bugün ilk kez yoğurt yapıp meyve püresi ile karıştırıp yedirdim sevdiler kızlar ben bebelak maması ile yaptım yoğurt gibi olmadı ama yediler ayran gibi diyeyim öyle oldu normal sütle yaptığım yoğurt oldu
bebişko canım bu babymaks yoğurt sende veriyormusun
hymary canım o günleri bizlerde yaşadık benim bensu çok kucağa alışmıştı sadece kucakta uyuyordu sonra çevremdekileri hep uyardım çünkü onlar hep kucakladılar allaha şükür şimdi kendileri yatıp uyuyorlar ve kucaktan sıkılıyorlar yataklarında veya anakucaklarında iken konuşarak seviyoruz gelenlerede bunu söylüyorum
drımkızı ay canım diş çıkarma olayında epey zorlanacağız sanırım ama maşallah ıspanakları yemişler maşallah onlara
Evet tatlım haklısın bende arada verecem babymİx bazen uĞraŞılamıyooo
ay canım süper ya bende dört gözle o günleri bekiloyrum ay canım ömercik demek emekledikızlarrrrrrrrrrr ömerim bugün emekledii ellerin ve dizlerin üzerinde bir iki gitti sonra
düştü dizlerini ite ite gitti
ay canım süper ya bende dört gözle o günleri bekiloyrum ay canım ömercik demek emekledi
gözün aydın dırımkızı..ömercik emeklemiş..hele ikiside harekete geçsin işin 2 kat zor olacak..
şimdi ben 5 dk mutfağa gitsem biri yatak odasına diğeri salona kaçıyor işin yoksa ara bul topla onları oralardan... :)))
ayyy senin kocamn olmuşlar süper ,
şimdi benim ev küçücük oturma odamda bi 8 kişilik yemek masası var
şimdi onu ihtiyacı olan birine vereceğim...oraya köşe takım alacağız masa olarak kırmalı 4 kişiilik masam var onu kullanacam sandalyeleri içinde etrafta ..kafalarına geçecek sandelye yok.....biblo yokk rahat bi alan en fazla tencere tava dökerler
aşkitom senin kuzuların neler yiyor şuan
şuan herşeyi yiyorlar diyebilirim. tarhana çorbası son favorileri.yoğurt-mercimek çorbası.sebze çorbası.muhallebi.domates.elma.salatalık.havuç.hepsini yiyorlar :)
4 aydan itibaren az az herşeyden verdim.doktorumuzda onayladı ve yavaş yavaş arttırdım yediklerini. 1 haftadır bizimle sofraya oturup bizim yediklerimizden tatırıyorum.
dün mesela patates kızartması yediler :))
sen neler yediriyorsun kuzulara.sana tavsiyem herşeyden tattır. azda olsa tatsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?