İnşaallah canım inşaallah. Çarşamba günü gidicem doktor o güne randevu vermiştiAmin güzelim.hic stres etme ben okadar bakıyordum.arastiriyordum ki Allah yiyecek ekmeği varsa dünyada elbet doğacak dua et güzelim.merak etme bir iki hafta bekle cnm
bugun yap ben daha heyecanlıyım.sendenGünaydın hanimlar Nasılsıniz nasıl gidiyor hamislik bende yarın testi tekrarliycam inşallah daha koyu cikar
Günaydın canım. İyiyiz hamdolsun daha iyi sonuçlar almak için sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallh sende hayırlısıyla daha güzel sonuçlar alırsınGünaydın hanimlar Nasılsıniz nasıl gidiyor hamislik bende yarın testi tekrarliycam inşallah daha koyu cikar
Git güzelim vizede haber et olurmu canım merak.ederim.dualarim.seninleİnşaallah canım inşaallah. Çarşamba günü gidicem doktor o güne randevu vermişti
İnşallah kuzum bende evde test yapmaya devam edecem ne zaman koyu cizgiyi görürsem ozamn doktora gidicem dün akşam eşimle sohbet ederken doğum için kontroller ixin hastane arayışına girdik bu bile çok güzel yaGünaydın canım. İyiyiz hamdolsun daha iyi sonuçlar almak için sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallh sende hayırlısıyla daha güzel sonuçlar alırsın
Canım test bugün gelicek yarın sabah anca yaparım bende bekliyemiyorum heyecandan ölçme ama napalımKız
bugun yap ben daha heyecanlıyım.senden
Allah razı olsun canım haber ederim inşaallahGit güzelim vizede haber et olurmu canım merak.ederim.dualarim.seninle
Allahım mutluluklarımızı kursağımızda bırakmasın inşaallah canım bunlar çok güzel şeyler gerçektenİnşallah kuzum bende evde test yapmaya devam edecem ne zaman koyu cizgiyi görürsem ozamn doktora gidicem dün akşam eşimle sohbet ederken doğum için kontroller ixin hastane arayışına girdik bu bile çok güzel ya
Kaç haftalık hamilesinGunaydn kızlar ben dokt.gitmedim daha nezaman gitsem diye düşünüyorum...
Cnm kan testi yaptırdın mu?Ben de kan verdim bugün ve sonuç bekliyorum şuan.Gunaydin hanimlar bende araniza katilmak istedim fakat ben henuz doktora gitmedim evde yaotigim testler pozitif sata gore 3+6 haftalik hamile olmam lazim bdt 25 haziran gozukuyor yarin kan vericem insallah kanda da cikar
Verdim canım yarın öğleden sonra alıcam inşallah kanda da çıkar bak akşam test yaptım böyleydiCnm kan testi yaptırdın mu?Ben de kan verdim bugün ve sonuç bekliyorum şuan.
Oooo süper ben görmedim hiç ikinci çizgi. Geç döllenme olabilir diye kanda baktırdım bugün. İnternetten öğreneceğim iki saat sonra. Ama site yenileniyormuş şansıma. Telefon edeceğimVerdim canım yarın öğleden sonra alıcam inşallah kanda da çıkar bak akşam test yaptım böyleydi
Ayyyy çok güzel bi sonuç allahım gönlüne göre versin canımVerdim canım yarın öğleden sonra alıcam inşallah kanda da çıkar bak akşam test yaptım böyleydi
İnşallah benimde yarın böyle cikarVerdim canım yarın öğleden sonra alıcam inşallah kanda da çıkar bak akşam test yaptım böyleydi
Bende öyle canım. Kese göründü mü
İnşaallah hayırlı sonuçlar alırız canımYok doktor yeni olusuyor demisti bikac gun once gittigimde, bu hafta gidicem tekrar insallah
Kaç haftalık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?