Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

doğum tarihi olarak en küçük elif bebek ama gramaj olarak benim oğlanlar daha küçükeyvahedigeldismilehele hastanedeki 2700gr

KUZUM SENİN GRAMAJ OLARAK DÜŞÜK YOKSA SENİNKİLER ABİİİİİİİİİİ ARTIKKK

EVET BİZİMKİLER BÜYÜK SANIRIM CNM

CNM DEMİR EMİLİMİ BAKIMINDAN DOLAYI PEKMEZ OLMAZ
ONUN YERİNE RECEL MEYVE DENEYEBİLİRSİN CNM....

OYYYY oyyy kuzummmm siz çok yenisiniz yapma böyle efamlar ayrıca kır cesareti çıkın hava güzelken cnm illa kırkını bekleme cnm yaa sıhatler olsun cnm elif kızımıza
geçecek bu günler zuhalciğim elifin hızına yetişemeyeceksin bile

kizlar iyi pzarlar...

bendede misafir vardi gittiler simdi...
ben hala adet olmadim offfff yarin bi test daha yapicam olmadi doktora gidicm benm gibi olan varmi duzene zor mu oturuyo

benim düzenli gitti hatta günümde geçmedi belirtilerden dolayı şüphelendim cnm ben h.içi olurum sanırım

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

olmasın süprüzzzzzzzzzz yaaaaaaaaa bayılır kalırımm

merhabalar güzel bir florya turundan sonra ....
floryaya gitmeden kankimi aradım....onlarda dışar gitmek istiyormuş...
gelin dedim onlarda geldiler,arabalarını park ederken dorukla karşılaşmşlar...kocaman bir süpriz oldu valla
doruğun çok sevdiği arkadaşıda vardı eşler felan florya sahilini şenlendirdik ikizlerle.....

süper geçti aksam saatindede herkes dağıldı....kankimlerlede yemek yiyecektik ama 3 saat beklememiz gerekiyormuş bizde eve gittik....
valla yemek yapmama dedim..lahmacun söyledik yedik...sonrada çay demeledim şuan başm çok ağrıyor
adet sıkıntısı diyorum bende .....
bizden bukadarrrrrrrrrr...

yarın kocam gidiyor keşke gitmese off bana yine hasret günlerrrrrrr

süper olur gönder canım

evet aramızda az var ama işte sneinkiler daha iyi gelişmiş tbi birazda ırsi söylediğine göre
evde kalabalık yapmasın canım elden ele verip kardeş paylaşımı yapalım bence bana yarayanları bna gönder ben kibir yapmam bende veriyorum çünkü elimde hiç bırakmıyorum ihtiyacvı olan buldummu gönderiyorum
geçenlerde bağcılara gönderdim mesela ne adını biliyorum ne yaşını kk da topik açtım istedi gönderdim belki çocuğu bile yok bilemem eşi varis hastasıymış çok çalışamıyormuş ihtiyacım var dedi bende al güle güle kullan dedim evimde kalıp ta ne yapacak bende seve seve bildiğim insanlardan bu tarz ufak yardımları kabul eidyorum
ben diğer topikte yazışırkende sık sık dile getirdim herkes tabi iyi olur dedi ama kimse kimseye bişilşer göndermedi dirim bana veriyo sağolsun :))) bi kerede hymarry den almıştım mesela evde kalabalık yapacağına elden ele paylaşalım kısacası

dirim tam ben anlatacaktım sen anlatmışsın
vallaha yarlasak böyle buluşamazdık o kadar güzel olduki anlatamam kızlar size tüm sahil bie bakıyo kadınlar yanımıa gelip konuşuyo biizzmle ikizleir gören koştu geldi bu kadar ikiz hatta kadının biri birsenin kaynanasına bu ikizleirn hepsi sizin torunmu diye sordu yarıldık vallaha gülmekten

çok güzeldi burda o kadar buluşalım diyoruz ayarlayamaıyoruz süprize bal ya
çokta güzel resimler çektik dorukta yakında face yükler sizlerde görürsünüzzz

verinnn verinnnnn herkes birbirine yollasın kardeşler böyle büyüyecek,

ben dediğim gibi canana veriyorum....kış bitimizde ERENZEYNOYA YOLLAYACAĞIM......

topiğimizin küçükleri birice,doruk,firodos,artvinli,var.....başa baş aylardalar.....

kızlar aylarınıza göre eş seçin yada ben bi topic açayım listelensin isterseniz..

Selam herkese.

