Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

tatlım daha hiç vermedim hazır yoğurt hep kendim mayaladım ama herzaman yetişemeyeceğim için babymix alıcam sakınca görmüyyolar...

bende mayaladım felan ama yok 4 saat dinlensin yok buzdalabında dinlensin

uğraşamam dedim zaten 4 aydan 6 aya kadar çok az yedirdik yoğurt

şimdi babymix yediriyorum...çokk rahattt .....zaten 1 yaşında bizim yoğurtardan yenecek

Evet tatlım haklısın bende arada verecem babymİx bazen uĞraŞılamıyooo

zaten 6 aya kadar gaz yaptı yoğurt benim alide

şimdi yapmıyor ama ....ikiz annesi olarak çok zorlanıyoruz hizmetcimiz yokki tarif edelim yapsın bizde yedirek

dün annem mercimek .patates,pirinç,havuç lu çorba yaptı salçasız tabi soğanda karabiberde vardı .....tuz da atmadı önce çocuklara ayırdık birer kase sonra bizim için tuz atıldı .....valla löpp löppp yedilerrr .....uğraşılmıyor bebişim yaaa zor yaniii

Aynennn katılıyorum canım sana zor ıŞımız bıde onlarla uĞraŞırsak fenaaa allah yardımcımız olsun bızımkılerde ŞÖlee Çorbalara yemeklere geÇse valla baŞka bıŞı ıstemıyorum

kızlarrrrrrrrrrr ömerim bugün emekledii ellerin ve dizlerin üzerinde bir iki gitti sonra
düştü dizlerini ite ite gitti

kızlar ya bu yoğurdu hergün mü vereceğizki ben şimdilik yapıyorum bebelac mamadan içinede meyve püresi karıştırıp öğleden önce veriyorum
hakikaten işlerimiz zor annem kasım ayında 1 aylığına gidecek evine bakalım ne yapacağım şimdiden kafayı yiyeceğim ne yaparım diye bizim yemeklerden yemeye başlasalar süper olacak hakikaten
ben hergün sebze püresi yediremiyorum ya çünkü bazen öğleden sonra uzun uyuyorlar ve uyanıncada çok ac oluyorlar mama veriyorum ara öğün uyuyarak geciyor kaşık mamasınıda aynı şekilde hergün veremiyorum çünkü akşamlarıda erken uyuyorlar bazen 6 da uyuyorlar ve gece 1de kalkıyorlar
bizim doktorda pek ayrıntılı bilgi vermiyor devam et bu şekilde diyor

comebaby cnm ....hergün verilcek dendi ama ben 6 aya kadar haftada 2 defa verdim 6 aydan sonra hergün babymix veriyorum......sebze olarakta bak annem dün norma soğanla mercimek çorbası yaptı ama içine havuç ,patates,pirinç ekledi sadece iyice pişince 1-2 dk öncesinden kaseye ayırdık çorbadan sonra tuz kattık ve kendimiz yedik süper oldu yavaş yavaş brokoli ve pırasa ,taze fasuye atacam bizde yiyecez heheheh :)) ne yapem yaa öze yapamıyorum heee bazen evim talanken ayrı yapıyorum iş güç yapmıyorum

selam arkadaşlar benimde ikiz kızlarım var 5aylık. beslenme konusunda endişeliyim pazartesi doktora gidicem doğru düzgün öğreneceğim. plana sokmak gerekir sürekli mamada olmaz artık

piramit cnm benimkiler 6 ayıklar doldurduk biz istersen banada sorabilirsin bildiğim kadara yerdımcı olurum

dırıımm gözün aydın canım ömer kuzu emekleddiğine göre arkası gelir onun hadi darısı bizzim başımızaaaa çok sevindim allah yürümelerinide göstersinn

aminn bebişimmm yürüdükleri ,konuştukarı ,mezunları ,askeriklerini rabbim herşeyi nugünki tadla yaşatsın

gözün aydın dırımkızı..ömercik emeklemiş..hele ikiside harekete geçsin işin 2 kat zor olacak..
şimdi ben 5 dk mutfağa gitsem biri yatak odasına diğeri salona kaçıyor işin yoksa ara bul topla onları oralardan... :)))

günaydınlar artık evimdeyim çok mutluyummm
annemlerde uyumayan ömer eve gelirken takside uyudu ve ölede bütün gece devam etti
gece mama için kalktı...yedirdim uyudu....alişimde aynııı
yani durujm şuki...çocuklar evlerini istiyolar.....karar aldım zaten ....artık eşim gidince anneme söyleyecem 4 gün o gelsin....biz bir hafta kalıyoruz gidince çünki eşim p.tesi sabah çıkıyor perşembe gece geliyor eee o saatte eşya taşımak istemiyor o yüzden bigün fazladan gidiyor yada aynı şey c.tesiye yansıyor......

neysem artık düzen belii

bebişim nasılsın ,dün facedeki resimlere baktım nekaaa güselsin allah mesut etsin kocişinle seni

bu arada fark ettim artık anakucağında yatmıyolar yaww yere battaniye attım ,ikisi karşılıklı oynuyorr
annem gelemezse mecburrrrr kayganayı çağracam yapacak bişey yokk....

ayyy senin kocamn olmuşlar süper ,
şimdi benim ev küçücük oturma odamda bi 8 kişilik yemek masası var
şimdi onu ihtiyacı olan birine vereceğim...oraya köşe takım alacağız masa olarak kırmalı 4 kişiilik masam var onu kullanacam sandalyeleri içinde etrafta ..kafalarına geçecek sandelye yok.....biblo yokk rahat bi alan en fazla tencere tava dökerler

aşkitom senin kuzuların neler yiyor şuan

şuan herşeyi yiyorlar diyebilirim. tarhana çorbası son favorileri.yoğurt-mercimek çorbası.sebze çorbası.muhallebi.domates.elma.salatalık.havuç.hepsini yiyorlar :)
4 aydan itibaren az az herşeyden verdim.doktorumuzda onayladı ve yavaş yavaş arttırdım yediklerini. 1 haftadır bizimle sofraya oturup bizim yediklerimizden tatırıyorum.
dün mesela patates kızartması yediler :))

sen neler yediriyorsun kuzulara.sana tavsiyem herşeyden tattır. azda olsa tatsınlar.

4.ayda ek gıdaya geçtik muhallebi ve meyve olarak o zaman rende meyveyi yemediler

hazır aldık ben de herşeyi taddırıyorum beyniri çok seviyolar yumrutayı ,pekmezi

bende mercimek,patates,havuç,vs.karıştırıp salçasız tuzsuz pişiriyorum onlara ayırıp sonra tuz ekip bir iki pişiriyorum...

ama benim veleterim tarhanayı,şehriye çorbasını kısaca bizim yediğimiz herşeyi çok severek iştahla yiyolar salata suyunu bile.......bende 8-9 yada yavaş yavaş bizim yemeklerden başlatacam çocuklara.........çünki onlara özel sürekli olmuyor maleseff

sağol kuzum valla bende senin profile baktım ve bütün fotolarına bayıldım çok güzelsin ve eşinle çok yakışıyosunuz artıııı aşkınız gözlerinden belli aman allah nazarlardan korusun ailemiziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…