakmak istedi bnce baktrmadim hangi değerlerde kaçıncı hatada kese ile kalp atışını duydmz

Evet oldu ama bi aydın ilgisiz canım bide ilişki yasağı vardı ondan olabilir mi ?
Olabilir canm ama benim ilk gebeligimdede bı dönem öyle olmuştu şükür esim sıkıntı yapmadı bence ikinci bebek ekstra sorumluluk falan ya belki de o yüzden tepki veriyordur

Canım ikiz olabilir.zaten ortalama 2 katına yakın artması gerekiyor en az diyorlar.keseyi gorebilme ihtimalin yüksek bende pazartesi gidicem dr a.

Canm dün biri yazmisti beta 2000 lerden fakat kese görülmemişti.bu ultrason cihazınin kalitesine göre de değişebiliyor.bat ne zamandi

Kizlar selam
Daha hamis degilim hamileysemde henuz bilmiyorum
Bat a 4 gun var
Sabahtan beri asiri bi kasik agrisi hafifte karnima bobreklerime vuran bi agri var
Zor hareket ediyorum
Aslinda bi kac gundur vardi ama beni zorlayacak kadar degildi.
Ayriyeten regli sancisi hic olmam ben.Gebelik belirtisi olabilir mi
Yasayan var mi
Gebelikteki kasik agrisi bu tarz bisry mi

İlk 5 haftada keseyi gördük 7 haftada kalp atışını gördük 9 haftaya yani dünde sesini duyduk canım

Canm dün biri yazmisti beta 2000 lerden fakat kese görülmemişti.bu ultrason cihazınin kalitesine göre de değişebiliyor.bat ne zamandi
Geçen cuma günüydü cnm neden sordun ya vajinal baktirnicam diyorum kadın ısrarla kese görülmez bekleyim ozmn karından görünene kadar

Benimde böyle olmuştu canm ama regl belirtiside olabilir erken gebelik testi alıp bı deneyebilirsin

İlk 5 haftada keseyi gördük 7 haftada kalp atışını gördük 9 haftaya yani dünde sesini duyduk canım
Sende mi tedavi ile oldu cnm ne guzel benim 4. Haftan diye gözüküyor ama son adetim 11 mayis aşılama olali ise 19 20 gün oluyor son adet tarihini mi dikkate almam gerekiyor acaba ? Ozmn hftya keseyi görürüm bayramdan snra gel dedi doktor değerlerin kaçtı beta değerin rabbim devamını getirir seninkinide cnm sağlıklı bi şekilde vajinal bakmadı dni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…