mrb fırdos cum nasılsın bakalım
iyiyim canım,yoğundum bugün o yüzden yorgunum biraz..sen nasılsın?
ne sen sor ne ben solım canım ya nerde o eskı hafta sonları tırıl tırıl gezdıgımız gunler sımdı bebelerden tuvalete gıdecek zamanımız yok ama herseye ragmen annelık cok guzel buyulu bır yol
maddıyat hepımızın sıkıntısı oldu su gunlerde bebekelrın masrafları cok fazla kendı adıma konusmak gerekırse hastanede yattım 3 ay gıttım geldım epeyce para harcandı sımdıde 3 gun gıtmıor yarım kılo mama olcekler arttı ohaoldumsmile
haftada 2 kutu mama 20 serden 40 lıra 160 lıra sırf mama ılacdı bezdı dr du saymıorum bıle napalım canları sagolsunda buyudukce masrafları artıor artık eskı kıyafetlerıde olmamaya basladı onlar yenılencek 2 ılacımız var sıgorta karsılamıo bırı 40 lıra dıgerı 20 lıra haftada 2 sıse 20 lık surup gıdıo 40 lık damlamız allahtan uzun sure dayanıo pofff babamız beze mamaya ve ılaca calısıo resmen kendımıze bır cıgneyım sakız alacak butce bıle ayırmıoruz kolay kolay ummadık bırsey cıkıpta paraya sıkısmayalım dıye anlayacagınız hanımlar ısımız zor emınım sızlerde bu sekıldesınızdır kendınızı unutup varınızı yogunuzu cocukalrınız ıcın dokuorsunuzdur ayy amma dertlenık gordum kendımı guclubacismile
bunlar ısın maddı kısmı tabı bıde manevısı var onlarıda sayayım mama 20 lıra doktor 30 lıra bez 25 lıra ılaclar 50 lıra ama onun gozlerınızın ıcıne bakarak yaptıgı bır gulucuk paha bıcılemez opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hastayım
öpüldüzüzzz
merhaba arkadaşlar allah nasip ederse ben de haftaya doğum yapacak gibiyim.bana neler önerirsiniz?sizler epidural mi oldunuz?hastaneye neler götürdünüz neler kullanıldı ,neler gereksiz kaldı?hangi mamayı öneriyorsunuz.aranızda mamaya gerek kalmadan ikisini besleyeniz var mı?en son usg deki kilonuzla bebeğinizin doğum kilosu arasında fark var mıydı varsa ne kadar?şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...
merhaba arkadaşlar allah nasip ederse ben de haftaya doğum yapacak gibiyim.bana neler önerirsiniz?sizler epidural mi oldunuz?hastaneye neler götürdünüz neler kullanıldı ,neler gereksiz kaldı?hangi mamayı öneriyorsunuz.aranızda mamaya gerek kalmadan ikisini besleyeniz var mı?en son usg deki kilonuzla bebeğinizin doğum kilosu arasında fark var mıydı varsa ne kadar?şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...
cokta terlıolar ya dr sart oldu buyuk ınsna gıbı kıyafetlerı su gıbı oluo battanıyesının dısına kadar bu ne bole terlemek dıorum
arkadaşlar son konuları okuduğum kadari ile tüm ikiz aileleri aynı sıkıntıları yaşıyoruz...
maddi sorunlar....bizde bir söz vardır çocuğun yediği helal giydiği haram diye....
ben şimdiye kadar o kadar az kıyafet aldımki hiç bizi sarsmadı...doğdunda bizim hazırladıklarımız sonra mevlütte gelenler 1 yaş sezonunu kapattı diş buğdayımızdada çok geldi...ve doğumgünümüzdede..
sonra kuzumlarımın ablaları, teyzeleri, halaları ufak ufak bişeyler alınca ...hala almıyoruz...
ben bu konuda kimselere bişey demedim...bazı kişiler bu konuda gururlu oluyor...yada eşleri guru meselesi yapıyor....
neyse birbirimize kıyafet paylaşımı yapalım diyorum...az çok tanıyoruz birbirimizi....
özellikle ev içinde yeni ek gıdadya geçerken vs. baya pisleniyor...benim kuzuları bi kısmını
kankama veriyorum onunda bunu kabul etmesi beni çok mutlu ediyor...
ama onunda tek oğlu var....hee bide aylar uyuşuyor....
mesela benim çocuklarmın yağmurlukları bu seneyi anca geçiri seneye olmaz..
çok kullanlmayan bişey
ve geçen sene giydiğimiz ayakkabılar onlarda duruyor geçen kış tam yürümedikleri için
kullanılmamış gibi bişey...
pijamalar,alt eşofmanlar,kazaklar,örgü yelekler,kışlık montlar....
benim şuan için birikmiş kıayfetim yok ama yaza muhakak çıkacak...
bu kış 7-8-9 aylık erkek bebekleri olan arkadaşlarımın
seneye olabilir ihtiyacı .....benim gibi düşünen arkadaşlarım vardır eminim katılırlar...
Selam arkadaşalr......Nasılsınız........
Biz bugün ananeydik.Geç döndük,ev felaket karışıkmtı,hemen eve giriştim anca bitti.Bu arada saat gecenin 1``i olmuş.
yağızın odası yoktu eski evimizde burada ona bir oda yapıyoruz.Beşiği ve dolabı lila renginde,malum kızlarımın hatırası onlar bana.Şimdi oda düzenleme telaşı ve mutluluğu var bizde.Meğer bu günleri ne kadar özlemle beklemişiz.
Geçmişe şöyle bir baktımda.
CANANCIM çok geçmiş olsun.Havalar çok dengesiz,birde sende çifter çifter sıpalr olunca yorgunlukta cabası,dinlenemiyorsunda tabi,allah şifa versin canım.
Kim sormuştu hatırlayamadım ama,kusuruma bakmasın arkadaş.Ben ilk doğumumu spinal sezeryan olmuştum.Çok çok memnun kalmıştım.Ne ameliyat esnasında,nede ameliyat sonrasında hiç ağrım sızım olmamıştı.Ağrı kesici bile içmedim.
İkinci doğumum narkoz alarak oldu.Normal sezeryan oldu.Çok ağrım oldu.Ağrı kesici içtim ilk 3 gün resmen.Yürümekte oturup kalkmakta çok zorlandım.Herkesin ağrı eşiği bir olmaz tabiki,ama ben spinal sezeryanı tavsiye ederim.
Dırımcım sana şiddetle katılıyorum.Çocuğa alınan kıyafet haramdır derler bencede çok haklılarmış büyüklerimiz.
Paylaşmak çok mantıklı bencede.Bende yağızın küçülmüş kıyafetlerinin bir kısmını eltime hazırlıyorum.Oda hamile 1 ay var doğumuna,ama seve seve yollamak isterim kabul eden arkadaşlarıma.
Ama benim oğlum topiğin en küçüğü sanırsam
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?