comebaby cnm güsel kiloları bizdede kemik gelişimi alie 1 ay geride cnm ama erken ve kilosu
az olduğu için dedi....
teşekkür ederim yarı yaş kutlaman için
bu arada kızlar benim alişim kıskanmayı öğrenmişş ömeri göğüsüme yatırdım babasının kucağından nasıl bakıyor kötü kötü ve sonra ne yaptı ben ona bakınca başladı ağlamayaa
yaa fena bu çocukk yaaa
bizimde bugün kontrolümüz vardı birde rota aşımızı yaptırdık
kilolarımız 5,870 gr bensu 6170 gr nilsu boylarımız 57 cm kafa çapımızda 40 çıktı
bizim baştan beri kansızlığımız var ve halen devam ediyor damlamızı arttırdı
kemik gelişimimizde geriden geliyormuş bu ay 900 gr kadar kilo almışlar doktor iyi olduğunu söyledi verdiğimiz ek gıdaları söyledim devam edin bunun dışında meyvalı yoğurda başlayın dedi çorba için erken olduğunu söyledi
bizden haberler bu kadar
selam maşallahh çok güzell kiloları.
kemik gelişimi nedir. nasıl bakılıyor.
bizim doktor böyle birşeylerden bahsetmedide.
açelya canım napıyosun görüşemiyoruz uzun zamandır nasıl prensesler iyilermi kaç aylık oldular ben erken doğum yaptım yoksa seninle aramızda 15 gün falan vardı sanırım
teşekür ederizkızlar bugün bebelacı aradım ilk sütlüpirincli kaşık mamasıile başlayın ek gıdalara sonrada sebzevemeyva pürelerinden verin dediler sonra akşama gecirin kaşık mamasını dediler bugün biraz daha yediler kaşık mamasından ay hangi birini ne zaman ve neşekilde vereceğiz kafam iyice karıştı benim daha birksürü şey vereceğiz ya benimkilerin damlalarıda var
drımkızı maşallah oğluşlara demek kıymalı yemeklere geciyorsunuz bakalım bize ne diyecek doktorumuz
bebişko oğluşun maşallahı ar benim kızlar bu pürelere başlıyalı gec açıkır oldular ve mama yemede isteksizleştiler gibi oldu artık tam bitiremiyorlar 150 ccyii ve zor alıyorlar bibereno
açelya cnm kalça ultrasonu doğar doğmaz çekiliyor kalçasında sorun olduğunu düşündük köalça rontgeni çekildi orada çıktı kemik gelişimii
hee tamam canım.kalça ultrasonu çekilmedik henüz.
neden cnm doğar ,doğmaz çekilmedi isteniyorrr...
bide ek gıdaya 4 ay bitiminde başlanıyorr
canım 4.ay bitiminde başladık .canım ek gıdalara tam olark ane aman başladın. biz 16 gün sonra 3. ayı bitiricez yani 90 günlük olucaz.
90 günlük oluncamı 120 günlük oluncamı başladın.
comebaby cnm doyurucu geldiğinden öledir ben pek saatle beslemiyorum kendilerini belli ediyolar acıkınca ama eskisi gibi 3 saatte bir yemek işi yokk ..........
korkma cnm doyuruyordur ondan öledir ...
comebaby cnm çok iyi ben kavonoz sebze almıyorum
benimkiler öle yemiyolar ...artı evde yaptığım haşlanmışlarıda yemiyor....
ben tarhana ,yoğurt çorbası, kıymalı şehriye,bide prinç havuç patates kabak domates soğnalı çorba ypıyom mama katıyorum yediriyorumm....ama bazendee hiç bişey yapmıyorum muhallebi veriyorumm ben çokmu rahatım neeee
süpersin ya bunları nasıl hazırlamaya vakit bulabiliyorsun ben yoğurt yapacağım kaç gündür yapmaya vakit bulamıyorum hazırlar bana iyi oluyor dayıyoruz hemen yediriyoruz iyi oldu açıkcası
bugün ilk kez yoğurt yaptım bakalım nasıl olacak doktorumuz meyvalı yoğurda başlamamızı söyledi çorba erken dedi bize
canım gayet ii gelişmeleri maşallahhh bizde kansısız ve devam ediyoruz damlalara çorbaya gelince sadece 3 er kaşık yediriyorum...bizimde bugün kontrolümüz vardı birde rota aşımızı yaptırdık
kilolarımız 5,870 gr bensu 6170 gr nilsu boylarımız 57 cm kafa çapımızda 40 çıktı
bizim baştan beri kansızlığımız var ve halen devam ediyor damlamızı arttırdı
kemik gelişimimizde geriden geliyormuş bu ay 900 gr kadar kilo almışlar doktor iyi olduğunu söyledi verdiğimiz ek gıdaları söyledim devam edin bunun dışında meyvalı yoğurda başlayın dedi çorba için erken olduğunu söyledi
bizden haberler bu kadar
evet kızlar bizim gelişmeşlerimiz geriden olacak yaşıtlarını 2 yaşında falan yakalıyacaklar ama çok sağlıklılar maşallahhhcomebaby cnm güsel kiloları bizdede kemik gelişimi alie 1 ay geride cnm ama erken ve kilosu
az olduğu için dedi....
teşekkür ederim yarı yaş kutlaman için
bu arada kızlar benim alişim kıskanmayı öğrenmişş ömeri göğüsüme yatırdım babasının kucağından nasıl bakıyor kötü kötü ve sonra ne yaptı ben ona bakınca başladı ağlamayaa
yaa fena bu çocukk yaaa
olur çünkü doyuyolar tatlım sakın panik yapma artık ek gıdayla beslenecekler ve mamayı arada yicekler....pnaik yokkızlar benim kızlar ek gıdaya gectikten sonra mamayı zor almaya başladılar sizdede böyle oldumu bugün karışık sebze yedirdim bensucuğum öğleden sonra mamasını malesef yemedi akşam ancak yedi galiba ağır geldi diye düşündüm sizce neden böyle oldu
ay canım ya içimi rahatlattın aklıma acaba hazmedemiyorlarmı diye gelmişti
şimdi ben sabah 8 gibi 150 cc ile besliyorum 11 gibide yarım kavanoz sebze püresi yediriyorum sonra arada havuç veya elma suyu içiriyorum ondan sonra mama içmiyorlar 4 gibi içiyorlar mamayı sonrada 7 gibi sütlü pirinçli kaşık mamasından yapıp veriyorum ama çok fazla değil zaten yerken uyuyup kalıyorlar bende yatırıyorum gece 1 gibi uyanıyorlar besliyorum yine mama ile sonrada 5 gibi uyanıyorlar sonrada 8 gibi bizim şu anki dururumumuz bu sizce nasıl
siz kavanoz mamalarını birer kavanozmu yediriyorsunuz
heee bak bende yoğurtu tutturamadım ve artı sıkıldım o işten yok sar ,yok bekle dinlensin biz 6 ayı doldurduğunuz için babymix veriyorum valla 2 tane yiyolar eğer bebekler için yapılmış katgı maddesiz evdeki mayalanan yoğurt gibi
bi sor derim doktoruna uğraşmaya deymez
diğerleri içi cezveye su koyuyorum tarhanayı atıyorun pişiyor
içine yağ ve bebek ekmeği huppp yutuyolar kızzz
pirinçli olan ise düdüklüde şıp 2 dk.oluyorr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?