Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Hava çok güzel hazırlandık kaynana felan floryaya gidiyoz...

Cananlarlada buluşacağız....saçımı kurutup çıkcağız öptüm sizii

yeni dogum yapacak olan arkadaslar ada ben bı paket cıkarmak ısterım bnmkıler daha yenı dogan sayılır ve cok mınık kıyafetlerımız ama bazılarında gozumden kaçan lekeler olabılır lekelı olanları gondermem zatende eger gozumden kaçanlarda olursa 63 gun kuvezde gectı bızım orada verılen ılaclar serumlar cıkmadı lekelerı eger ben cıkarırım dersenız yolalrım ama pek taraftar degılım lekelı gondermeye guzel bı ıs oldu bu valla

Dırımcım hazırlarım tabi seve seve.Birce ve dalin kabul ettikten sonra severek hazırlarım.
Bu konuda haberleşelim arkadaşlar.

Ben yağıza hamileyken hiç birşey almamıştım biliyorsunuz.Tek bir hastane çıkışı aldı annem okadar.
Çevremde yağızdan küçük kimsede yoktu.Gelen hediyelerimizde hep 1 yaş içindi.Çok kıyafet aldık özellikle prematüre takımlarına verdiğim parayı çok acırım hala.Hiç birşeyde bulamamıştıkta netten dünya para vermiştik.

kızlar bende kıyafet konusunda yardımcı olurum elimden geldiğince...eğer liste falan yapılırsa yer almak isterim,lütfen..

topiğin en küçüğü Elif bebek peki en büyüğü kim?Dırımın oğulları sanırım dimi?

deneyimli anneler sizlere danışmak istediğim birşey var...benim oğluşlar yoğurdu hiç sevmediler,iğrenerek yiyorlar adeta..bende bugün bir çay kaşığı pekmez katıp verdim bayılarak yediler..acaba doğru mu yapıyorum?pekmez yoğurttaki kalsiyumu alır biliyorum ama yoksa hiç yemeyecekler..yardım lütfen,bir akıl verinbilmiyorumkismile

dırımcımmmm hayrolsun rüyan, kar, beyazlık filan güzel şeylere dalalet sanırsam güzel bir rüya imiş bence. arkası da oğlan olsun hayır demeyiz walla. eliften bahsetmişsinizzz, eveeett en taze bizimki, 12 günlük daha ağırlığı da 3600 gr civarı, kıyafet işi cidden mantıklı kızlar, ben de arkadaşımın verdiği kıyafetlerden çok faydalandım, 4 takım hastane çıkışı bi de bissürü body fln almıştık, bi onlara kalsak hayatta yetmezmiş, arkadaşın takviyeleriyle götürüyoruz.
Bugün Elifin 2. banyosunu yaptırdık, küçük cadı gece 4'e kadar uyumadı sinir etti beni, tam daldı diyorum uzanıyorum bir daha, aç mı kaldı diyorum besle, altını değiş gazını çıkar bihal olduk sonunda bayıldı herhalde :)
offff benim de gezesim var yaaa, hamilelik evde, bebi evde sıkıldım sanırsam, bir de yarın kocam işe başlıyor,annem de gidecek teyzem gelecek, korkuyoeum baş edebilirmiyim diye. bir de şu lohusa psikolojim geçse çok sevinicem, ne melankoli bu yaa, herşey içimi acıtıyor, ağlayasım geliyor, ışıklar bile gözüme daha bi karanlık görünmeye başladı, sanki her akşam pazar gibii. bi de akşamları "bu gece nasıl geçer" diye strese giriyorum. geçer di mi kızlar bu modum?
dırımcım çok özendim size yaa, florya fln, offf Ankara'da geziyim desen de bişey yok zaten, sıkıcı şehir.

firdoscummm ben de hamileyken öyle yiyordum ama hiç faydası olmuyormuş demiri bağladığı için, meyveli fln denesen yoğurdu?

kizlar iyi pzarlar...

bendede misafir vardi gittiler simdi...
ben hala adet olmadim offfff yarin bi test daha yapicam olmadi doktora gidicm benm gibi olan varmi duzene zor mu oturuyo

selam kızlar yavru kırpı bebıs nasıl ..........ıyımısın toparladın dım herkes nasılo gıremıyorum buraya sık ama okuyorum sızı aklımdasınoız yanı benımkılerde emeklıyoo herbırı bı yerde cok zor yaa
kızlar bende yoğurdu dort aydır kecı sutunden mayalıyuorum dr cok daha ıyı dedı sevıoyolar pekmez katıyorum bılınenın aksıne dr sakıncasıu yok dedı pekmezle veya recelle ver dedı zaten gereklı vıtamın ve demırı ılaçlarda alıyolar bunda onemlı olan prateın dedı......ben koyden elma ve armut pekmezıde getırttım ..............daha dogal...........veya yogurda bazen buskıvı ezıyorum....kasık mamasıda katıyorum bazen ve bu sıralatr yogurt cporbası yapıyırum ayrıca yogurt vermıyorum..........opt sızı

CEVABIN İÇİN SAĞOL KİRPİCİM,NAPSAM BİLMİYORUM VALLA..

