Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bebişim sağol aynen cnm sizde öylesinizzz.....

şimdi soğanlı,kabaklı,patatesli,pirinç,mercimek,bulgurlu çorba yaptım salçasız ve tuzsuz çok güsele benziiii

canım yaa dün dr gittik oğlum biraz grip oldu gibi burnu tıkalı ve öksürüyo sinomarin ve calpol kullanıcaz allahtan ateşi yok ilk kez hasta oldu ya içim daraldı haaa bide dişi çok fena kabardı sanırım diş patlatıcak dr da dün farketti off allahım sağlık versin kuzulara
bu arada artık muhallebilere ve çorbalara geçtik dün bebelacın sütlü prinçli ve sütlü meyveli kaşık mamasını aldık bugün ilkkez yedirdim çok sevdiler artık günde 2 kere vericem bide sebze çorbasına izin var tarhana ve mercimeğe 6 aydan sonra dedi..ama oğlum 8 kilo 66 cm olmuş ona herşey serbest muz bi,leeee....kızım 5800 boy 63 olmuş biraz zayıf olduğu için kaşık maması daha çok vericem bu arada kızımın aktivitesi çok çok iimiş oğlumdan oğlum göbüşten ötürüpek aktif değil neyse ama yoğurt meyve püresi çorba ve hatta 1 ay sonra yemek suları da serbet yaaa işte böle kıslarrr paylaşmak istedim sizinle

gecmiş olsun canım ya havalar tam grip havası benimde eşim grip oldu bebeklere gecicek diye aklımız çıktı odasını sofrasını herşeyini ayırdık bir hafta bebekleri hiç göstermedik bende uzak durdum banada gecmesin diye allaha şükür atlattık
ben pirinçli sütlü kaşık mamalarını akşamları erken uyumazlarsa veriyorum erken uyurlarsa malesef veremiyorum çorba bize erken denildi meyvalı pürelerinide yoğurt yapıyorum içine katıp sabah ara öğünlerinde yediriyorum sebze pürelerinide öğleden sonra ara ara öğün olarak veriyorum

bebişim başallahh oğluşuna yaa ooo herşey var heee süperr dimek koca gübük gitmiyorr..

muz bende verdim taddırdım ...vallah maşallah herşey yiyolar hehehee

ayyy kızlar bizimkilerde tekrar girp oluyolar yaa tam geçti derken offf bizde aynı damlayı kullanıyoruz pedifen ,pedisus,paranox,ve calpol ama paranoxla pedisus iyi yaa

herkes hasta kızlar herkessss ...evden dışarı çıkmayacazz artıkk

ya ınş olmazlar.................dıkkat etmek gerek............hava bı guzel bı yağmurlu...............kuşlara ıyı bak canım

off dırımm oğlum çok fena grip oluyoo valla hemen dr sinomarin günde 4 kez dedi bide sadec e calpol verin dedi dahada ateşlenirse ozaman hemen hastaneye getirin görelim dedi valla bu kış hepp evdeyiz korkarım valla çıkartmaya dışarı...mafoldumbengamyoncuiremsu

valla bebebişimmaynen bizimkiler eylülden beri böleee

ıhlamurda ver kuzuna cnm iyi geliyorrr

slm arkadaslar nasılsınız uzun zmandr giremıyorum forma malum ıkız bakmak hiçde kolay değil kızlar acıl yardıma ihtiyacım var oğlumun gaz sancıları bitmek bilmiyor önce zınco sonra sap ve liberacs fitil hiç biri işe yaramıyo ne yapabilirim süreklı huzursuz bu şekılde sorunyasayan varsa önerilerinizi beklıyorum..

cnm gitmişisin ama babuline çok iyi cnm harika bişey tamamen bitkisel seninki küçük bir çay kaşığı ver ben günde 4 kere bir tatlı kaşığı veriyodum

canım bizim imdadımızada elma yağı yetişti göbüşüne ve bir parmakta ağızlarına dokunduruyordum çok iyi geliyordu

tüm yavrulara geçmiş olsun arkadaşlar...yavrularımız hasta olunca biz ne yapacağımızı bilemiyoruz değilmi..geçen hafta benim kızlarda da grip başlıyordu gece 38 dereceye çıktı ateşleri 3-4 kez yediklerini çıkardılar burunları akmaya başladı. hemen calpol verdim burun damlası vardı damlattım.. nane,ıhlamur kaynatıp içirdim. mandalina suyu içirdim..çok şükür grip gelmeden engelledim..

