Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin güzelim.hic stres etme ben okadar bakıyordum.arastiriyordum ki Allah yiyecek ekmeği varsa dünyada elbet doğacak dua et güzelim.merak etme bir iki hafta bekle cnm
İnşaallah canım inşaallah. Çarşamba günü gidicem doktor o güne randevu vermişti

Günaydın hanimlar Nasılsıniz nasıl gidiyor hamislik bende yarın testi tekrarliycam inşallah daha koyu cikar
Günaydın canım. İyiyiz hamdolsun daha iyi sonuçlar almak için sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallh sende hayırlısıyla daha güzel sonuçlar alırsın

Günaydın canım. İyiyiz hamdolsun daha iyi sonuçlar almak için sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallh sende hayırlısıyla daha güzel sonuçlar alırsın
İnşallah kuzum bende evde test yapmaya devam edecem ne zaman koyu cizgiyi görürsem ozamn doktora gidicem dün akşam eşimle sohbet ederken doğum için kontroller ixin hastane arayışına girdik bu bile çok güzel ya

Allahım mutluluklarımızı kursağımızda bırakmasın inşaallah canım bunlar çok güzel şeyler gerçekten

Gunaydin hanimlar bende araniza katilmak istedim fakat ben henuz doktora gitmedim evde yaotigim testler pozitif sata gore 3+6 haftalik hamile olmam lazim bdt 25 haziran gozukuyor yarin kan vericem insallah kanda da cikar
Cnm kan testi yaptırdın mu?Ben de kan verdim bugün ve sonuç bekliyorum şuan.

Cnm kan testi yaptırdın mu?Ben de kan verdim bugün ve sonuç bekliyorum şuan.
Verdim canım yarın öğleden sonra alıcam inşallah kanda da çıkar bak akşam test yaptım böyleydi

Eklentiler

• F64C2108-0FE7-4391-8863-2F9F797B3B50.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 176
Verdim canım yarın öğleden sonra alıcam inşallah kanda da çıkar bak akşam test yaptım böyleydi
Oooo süper ben görmedim hiç ikinci çizgi. Geç döllenme olabilir diye kanda baktırdım bugün. İnternetten öğreneceğim iki saat sonra. Ama site yenileniyormuş şansıma. Telefon edeceğim

İnşallah kızlar çok sağolun rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…