Muallim ablacım reçelle deneyeyim o zaman ama dr.unun dediğine göre pekmezde olurmuş yani öyle mi...

kizlar bende de ozellikle kiz bebek icin kiyafet cok fazla ...benim bebeklerim 8 ay 3 haftaliklar ...cok fazla kiyafetlerimiz var...seve seve veririm....

kizlar bende de ozellikle kiz bebek icin kiyafet cok fazla ...benim bebeklerim 8 ay 3 haftaliklar ...cok fazla kiyafetlerimiz var...seve seve veririm....

hemen hemen birmiş çocuklrımız ama benim kız zayıf 6 .5 kilo o yüzden çok 6-9 felan küçükülen varsa alabililrim

bende kıyafet çoktu kızlar geçenlerde bi topic açtım yardım meleklerşnde ordan birisi istedi bi koli yaptım gönderdim çünkü ben daha önce bu konuya çok deyinmiştim birbirimize verelim diye ama kimse pek oralı olmadı ben dirimden erkek kıyafetleri alıyorum çokta memnunum sağolsun arkadaşım

ayaklarında da şişlik var mı canım?bacaktan daha çok ayaklar şişiyor preklampside...ayrıca başka belirtileride var..ben preklampsi nedeniyle erken doğum yaptım ordan biliyorum.
Canım ayaklarım da şiş ama bacaklarım daha fazla...Yürürken acıyor,otururken acıyor,çok ödem var anlayacağın.
Yarın eczanede tansiyonumu ölçtüreyim diyorum

kizlar iyi pzarlar...

bendede misafir vardi gittiler simdi...
ben hala adet olmadim offfff yarin bi test daha yapicam olmadi doktora gidicm benm gibi olan varmi duzene zor mu oturuyo

Oy kızlar,ister misiniz bir sürpriz olsun:)

Son düzenleme:

ben hep buyuk aldim benim bebeklerim biraz uzun ve iriler..6-9 kiz cocuk kiyafetleri seve seve veririm...ozelden yaz istersen bana adresini ..

bu arada canan sen benden bi kac gun once dogum yapmisdin sanirim..ben 2 ay erken dogurdum...martta dogum yapacakdim..25 ocak da dogum yaptim...ama bende babada uzunuz..bebeklerimde uzunlar..bide alirken ben artik hep 2 yas aliyorum...surekli kiyafet almakdan yoruldum..

ovv 2 yaş alıyosunuz demek haa işin zor vallaha tatlım epey masraflı oluyordur senin için
ben 23 ocakta doğum yaptım
seni hatırlıyorum ya zor bi doğum oldu seninki
allah yardımcın olsun
benim kız iştahsız yemiyo canım sürekli bu konudan dert yanıyorum 6.5 kilo cılız yani 3-6 ay kıyafetleri bile hala oluyor boyu sadece kısa geliyor mesela motharcareden bi kot almıştım yemin ederim 0-3 ama oluyor bluzu ufalmıştı onuda burdan bi arkdaşa verdim hatta ama onunkiler toplu biraz oldumu bilmiyorum
ilgine teşekkür ediyorum buradan

walla ben ne hamileligimi nede cocuklarin yogun bakim maceralarini aklima getirmek istiyorum..inanilmaz zor bir hamilelik gecirdim...ama cok sukur cok iyiler simdi...ben evde alt ust giydiriyorum..ben genelde ev kiyafetlerini mothercare den aliyorum..mesela super bir yagmurlugumzu var zaradan ama 12 aylik ama kucuk geliyor bizimkilere..istersen verebilirim..

aramizda 2 gun varmis..sen zamaninda dogum yapmsitin sanirim..ama bende uzunum esimde..o yuzden cocuklarim iri ve uzunlar...bize cekmisler..benimde kziim istahsizdi..surekli kusuyordu..simdi toparladi..10 kilo oldu..boyu 75 cm..zaradan aldiklarim olmuyor..artik gapden zaradan hep 2 yas aliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…