tulay24, canım bizim pek gaz sancımız yoktu ama rezene çayı ve elma yağı kullandım işey yaradı.
göbüşlerine ve ayaklarının altına sürüyordum ben..

günaydınlar kızlar...benim alişimde grip başlıyor öksürüyor ..ona şurubunu verdim

bide alerji olmuş yaa ........çikolata taddırıyorduk fazla kaçmış ....iki gündür iki kaş arası benek benek kızarıkık vardı ....dün gece çenesindede gördüm....hemen soydum ensede ve sağ ,sol boşluğunda var kakada yapamadı ,,,hemen elma rendeledim verdim,,,fitil attık kaka yaptırdık,çok huysuz ama ya 250 cc mama içti uyuyor .....ama kafama takıldı acaba çikolatamı yoksa son çorbaya mercimek koydıum o mu

ama çikolata üstünde duruyorum..... bugün mama ile besleyecem çorba bile vermeyecem......

vee kızlar pkolu olarak bugün ikinci kez kendi kendime günüm geçmeden adet oldum sevincim tavan yaptı amaa ağrın var hehee

dırımkızı bencede çikolatadandır. çünkü mercimeği ben hep veriyorum bişey olmuyor.
çikolatayıda az veriyorum.
doktorumuz mercimek gaz yapmadığı sürece verebilirsin demişti.
çikolatayı verme bakalım ne olacak..geçmiş olsun..

drımcığım büyük ihtimalle çikolatandır canım ara ver bakalım kuzucuklarada gecmiş olsun
senin adına sevindim pkolu olarak zamanda regl olmana benimde migrenim bu bebişler sayesinde gecti her regli dönemimde olurdu bir facia allaha şükür hamile kaldıktan sonra ve şimdide migrenden eser yok

comebaby öncelike çok güsellsiniz kısçelerde çok tatlı maşallahh kuzenlerde güsel
çok güsel bi yerde yaşıyorsunuz çok şanslı kızlar ne diyeyim rab bizede nasip etsin

cnm sen iyi yatıyorsun yaa biz 12 de yatıyoruz gece 2 gibi kalkıyolar anlamasızca ...sonra tekrar sallıyorum sonra gece 3 de mamaya kalkıyoruz 200 cc yedikleri halde saat 6 da kalkıyolar bu sabaj ali 250 cc mama içti öle uyudu ee 7 de ben yattım...8 geçiyordu ömer kalktı uyku haram bana yani...
bende kalktık ömeri besledim ilacını verdim altını değiştirdim yatağımı topladım etrafı topladım çamaşır katladım ...ali kalktı eee alişe meyve yediridm ilaç içirdim
ömerede meyve yedirdim...sonra yanlarında olmamı istiyolar oyun oynuyoruz
onlar bi ara uyudu bende bulaşıkları makinaya attım....çamaşır attım ....
nutella yiyecem dediğimde 6 ip çamaşır astım

sizinde oluyormu yaa benim iki günde 6 kilo makinam doluyor çok fena bu çocuklar ağız mendii kamıyorki 60 tane var yakalık pöfffffffffffff

yaa şimdi kızlar kararsızım ben yaa bu ay hapa başlasammı aslında adet olmak cesaret verdi bana ama

hap al dedim eşimee

canım teşekür ederiz istiyorsan inş. allah sizede nasip eder ben aslında ist. ayrılamam diyordum ama bu veletler dünyaya gelince onlar için hop geldim inan ist. bile unutturdular bana yeterki onlar iyi ortamlarda büyüsünler diye
maşallah senin bebişler güzel yiyorlar benim bensu 120 ccyi bile bazen bitiremez oldu bu ek gıdaya geceli ama kavonozları cup götürüyorlar çok seviyorlar onları
çamaşır konusuna gelince aynı dertten muzdaribim birde ben lekeleri çıkaramıyorum ya hacışakir sabun tozu kullanıyorduk baktım artık lekeleri çıkarmıyor omo baby gectik ama yinede bazı lekeler çıkmıyor siz ne yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz bu lekeleri çıkarmaya ek gıdaya başladık başlayalı acayip paasaklı oldu benim kızlar

yaa şimdi kızlar kararsızım ben yaa bu ay hapa başlasammı aslında adet olmak cesaret verdi bana ama

hap al dedim eşimee
canım doğum kontrol hapındanmı bahsediyorsun bence korunmayı düşünüyorsan hap yerine spiral taktır derim benim öyle bir derdim yok korunmaya gerek yok bizde problem eşimdeydi o nedenle rahatım şu an bir mucize olurksa olur belki bir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…