herkes kıyafet konusunda hem fikir herkes eş bulur kendine
ama dediğim gibi yaz başı bu konuyu açacağım elinde şuan olanlar ihtiyaç sahiplerine yollasın mesela
artvinli yağız 6 aylık oldumu sen bi paket çıkartırsın eren zeyno sizden küçük ..canan canım sende artvinliye verebilirsin...
doruk var,kevser var ,wavy var aklıma daha gemiyo
Topiğin en küçüğüüü taze elif bebek kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Topiğin en küçüğüüü taze elif bebek kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doğum tarihi olarak en küçük elif bebek ama gramaj olarak benim oğlanlar daha küçükeyvahedigeldismilehele hastanedeki 2700gr
kızlar bende kıyafet konusunda yardımcı olurum elimden geldiğince...eğer liste falan yapılırsa yer almak isterim,lütfen..
topiğin en küçüğü Elif bebek peki en büyüğü kim?Dırımın oğulları sanırım dimi?
deneyimli anneler sizlere danışmak istediğim birşey var...benim oğluşlar yoğurdu hiç sevmediler,iğrenerek yiyorlar adeta..bende bugün bir çay kaşığı pekmez katıp verdim bayılarak yediler..acaba doğru mu yapıyorum?pekmez yoğurttaki kalsiyumu alır biliyorum ama yoksa hiç yemeyecekler..yardım lütfen,bir akıl verinbilmiyorumkismile
kizlar bende de ozellikle kiz bebek icin kiyafet cok fazla ...benim bebeklerim 8 ay 3 haftaliklar ...cok fazla kiyafetlerimiz var...seve seve veririm....
Canım ayaklarım da şiş ama bacaklarım daha fazla...Yürürken acıyor,otururken acıyor,çok ödem var anlayacağın.ayaklarında da şişlik var mı canım?bacaktan daha çok ayaklar şişiyor preklampside...ayrıca başka belirtileride var..ben preklampsi nedeniyle erken doğum yaptım ordan biliyorum.
yaa söylemeye dilim varmıyor çokda imkansız bişey ama
hamilemiyim neyim yaa......d.kontrol hapı ile korunuyoruz....
ama eskisi gibi saati saatine içemiyorum bazende atlıyorum
son bir haftadır...başım dönüyor tansiyonum düşüyor...bir ikikerede midem bulandı...
ateş basıyor....
bunlar adette belirtisi olabilir.....gergin bi süreçteyim ondanda olabilir....
ve çok ilaç alıyorum antibiyotik nefes darlığı vs. bugün yarın adetimi bekliyorum
ama ya olursa diyorum..hayırlısı ile bi adet olsam diyorum püffffffffff
kizlar iyi pzarlar...
bendede misafir vardi gittiler simdi...
ben hala adet olmadim offfff yarin bi test daha yapicam olmadi doktora gidicm benm gibi olan varmi duzene zor mu oturuyo
hemen hemen birmiş çocuklrımız ama benim kız zayıf 6 .5 kilo o yüzden çok 6-9 felan küçükülen varsa alabililrim
bende kıyafet çoktu kızlar geçenlerde bi topic açtım yardım meleklerşnde ordan birisi istedi bi koli yaptım gönderdim çünkü ben daha önce bu konuya çok deyinmiştim birbirimize verelim diye ama kimse pek oralı olmadı ben dirimden erkek kıyafetleri alıyorum çokta memnunum sağolsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?