Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bebişko cnm benim benim face var ve kuzuların videosu var varmı senin facen özelden at bana msj

AYYY kızlar sabah kahvaltısına geçeceksiniz biz peynir yiyoruz allahım dişleri var gibi çiğniyolar
sonra pekmez mama karıştırıp veriyorum....bugün koca bir armut rendeledim yediler yawww

bizimkiler gece 1 de yedirdikten sonra sabah 8 kadar uyanmıyolar sonra ama senin gibi devam ediyorum yarım kavanoz yiyolar daha bütün bitiremiyolar nekadar güzel maşallah

benim ikizlerim 2 ay 15 günlükler daha pek uyku düzenleri yok sebepsiz ağlamaları var bi sabah bide akşam zor başediyoruz.gecede 12 de uyusalar sabah 03:30 gibi uyanıp mama yiyince zor uyuyolar mıkır mıkır hep sabah 6 dada bol ağlamayla uyanıyoz alt değiştir yedir deyince saat 8 oluyo hala uyku yok.öğlen eh işte mıkır mıkır uyuyolar.acaba bu durum giderek düzelecek mi?sizlerinde böylemiydi?

3 ayınızda gündüz uykuları çok aza incek ve sonra gece uykularını olacak gece sabaha kadar uyanmayacaklar ama 6 ay arası gecede iki kere kalkıyorum 180 cc mama yiyolar ki içine muhallebi katıyorum koyu oluyor bazı gecede yatmıyiyor bile...şimdi diş problemimiz var uykuda mız mızlar uyku düzenleri bozuldu

dün misafirlikteydik ....karınları acıktı ağlıyolar bir kasenin tamamını doldurmadık ama

normal ıspanak yedirdik yediler heheh

Offff kızlar yaaaa
Hale'm başından beri beni emdi,bu yüzden sanırım kucağıma laıştı,karnını doyurup altını temizleyip,uyurken bile kenara bıraksak,2 dk sonra ıkınmaya başlıyor,sanki kabız gibi,bi yeri tıkanmış gibi ,halbuki bişeyi yok biliyorum,resmen alın beni diye rol yapıyor.Nitekim kucağımıza aldığımzda uyuyup kalıyor.
Derin uykuya dalmıyor,sürekli kıpraşık halde.Bırakıp yarım saat dinlenip uyuyamıyorum,kucağıma almasam boğazını yırtarcasına bağırıyor,inanılmaz..
Offf çok yorgunum,dinlenemiyrum,btün gün Hale hanıma hizmet yaaaa..

merak etme tatım biz ilk 3 ay kabus gibiydi ne uyku ne bişey dediğin gibi gece mama alt değiştir hooop sabah oldu yani uyku sıfırdı sonra düzene giriyo çok şükür ama sabır canımmm

oyy kıyamam kuzulara umarım tekrar düüzene girer tatlım diş problemi zor naparız bilmiyoruz????:roflol:

opuyorumnanaktan
ahh canım seni çok ii anlıyorum sırtlarım acırdı uykusuzluk ve koşuşturmaktan düzelecek ama biraz sabır canım bide o gaz sancısı olabilir tatlım

opuyorumnanaktan

ahh canım seni çok ii anlıyorum sırtlarım acırdı uykusuzluk ve koşuşturmaktan düzelecek ama biraz sabır canım bide o gaz sancısı olabilir tatlım

ah canıımm,aynenn,
ama canım daha yedirirken alttan üstten gazlarını çıkarıyorlar maşallah,yani öyle bir sıkıntıları yok biliyorum,
dediğin gibi sırtım kopuyor yaaa,nereye yaslasam nasıl dursam sırt ağrısı çok fena,hadi yine onu da geçtim,çocuk kendini sıkıcak derken mosmor oluyor,kucağıma alıyorum hiç o değil sanki,masum masum uyuyor,deli olucam,iyice belirginleşti bu,napıcam yaaa

hymarry emen bebekler anne kucağında olduğundan o sıcaklığı istiyor mızırdansa bile alama çok katılarak ağlamazsa .....öle öle alıştır ben hiç kucağımda çok tutmadım ondan olsa gerek....

yavaş yavaşşş anakucağına at cnm yaaa

ana kucağında da Sarem duruyor yazık,Halem emdiğinden işte sanırım alıştı bana,
koala gibi göğsümde sürekli,
ıkınıyor ıkınıyor,inliyor,mosmor yapıyor kendini yavrum,kafasındaki damarlar kabarıyor,bir çığlık kıyamet,,
oto koltuğunda da durmuyor anlayacağınn..

