doğum tarihi olarak en küçük elif bebek ama gramaj olarak benim oğlanlar daha küçükeyvahedigeldismilehele hastanedeki 2700gr
kızlar bende kıyafet konusunda yardımcı olurum elimden geldiğince...eğer liste falan yapılırsa yer almak isterim,lütfen..
topiğin en küçüğü Elif bebek peki en büyüğü kim?Dırımın oğulları sanırım dimi?
deneyimli anneler sizlere danışmak istediğim birşey var...benim oğluşlar yoğurdu hiç sevmediler,iğrenerek yiyorlar adeta..bende bugün bir çay kaşığı pekmez katıp verdim bayılarak yediler..acaba doğru mu yapıyorum?pekmez yoğurttaki kalsiyumu alır biliyorum ama yoksa hiç yemeyecekler..yardım lütfen,bir akıl verinbilmiyorumkismile
dırımcımmmm hayrolsun rüyan, kar, beyazlık filan güzel şeylere dalalet sanırsam güzel bir rüya imiş bence. arkası da oğlan olsun hayır demeyiz walla. eliften bahsetmişsinizzz, eveeett en taze bizimki, 12 günlük daha ağırlığı da 3600 gr civarı, kıyafet işi cidden mantıklı kızlar, ben de arkadaşımın verdiği kıyafetlerden çok faydalandım, 4 takım hastane çıkışı bi de bissürü body fln almıştık, bi onlara kalsak hayatta yetmezmiş, arkadaşın takviyeleriyle götürüyoruz.
Bugün Elifin 2. banyosunu yaptırdık, küçük cadı gece 4'e kadar uyumadı sinir etti beni, tam daldı diyorum uzanıyorum bir daha, aç mı kaldı diyorum besle, altını değiş gazını çıkar bihal olduk sonunda bayıldı herhalde :)
offff benim de gezesim var yaaa, hamilelik evde, bebi evde sıkıldım sanırsam, bir de yarın kocam işe başlıyor,annem de gidecek teyzem gelecek, korkuyoeum baş edebilirmiyim diye. bir de şu lohusa psikolojim geçse çok sevinicem, ne melankoli bu yaa, herşey içimi acıtıyor, ağlayasım geliyor, ışıklar bile gözüme daha bi karanlık görünmeye başladı, sanki her akşam pazar gibii. bi de akşamları "bu gece nasıl geçer" diye strese giriyorum. geçer di mi kızlar bu modum?
dırımcım çok özendim size yaa, florya fln, offf Ankara'da geziyim desen de bişey yok zaten, sıkıcı şehir.
kizlar iyi pzarlar...
bendede misafir vardi gittiler simdi...
ben hala adet olmadim offfff yarin bi test daha yapicam olmadi doktora gidicm benm gibi olan varmi duzene zor mu oturuyo
hemen hemen birmiş çocuklrımız ama benim kız zayıf 6 .5 kilo o yüzden çok 6-9 felan küçükülen varsa alabililrim
bende kıyafet çoktu kızlar geçenlerde bi topic açtım yardım meleklerşnde ordan birisi istedi bi koli yaptım gönderdim çünkü ben daha önce bu konuya çok deyinmiştim birbirimize verelim diye ama kimse pek oralı olmadı ben dirimden erkek kıyafetleri alıyorum çokta memnunum sağolsun arkadaşım
Canım ayaklarım da şiş ama bacaklarım daha fazla...Yürürken acıyor,otururken acıyor,çok ödem var anlayacağın.
Yarın eczanede tansiyonumu ölçtüreyim diyorum
Oy kızlar,ister misiniz bir sürpriz olsun:)
süper olur gönder canımwalla ben ne hamileligimi nede cocuklarin yogun bakim maceralarini aklima getirmek istiyorum..inanilmaz zor bir hamilelik gecirdim...ama cok sukur cok iyiler simdi...ben evde alt ust giydiriyorum..ben genelde ev kiyafetlerini mothercare den aliyorum..mesela super bir yagmurlugumzu var zaradan ama 12 aylik ama kucuk geliyor bizimkilere..istersen verebilirim..
aramizda 2 gun varmis..sen zamaninda dogum yapmsitin sanirim..ama bende uzunum esimde..o yuzden cocuklarim iri ve uzunlar...bize cekmisler..benimde kziim istahsizdi..surekli kusuyordu..simdi toparladi..10 kilo oldu..boyu 75 cm..zaradan aldiklarim olmuyor..artik gapden zaradan hep 2 yas aliyorum..
evet canım ya birisistedi defalarca sordum hatta özeldşn mesaj attım oralı olmadı bende başkasına gönderrdimSelam herkese.
Eşime tlf çok sıkıldığımı söyledim,oda süpriz yaptı bize erken geldi.Hemen hazırlanıp çıktık,yürüyerek gittik metrocitye,çok iyi geldi dolaşmak.Bir oyuncak mağazasına girdik kendimizi kaybettik eşimle resmen,neler var ya çocuk olmak lazım bu devirde.Birde kızlar hani şu sallanır koltuk varya kraftın ondan kullan varmı,ben çok istiyorum evde bana kolaylık olur diye,yağızı yatırırım kendi kendine sallanır uyur diye.Ama çok pahalı 400 istiyorlar.
CANANCIM hatırlıyorum seninde böyle bir yazı yazdığını.Ama ben o zaman hamileydim.Hatta bir arkadaş vardı ulaşamıyordun ne oldu.
YAVRUKİRPİ canım sabret azcuk olurmu.Daha çok çok yenisiniz.Hepsi düzene giriyor inan,sonra ustalaşıyor insan.Ben ilk zamanlar yağızı asla odada yanlızken besleyemiyordum.Ben yanlız bakamam imdat diyordum hep.Şimdi çok şükür rabbime hepsini atlattık,oğlumla gece 10 a kadar yanlızım çokta iyi baktığıma inanıyorum.Seninde bu bunalım ruh halin geçecek,kendini iyi hissettiğinde gezmalere gideceksini.Yanlız evden bebeği hazırlayıp çıkması çok zormuş.Hep ikiz annelerinin kulaklarını çınlatırım evden çıkarken.
bende fisher-price sallanan salincagi vardi..cok sevmediler..buyuk hayallerle almsitim ..cocuklar cok istemiyolar surekli sallanmayi.simdi elle sallanan aldim ona da hic oturmuyolar..
artvinli senin yağıza bişiler gönderebilirim istersen?
özellikle geçensene cevahirde debenhamsdan tulum almıştım kıyamıyorum onları vermeye ama sana gönderebilirim
aslında bide ilk adım ayakkabımız var lcw den aldım ufaldı onuda verebilirim ama geri almak kaydı ile çünkü ilk ayakkabılarını 35 yaş hediyesi olarak oğluma hediye edicem de :))))
ii akşamlar arkadaşlar umut ve özge 6 aylıklar ve umut 9,5 kilo obezite sınırında nerdeyse 2 saatte bir 120 cc alıyor mamasını ek gıda verdiğimde 1 saat sonra mama almadan durmuyor nasıl beslemeliyim sizce
1 aydır gitmiyorum doktora canım hoş gittiğimizde de pek bişey söylemiyor da9.5 kilomu maşallahhhh
doktorun ne diyo ona sordunmu hiç
sizin ki yine daha iyi 9 aylık biz ayda 2 kilo alıyoruz 9. ayda ne oluruzbenim oglumda 9 ay biticek 11 kilo doktor cok kiziyor..ihlamur ver diyo geceleri...ama 1 saat sonra agliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?