Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım ya benimde nilsu çok duygusal ve bensuyu aldığım zaman ana kucağndan bakıyor ve dudaklarını büzüp ağlıyor içim eriyor ya hemen bensuyu koyup hemen alıyorum işimiz zorlaşıyor gibi

selam maşallahh çok güzell kiloları.
kemik gelişimi nedir. nasıl bakılıyor.
bizim doktor böyle birşeylerden bahsetmedide.

selam maşallahh çok güzell kiloları.
kemik gelişimi nedir. nasıl bakılıyor.
bizim doktor böyle birşeylerden bahsetmedide.

açelya canım napıyosun görüşemiyoruz uzun zamandır nasıl prensesler iyilermi kaç aylık oldular ben erken doğum yaptım yoksa seninle aramızda 15 gün falan vardı sanırım

hayırlı olsun yeni topiğiniz... benim daha çoook var.. ama yazın siz tecrübelerinizi. okuruz biz de... zira tecrübeye çok ihtiyacımız olucak :)) bu arada bebişleriniz çok tatlı... allah nazarlardan saklasınnn

açelya canım napıyosun görüşemiyoruz uzun zamandır nasıl prensesler iyilermi kaç aylık oldular ben erken doğum yaptım yoksa seninle aramızda 15 gün falan vardı sanırım

selam canım. nolsun kızlarla uğraşıyorum. sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor .
prensesler iyilerr .siz nasılsınız.
biz 2 ay 14 günlük olduk . bende erken doğum yaptım canım.

canım ek gıdalara tam olark ane aman başladın. biz 16 gün sonra 3. ayı bitiricez yani 90 günlük olucaz.
90 günlük oluncamı 120 günlük oluncamı başladın.

açelya cnm kalça ultrasonu doğar doğmaz çekiliyor kalçasında sorun olduğunu düşündük köalça rontgeni çekildi orada çıktı kemik gelişimii

canım ek gıdalara tam olark ane aman başladın. biz 16 gün sonra 3. ayı bitiricez yani 90 günlük olucaz.
90 günlük oluncamı 120 günlük oluncamı başladın.
canım 4.ay bitiminde başladık .

canım kemik gelişimi prematüre doğdular baştan itibaren d-3 kullanıyoruz birde boy ve kafa çapının orantısına bakıyorlar sanırım bize bu defa öyle dedi boyları kısa imiş kafa çaplarına göre nasıl oluyor anlamış değilim kalça ultrasonlarında bizim hiç birşey çıkmadı gayet iyi çıktı oda küvezden çıktıkları hafta çekilmişti bizimkilerde kansızlıkda var onun içinde sürekli kan damlası kullanıyoruz galiba benimkiler çok minik doğdular ondan kaynaklanıyor ama kilo alımları iyi imiş 4e katlamışlar doğum kilolarını allaha şükür

kızlar benim kızlar ek gıdaya gectikten sonra mamayı zor almaya başladılar sizdede böyle oldumu bugün karışık sebze yedirdim bensucuğum öğleden sonra mamasını malesef yemedi akşam ancak yedi galiba ağır geldi diye düşündüm sizce neden böyle oldu

comebaby cnm doyurucu geldiğinden öledir ben pek saatle beslemiyorum kendilerini belli ediyolar acıkınca ama eskisi gibi 3 saatte bir yemek işi yokk ..........

korkma cnm doyuruyordur ondan öledir ...

comebaby cnm doyurucu geldiğinden öledir ben pek saatle beslemiyorum kendilerini belli ediyolar acıkınca ama eskisi gibi 3 saatte bir yemek işi yokk ..........

korkma cnm doyuruyordur ondan öledir ...

ay canım ya içimi rahatlattın aklıma acaba hazmedemiyorlarmı diye gelmişti
şimdi ben sabah 8 gibi 150 cc ile besliyorum 11 gibide yarım kavanoz sebze püresi yediriyorum sonra arada havuç veya elma suyu içiriyorum ondan sonra mama içmiyorlar 4 gibi içiyorlar mamayı sonrada 7 gibi sütlü pirinçli kaşık mamasından yapıp veriyorum ama çok fazla değil zaten yerken uyuyup kalıyorlar bende yatırıyorum gece 1 gibi uyanıyorlar besliyorum yine mama ile sonrada 5 gibi uyanıyorlar sonrada 8 gibi bizim şu anki dururumumuz bu sizce nasıl
siz kavanoz mamalarını birer kavanozmu yediriyorsunuz

comebaby cnm çok iyi ben kavonoz sebze almıyorum

benimkiler öle yemiyolar ...artı evde yaptığım haşlanmışlarıda yemiyor....

ben tarhana ,yoğurt çorbası, kıymalı şehriye,bide prinç havuç patates kabak domates soğnalı çorba ypıyom mama katıyorum yediriyorumm....ama bazendee hiç bişey yapmıyorum muhallebi veriyorumm ben çokmu rahatım neeee

süpersin ya bunları nasıl hazırlamaya vakit bulabiliyorsun ben yoğurt yapacağım kaç gündür yapmaya vakit bulamıyorum hazırlar bana iyi oluyor dayıyoruz hemen yediriyoruz iyi oldu açıkcası
bugün ilk kez yoğurt yaptım bakalım nasıl olacak doktorumuz meyvalı yoğurda başlamamızı söyledi çorba erken dedi bize

heee bak bende yoğurtu tutturamadım ve artı sıkıldım o işten yok sar ,yok bekle dinlensin biz 6 ayı doldurduğunuz için babymix veriyorum valla 2 tane yiyolar eğer bebekler için yapılmış katgı maddesiz evdeki mayalanan yoğurt gibi
bi sor derim doktoruna uğraşmaya deymez

diğerleri içi cezveye su koyuyorum tarhanayı atıyorun pişiyor
içine yağ ve bebek ekmeği huppp yutuyolar kızzz
pirinçli olan ise düdüklüde şıp 2 dk.oluyorr.....

canım gayet ii gelişmeleri maşallahhh bizde kansısız ve devam ediyoruz damlalara çorbaya gelince sadece 3 er kaşık yediriyorum...
evet kızlar bizim gelişmeşlerimiz geriden olacak yaşıtlarını 2 yaşında falan yakalıyacaklar ama çok sağlıklılar maşallahhh
bu arada dırımım benimkilerde birbirlerini kıskanmaya başladı birini severken diyeri dudak büküyo yada oda sanki kendine konuşuluyomuş gibi gülüp ilgi çekmeye çalışıyo yandık valla yandıkkkkkk
olur çünkü doyuyolar tatlım sakın panik yapma artık ek gıdayla beslenecekler ve mamayı arada yicekler....pnaik yok

bizimkiler gece 1 de yedirdikten sonra sabah 8 kadar uyanmıyolar sonra ama senin gibi devam ediyorum yarım kavanoz yiyolar daha bütün bitiremiyolar

bende mayaladım çok güzel tuttu yedirdim sevdiler ama uğraşılmaz ver elini babymixxxŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…