5 haftalıksizin kaç haftalık
dahaçok yeni ALLAH sağlıkla kucağına lamasını nasip etsin inşallah ilk mi5 haftalık
İnşaallah. İlkdahaçok yeni ALLAH sağlıkla kucağına lamasını nasip etsin inşallah ilk mi
çok heycanlıdır ilkİnşaallah. İlk
Evet heyecanlı ve sabırsız. Kese göründü sadece şuana kadar. Ama ben hee gitmemde bebeği ve kalp atışını görsem duysam istiyorumçok heycanlıdır ilk
Duydun mu kalp atışını
ne kadar cinsiyet testi varsa yaptım çinden tutunda karbonata kadar hepsi erkek çıkıyor rüyamda hep erkek bebek görüyorum ALLAHIN zoruna gitmesin 3 kızım oldu çok şükür bir de erkek olsa çok sevinirim yarın sormak istemiyorum çekiniyorum eşimde çaktırmıyor ama erkek olsa sevinir
Ben 5 haftalık keseyi gördüm 6 haftaligim şuan dün kalp atışını duydumKaç haftalıkken duydun kalp atışını kaç haftalık keseyi gördün kaç haftalık bebişini gördün
Bizde cumartesi keseyi gördük kalp atışını ne zaamn duyarız bilmiyorumBen 5 haftalık keseyi gördüm 6 haftaligim şuan dün kalp atışını duydum
Kaçıncı haftada gördün keseyiBizde cumartesi keseyi gördük kalp atışını ne zaamn duyarız bilmiyorum
4 buçuk 5 arası şuanKaçıncı haftada gördün keseyi
Cnm merak etme duyarsin 8. Haftada duyan var merak etme hic4 buçuk 5 arası şuan
İnşaallah canım keseden sonra bebek ne zaman görünüyoCnm merak etme duyarsin 8. Haftada duyan var merak etme hic
Benim bir hafta sonra göründü doktor iki hafta sonra gel dedi dün lekelenmem oldu gittim kalp atışını duydum yavrumunİnşaallah canım keseden sonra bebek ne zaman görünüyo
İnşaallah bizede nasip olur görüp duymak allahın izniyle.Benim bir hafta sonra göründü doktor iki hafta sonra gel dedi dün lekelenmem oldu gittim kalp atışını duydum yavrumun
Amin güzelim.hic stres etme ben okadar bakıyordum.arastiriyordum ki Allah yiyecek ekmeği varsa dünyada elbet doğacak dua et güzelim.merak etme bir iki hafta bekle cnmİnşaallah bizede nasip olur görüp duymak allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?