Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende çarşamba günü gideceğim bakalım hayırlısıi

Umarım gorursun canım. Güzel bi his en azından dış gebelik olmaması sevindiriyor. Haftasına göre 11mm dedi. Banada pazartesi gel dedi ben dayanamadım bugun gittim

Umarım gorursun canım. Güzel bi his en azından dış gebelik olmaması sevindiriyor. Haftasına göre 11mm dedi. Banada pazartesi gel dedi ben dayanamadım bugun gittim
Bende dış gebelik olmamasına seviniyorum şükür

bende 13 haftalık hamileyim 4 gebeliğim üç kızım var ilk kez yarın doktora gidecem aslında birazda çekniyorum bu erkek olsun isterim bilerek hamile kalmadım kızım 14 aylk daha dua edin bana lütfen

ne kadar cinsiyet testi varsa yaptım çinden tutunda karbonata kadar hepsi erkek çıkıyor rüyamda hep erkek bebek görüyorum ALLAHIN zoruna gitmesin 3 kızım oldu çok şükür bir de erkek olsa çok sevinirim yarın sormak istemiyorum çekiniyorum eşimde çaktırmıyor ama erkek olsa sevinir

Allahım sağlıklı sıhatli versin bence en önemlisi bu

Allahım sağlıklı sıhatli versin bence en önemlisi bu
elbette ben ikinci kızımda üçüncüde de üzüldüm her ikisindede arkadaşlarımın erkek benim kız oldu bana kalsaydı ilk kızımdan soonra çocuk düşünmezdim ama rabbim nasip etti bunuda içimden erkek geçiyor ilk aydan itibaren göğüs ucum kararmaya basladı ama belkide bi umut iste

Hayırlısı neyse o olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…