Amin canısı herkese nasip etsin inşallahRabbim sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin canım. Lekelenme için doktoruna sorsaydın keşke
Amin canım.Amin canısı herkese nasip etsin inşallah
Kaç haftalıkken duydun kalp atışını kaç haftalık keseyi gördün kaç haftalık bebişini gördünAmin canısı herkese nasip etsin inşallah
Bende çarşamba günü gideceğim bakalım hayırlısıiBende 4+4 bugun keseyi gördüm :)
.Bende 4+4 bugun keseyi gördüm :)
Bende çarşamba günü gideceğim bakalım hayırlısıi
Cok tesekkür ederim o konuda varım aslında ama.
Gözün aydın canım.Allah erdirsin inşaAllah Sag salim kucağına almayı nasip etsin..
.
2018 haziran anneleri grubumuz var oraya gelebilirsin.
Bende dış gebelik olmamasına seviniyorum şükürUmarım gorursun canım. Güzel bi his en azından dış gebelik olmaması sevindiriyor. Haftasına göre 11mm dedi. Banada pazartesi gel dedi ben dayanamadım bugun gittim
.Cok tesekkür ederim o konuda varım aslında ama
Bende dış gebelik olmamasına seviniyorum şükür
Allahım sağlıklı sıhatli versin bence en önemlisi bune kadar cinsiyet testi varsa yaptım çinden tutunda karbonata kadar hepsi erkek çıkıyor rüyamda hep erkek bebek görüyorum ALLAHIN zoruna gitmesin 3 kızım oldu çok şükür bir de erkek olsa çok sevinirim yarın sormak istemiyorum çekiniyorum eşimde çaktırmıyor ama erkek olsa sevinir
Duydun mu kalp atışınıKalp atışını duymadan yazdırmak istemedim
elbette ben ikinci kızımda üçüncüde de üzüldüm her ikisindede arkadaşlarımın erkek benim kız oldu bana kalsaydı ilk kızımdan soonra çocuk düşünmezdim ama rabbim nasip etti bunuda içimden erkek geçiyor ilk aydan itibaren göğüs ucum kararmaya basladı ama belkide bi umut isteAllahım sağlıklı sıhatli versin bence en önemlisi bu
Hayırlısı neyse o olsun canımelbette ben ikinci kızımda üçüncüde de üzüldüm her ikisindede arkadaşlarımın erkek benim kız oldu bana kalsaydı ilk kızımdan soonra çocuk düşünmezdim ama rabbim nasip etti bunuda içimden erkek geçiyor ilk aydan itibaren göğüs ucum kararmaya basladı ama belkide bi umut iste
ALLAH razı olsun ALLAH herkesin dönlüne göre versin inşallahHayırlısı neyse o olsun canım
sizin kaç haftalıkHayırlısı neyse o olsun canım
İnşaallah canımALLAH razı olsun ALLAH herkesin dönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?