gecmiş olsun canım ya havalar tam grip havası benimde eşim grip oldu bebeklere gecicek diye aklımız çıktı odasını sofrasını herşeyini ayırdık bir hafta bebekleri hiç göstermedik bende uzak durdum banada gecmesin diye allaha şükür atlattıkcanım yaa dün dr gittik oğlum biraz grip oldu gibi burnu tıkalı ve öksürüyo sinomarin ve calpol kullanıcaz allahtan ateşi yok ilk kez hasta oldu ya içim daraldı haaa bide dişi çok fena kabardı sanırım diş patlatıcak dr da dün farketti off allahım sağlık versin kuzulara
bu arada artık muhallebilere ve çorbalara geçtik dün bebelacın sütlü prinçli ve sütlü meyveli kaşık mamasını aldık bugün ilkkez yedirdim çok sevdiler artık günde 2 kere vericem bide sebze çorbasına izin var tarhana ve mercimeğe 6 aydan sonra dedi..ama oğlum 8 kilo 66 cm olmuş ona herşey serbest muz bi,leeee....kızım 5800 boy 63 olmuş biraz zayıf olduğu için kaşık maması daha çok vericem bu arada kızımın aktivitesi çok çok iimiş oğlumdan oğlum göbüşten ötürüpek aktif değil neyse ama yoğurt meyve püresi çorba ve hatta 1 ay sonra yemek suları da serbet yaaa işte böle kıslarrr paylaşmak istedim sizinle
ayyy kızlar bizimkilerde tekrar girp oluyolar yaa tam geçti derken offf bizde aynı damlayı kullanıyoruz pedifen ,pedisus,paranox,ve calpol ama paranoxla pedisus iyi yaa
herkes hasta kızlar herkessss ...evden dışarı çıkmayacazz artıkk
off dırımm oğlum çok fena grip oluyoo valla hemen dr sinomarin günde 4 kez dedi bide sadec e calpol verin dedi dahada ateşlenirse ozaman hemen hastaneye getirin görelim dedi valla bu kış hepp evdeyiz korkarım valla çıkartmaya dışarı...mafoldumbengamyoncuiremsu
slm arkadaslar nasılsınız uzun zmandr giremıyorum forma malum ıkız bakmak hiçde kolay değil kızlar acıl yardıma ihtiyacım var oğlumun gaz sancıları bitmek bilmiyor önce zınco sonra sap ve liberacs fitil hiç biri işe yaramıyo ne yapabilirim süreklı huzursuz bu şekılde sorunyasayan varsa önerilerinizi beklıyorum..
slm arkadaslar nasılsınız uzun zmandr giremıyorum forma malum ıkız bakmak hiçde kolay değil kızlar acıl yardıma ihtiyacım var oğlumun gaz sancıları bitmek bilmiyor önce zınco sonra sap ve liberacs fitil hiç biri işe yaramıyo ne yapabilirim süreklı huzursuz bu şekılde sorunyasayan varsa önerilerinizi beklıyorum..
comebaby öncelike çok güsellsiniz kısçelerde çok tatlı maşallahh kuzenlerde güsel
çok güsel bi yerde yaşıyorsunuz çok şanslı kızlar ne diyeyim rab bizede nasip etsin
cnm sen iyi yatıyorsun yaa biz 12 de yatıyoruz gece 2 gibi kalkıyolar anlamasızca ...sonra tekrar sallıyorum sonra gece 3 de mamaya kalkıyoruz 200 cc yedikleri halde saat 6 da kalkıyolar bu sabaj ali 250 cc mama içti öle uyudu ee 7 de ben yattım...8 geçiyordu ömer kalktı uyku haram bana yani...
bende kalktık ömeri besledim ilacını verdim altını değiştirdim yatağımı topladım etrafı topladım çamaşır katladım ...ali kalktı eee alişe meyve yediridm ilaç içirdim
ömerede meyve yedirdim...sonra yanlarında olmamı istiyolar oyun oynuyoruz
onlar bi ara uyudu bende bulaşıkları makinaya attım....çamaşır attım ....
nutella yiyecem dediğimde 6 ip çamaşır astım
sizinde oluyormu yaa benim iki günde 6 kilo makinam doluyor çok fena bu çocuklar ağız mendii kamıyorki 60 tane var yakalık pöfffffffffffff
canım doğum kontrol hapındanmı bahsediyorsun bence korunmayı düşünüyorsan hap yerine spiral taktır derim benim öyle bir derdim yok korunmaya gerek yok bizde problem eşimdeydi o nedenle rahatım şu an bir mucize olurksa olur belki bir bebişyaa şimdi kızlar kararsızım ben yaa bu ay hapa başlasammı aslında adet olmak cesaret verdi bana ama
hap al dedim eşimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?