canım doğum kontrol hapındanmı bahsediyorsun bence korunmayı düşünüyorsan hap yerine spiral taktır derim benim öyle bir derdim yok korunmaya gerek yok bizde problem eşimdeydi o nedenle rahatım şu an bir mucize olurksa olur belki bir bebiş
ah canımmm,
uyumayan yavruların annelerine sabır diliyorum,kendim de dahil,,
benim de Halem hala ıkınıyor,morarıyor,şurup iyi gelmedi yaaa,
Sarem de gece yediklerini hortum gibi kustu,üstünü değiştirdim,büyük tuvaleti acaip acı kokuyor,hiç normal değil,ne acabaa,
ctesi doktora gidicez..
bende ikiz bebek annesi olmayı çok istiyorum Rabbim gönlüme göre veriri inşallah opuyorumnanaktan
oyyyy kızlarrrrrrrrrrr oğlumun dişi patladııııııııııııııııııııııııııı artık tek dişli oldu oğluşummmmama 1 aydır çektiğmi ben biliyorum mahfoldum gece gündüz hep ağladı huysuzlandı...
dırııımmm çok üzüldüm hayatım yaşadıklarına inan aynılarını bende yaşadım olacak bunlar allah çocuklarımıza sağlık versin...bana birisi bişey söylesin iyi veya kötü hemen ağlamaya başlıyorum sinirlerim öyle bozuk ki çocuk ağlıyp bende daha beter ağlıyorum oluyo işte biz ikiz çocuk büyütüyoruz kolay değil valla bazen sıyıracak gibi oluyorum bunu yaşayanlardan başka kimse anlayamaz ben sadece şunu diyorum....bize her kim olursa olsun yardımcı olan,eşimiz annemizz babamız kayınvalidemiz arkadaşımız allah hepinizden razı olsun allah başımızdan eksik etmesin benim anam 8 aydır benim yanımda evlerini kapatıp yanımıza geldiler napsın bide ben tek çocuğum allah onlardan ve eşimden razı olsun onlar olmasa işimiz çok zordu yani böle şekerler biz allahın sevgili kullarındanız şükredelim ama sinirlerimiz bozukkende anlayış görelim değilmi bu arada tatlım çok geçmiş olsun hepimizin allah yardımcısı olsun...
eeee günaydınnnn biliyorsunuz dün kaygana geldi......
alllahım kadın bunamış ....çenesi hiç durmuyor bana müge anlıdaki şeyleri anlatıp duruyor
en sonunda dedim ben çok dinlemek istesem açar dinlerim bana anlatma dedimmm.....
neyse dün öle geçti ....çocuklarla oynuyor vs..
aksam üzeri komşumun kızı geldi neti ortak kullanıyoruz net yokmuş ...bende dedim bende de yok
ayy acil bi işim vardı dedi....bende ne oldu dedim işten ayrılcam vs.dedi..
bende konuşuyorum...alllahım kadın sen kap tabureyi çocuk kucağında oturdu kapının ağzına
aaa dedim ne yapıyorsun oturuyorum ben şimdi içeri geçecem dedim ....sinir oldum yaa...
buu sabahda kalkmış çocuğu almış kucağına benim yatak odasında bak ali burda kim uyuyor kim uyuyor ...açtım gözümü sonra.....adım yatırdım alişi ömere mama yaptım....ben 9 9.30 kadar uyurum anne dedim kafam yerine gelmez yoksa dedim.......çıktı neyse çamaşır asmış çocukları oyalamış çayı demlemiş...bende kalktım kahvaltı hazıradım yedik...bugün sağlıklı beslenmeye çalışcam ve artı yürüyüş yapacam.....3 gün 3 gündür.......
ama yemek vs.yapmam lazım şimdi aliş uyanık ona kahvaltı verecemm
bizim sorunumuzda geceyle gündüzü ayırt edememek bi eyr değiştirseler gece uyumuyolar bi yerine bişey yapmışsın gibi bağırıyolar çözemedim kucağa alınca susuyolar..
bizim sorunumuzda geceyle gündüzü ayırt edememek bi eyr değiştirseler gece uyumuyolar bi yerine bişey yapmışsın gibi bağırıyolar çözemedim kucağa alınca susuyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?