bizimkiler gece 1 de yedirdikten sonra sabah 8 kadar uyanmıyolar sonra ama senin gibi devam ediyorum yarım kavanoz yiyolar daha bütün bitiremiyolar nekadar güzel maşallah
benim ikizlerim 2 ay 15 günlükler daha pek uyku düzenleri yok sebepsiz ağlamaları var bi sabah bide akşam zor başediyoruz.gecede 12 de uyusalar sabah 03:30 gibi uyanıp mama yiyince zor uyuyolar mıkır mıkır hep sabah 6 dada bol ağlamayla uyanıyoz alt değiştir yedir deyince saat 8 oluyo hala uyku yok.öğlen eh işte mıkır mıkır uyuyolar.acaba bu durum giderek düzelecek mi?sizlerinde böylemiydi?
merak etme tatım biz ilk 3 ay kabus gibiydi ne uyku ne bişey dediğin gibi gece mama alt değiştir hooop sabah oldu yani uyku sıfırdı sonra düzene giriyo çok şükür ama sabır canımmmbizimkiler gece 1 de yedirdikten sonra sabah 8 kadar uyanmıyolar sonra ama senin gibi devam ediyorum yarım kavanoz yiyolar daha bütün bitiremiyolar nekadar güzel maşallah
benim ikizlerim 2 ay 15 günlükler daha pek uyku düzenleri yok sebepsiz ağlamaları var bi sabah bide akşam zor başediyoruz.gecede 12 de uyusalar sabah 03:30 gibi uyanıp mama yiyince zor uyuyolar mıkır mıkır hep sabah 6 dada bol ağlamayla uyanıyoz alt değiştir yedir deyince saat 8 oluyo hala uyku yok.öğlen eh işte mıkır mıkır uyuyolar.acaba bu durum giderek düzelecek mi?sizlerinde böylemiydi?
3 ayınızda gündüz uykuları çok aza incek ve sonra gece uykularını olacak gece sabaha kadar uyanmayacaklar ama 6 ay arası gecede iki kere kalkıyorum 180 cc mama yiyolar ki içine muhallebi katıyorum koyu oluyor bazı gecede yatmıyiyor bile...şimdi diş problemimiz var uykuda mız mızlar uyku düzenleri bozuldu
Offff kızlar yaaaa
Hale'm başından beri beni emdi,bu yüzden sanırım kucağıma laıştı,karnını doyurup altını temizleyip,uyurken bile kenara bıraksak,2 dk sonra ıkınmaya başlıyor,sanki kabız gibi,bi yeri tıkanmış gibi ,halbuki bişeyi yok biliyorum,resmen alın beni diye rol yapıyor.Nitekim kucağımıza aldığımzda uyuyup kalıyor.
Derin uykuya dalmıyor,sürekli kıpraşık halde.Bırakıp yarım saat dinlenip uyuyamıyorum,kucağıma almasam boğazını yırtarcasına bağırıyor,inanılmaz..
Offf çok yorgunum,dinlenemiyrum,btün gün Hale hanıma hizmet yaaaa..
opuyorumnanaktan
ahh canım seni çok ii anlıyorum sırtlarım acırdı uykusuzluk ve koşuşturmaktan düzelecek ama biraz sabır canım bide o gaz sancısı olabilir tatlım
bencede pek alıştırma canım. sonra çok zorlanırsın bide ikiz artık hangini alacağını şaşırırsın.
bu zor günler geçecek unutma..sadece biraz sabır...
canım aldım kucağıma işte,
düğer yavrum emmedi pek,bu yüzden alışmadı kucağa,ilgi ve sevgiden hoşlanıyor,fakat yatağına koyduğumda da uyuyor,ya da uyanıkken de orda oyalanabiliyorum,
beni bu kızım zorluyor,
bir de adalaetli olamadığım içn üzülüyorum,bri hep kucağımda öbürü sessiz sakin yatıyor..
ah canıımm,aynenn,
ama canım daha yedirirken alttan üstten gazlarını çıkarıyorlar maşallah,yani öyle bir sıkıntıları yok biliyorum,
dediğin gibi sırtım kopuyor yaaa,nereye yaslasam nasıl dursam sırt ağrısı çok fena,hadi yine onu da geçtim,çocuk kendini sıkıcak derken mosmor oluyor,kucağıma alıyorum hiç o değil sanki,masum masum uyuyor,deli olucam,iyice belirginleşti bu,napıcam yaaa
alıştı bilee :kedi:
başından beri emen bir bebek,doyucak diye sürekli emzirdim,hala da emziriyorum,bu yüzden alışmaması mümkün değil sanırım,
şuanda da emzirmek için kucağıma almaya devam ediyorum ama bu alışkanlığa döünüştü,
çocuk ıkınırken aldığımda deli gibi mememe saldırıyor,sanki aç gibi,sonra uyuyup kalıyor,saatlerce emebiliyor,
tek olsa sorun değil,ama öbürü de başlayınca elim ayağım şaşıyor,çığlık kıyamet oluyor etraf ,aşağı tükürsem sakaliyuları tükürsem bıyık mı ne işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?