bencede pek alıştırma canım. sonra çok zorlanırsın bide ikiz artık hangini alacağını şaşırırsın.

bu zor günler geçecek unutma..sadece biraz sabır...

bencede pek alıştırma canım. sonra çok zorlanırsın bide ikiz artık hangini alacağını şaşırırsın.

bu zor günler geçecek unutma..sadece biraz sabır...

alıştı bilee :kedi:
başından beri emen bir bebek,doyucak diye sürekli emzirdim,hala da emziriyorum,bu yüzden alışmaması mümkün değil sanırım,
şuanda da emzirmek için kucağıma almaya devam ediyorum ama bu alışkanlığa döünüştü,
çocuk ıkınırken aldığımda deli gibi mememe saldırıyor,sanki aç gibi,sonra uyuyup kalıyor,saatlerce emebiliyor,
tek olsa sorun değil,ama öbürü de başlayınca elim ayağım şaşıyor,çığlık kıyamet oluyor etraf ,aşağı tükürsem sakaliyuları tükürsem bıyık mı ne işte

canım valla ben 1 ay emzirdim sadece ama ben hiç kucağa alışmalarını istemedim hep park yatakta yada ana kucağında oldular seveceksemde orda sevdik artık kucakta sıkılıyolar serbest olmak istiyolar ama kucağa alışan çocuk çok zor tek olsa neyse de...

canım aldım kucağıma işte,
düğer yavrum emmedi pek,bu yüzden alışmadı kucağa,ilgi ve sevgiden hoşlanıyor,fakat yatağına koyduğumda da uyuyor,ya da uyanıkken de orda oyalanabiliyorum,
beni bu kızım zorluyor,
bir de adalaetli olamadığım içn üzülüyorum,bri hep kucağımda öbürü sessiz sakin yatıyor..

yok tatlım öle düşünme zaman gelecek o sakin olup diyeri hırçınlaşacak yani adalet sağlanacak daha çok küçükler gün geçtikçe büyüdükçe hele bide karşına oturup agulaşıcaksınız ozaman herşeyi unutacaksın geçeck biraz sabır hayatım allahım yardımcımız olsunŞeniz

bugün ilk kez yoğurt yapıp meyve püresi ile karıştırıp yedirdim sevdiler kızlar ben bebelak maması ile yaptım yoğurt gibi olmadı ama yediler ayran gibi diyeyim öyle oldu normal sütle yaptığım yoğurt oldu
bebişko canım bu babymaks yoğurt sende veriyormusun
hymary canım o günleri bizlerde yaşadık benim bensu çok kucağa alışmıştı sadece kucakta uyuyordu sonra çevremdekileri hep uyardım çünkü onlar hep kucakladılar allaha şükür şimdi kendileri yatıp uyuyorlar ve kucaktan sıkılıyorlar yataklarında veya anakucaklarında iken konuşarak seviyoruz gelenlerede bunu söylüyorum
drımkızı ay canım diş çıkarma olayında epey zorlanacağız sanırım ama maşallah ıspanakları yemişler maşallah onlara

kızlarrr ben geldimmm arkadaşım geldi kardeşim işe götürsün diye poğça ve kurabiye yaptım arkadaşım gedi yemek sohbet ,halamlar geldi onlarda sohbete katıldı güsel geçti ama afacanlar uymuyor

hymarry cnm halede o dediklerin varsa gaz vardır tatlım yaaa ....gaz ilacı kullan bu arada doktor buldunuzmu ....biran önce git tatlım ...rutin kontroller kaçla ultrasonları...gaz ilacıı da

tatlımm benim alişimde ağlıyordu alltan gaz çıkarıyordu hemde pırttt pırttt üstende çıkarıyodu ama ağlıyordu ,bende senin gibi dedim doktora olsun gazı var dedi

hatta biz mama kullandığımız için aptamil conformil kullandık cnm

yani biz anlamıyoruzz

canım bende deiğin şeyleri ipek kızımda yaşadım.
çok gazlı bir bebekti.gazı gelince basıyordu ağlamayı kucağıma alıp mememi verince deli gibi meme emiyordu hemde sesler çıkararak sanki acı çekiyormuş gibi..sonrada geçer gibi olunca rahatlayıp uykuya dalıyordu. memende uzun süre kalıyordu..
ilk bir-iki ay kucağımızda gezdirerek susturduk.
ne zamanki gazı geçti o zaman rahatladık. bende kucağıma almayı kestm. kendi kendine duruyor ve uyuyor artık.buyrunnnnnnnnn
inşallah seninde geçer . Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…