Eşime tlf çok sıkıldığımı söyledim,oda süpriz yaptı bize erken geldi.Hemen hazırlanıp çıktık,yürüyerek gittik metrocitye,çok iyi geldi dolaşmak.Bir oyuncak mağazasına girdik kendimizi kaybettik eşimle resmen,neler var ya çocuk olmak lazım bu devirde.Birde kızlar hani şu sallanır koltuk varya kraftın ondan kullan varmı,ben çok istiyorum evde bana kolaylık olur diye,yağızı yatırırım kendi kendine sallanır uyur diye.Ama çok pahalı 400 istiyorlar.

CANANCIM hatırlıyorum seninde böyle bir yazı yazdığını.Ama ben o zaman hamileydim.Hatta bir arkadaş vardı ulaşamıyordun ne oldu.

YAVRUKİRPİ canım sabret azcuk olurmu.Daha çok çok yenisiniz.Hepsi düzene giriyor inan,sonra ustalaşıyor insan.Ben ilk zamanlar yağızı asla odada yanlızken besleyemiyordum.Ben yanlız bakamam imdat diyordum hep.Şimdi çok şükür rabbime hepsini atlattık,oğlumla gece 10 a kadar yanlızım çokta iyi baktığıma inanıyorum.Seninde bu bunalım ruh halin geçecek,kendini iyi hissettiğinde gezmalere gideceksini.Yanlız evden bebeği hazırlayıp çıkması çok zormuş.Hep ikiz annelerinin kulaklarını çınlatırım evden çıkarken.

bende fisher-price sallanan salincagi vardi..cok sevmediler..buyuk hayallerle almsitim ..cocuklar cok istemiyolar surekli sallanmayi.simdi elle sallanan aldim ona da hic oturmuyolar..

ohhh artvinlii sede gezdin heee
süpersin iyi gelmiştir

bu arada yarın spora başlıyorum çok stresli ve gerginim kötü enerjiyi atmam gerek
evde koşu bandımda yürüyordum deşarj oluyordum....şimdi kaynanamın burada gittiğim parkın yanında spor salonu var küçük bişi çocukları öğle uykusuna atınca sporaaa gideceğim

evet canım ya birisistedi defalarca sordum hatta özeldşn mesaj attım oralı olmadı bende başkasına gönderrdim

bende fisher-price sallanan salincagi vardi..cok sevmediler..buyuk hayallerle almsitim ..cocuklar cok istemiyolar surekli sallanmayi.simdi elle sallanan aldim ona da hic oturmuyolar..

elle sallanaan salıncağı satmayı düşündünmü hiç?

artvinli senin yağıza bişiler gönderebilirim istersen?
özellikle geçensene cevahirde debenhamsdan tulum almıştım kıyamıyorum onları vermeye ama sana gönderebilirim
aslında bide ilk adım ayakkabımız var lcw den aldım ufaldı onuda verebilirim ama geri almak kaydı ile çünkü ilk ayakkabılarını 35 yaş hediyesi olarak oğluma hediye edicem de :))))

neden 35 yaşşş hediyesiii kızzz o yaşın özelliği neee

ee yaş 35 yolun yarısi şeker:)))

bi dr un yazısınd aokumuştum çocuk dr u
annem 35. yaşımda ilk ayakkabılarımı hediye etmişti ve o an hisleirmi anlatamama acayip ama çok güzel bi mutluluk diye yeazmıştı bende o an karra verdim ilk ayakkabılarını saklayıp hediye edecem diye
saklayacağım başka şeyler var onlarıda çocuklarıma göstermek için değil torunlşarıma giydirmek için saklayacağım mesela annem benim nevresim takımımı saklamış ve ben şimdi kızıma seriyorum anlatılmaz hoşuma gidiyor erkek kardeşimin kıyafetleirni saklamış oğluma giydirdim annem baktıkça mutlu oluyor mesela:)))

kızlar büyük eşyalarınız varsa elden çıkrmak istediğiniz oto koltuğu mama sandalyesi puset bebek arabası salıncak gibi
ikizanneleriyizbiz.com diye bi site var orada satabilirsiniz haberiniz olsunnn
ve tabi bu tarz şeyleri ikinci el daha ucuza almak isteyenler
buradan arkadşa oradan bebek arabası aldı mesela 200 liraya düşünün biri karaft ikili diğeir babymax toggerlardan ben sonradan öğrendim bilsem bende ordan ucuza alırıdm vallaha

ii akşamlar arkadaşlar umut ve özge 6 aylıklar ve umut 9,5 kilo obezite sınırında nerdeyse 2 saatte bir 120 cc alıyor mamasını ek gıda verdiğimde 1 saat sonra mama almadan durmuyor nasıl beslemeliyim sizce

ii akşamlar arkadaşlar umut ve özge 6 aylıklar ve umut 9,5 kilo obezite sınırında nerdeyse 2 saatte bir 120 cc alıyor mamasını ek gıda verdiğimde 1 saat sonra mama almadan durmuyor nasıl beslemeliyim sizce

benim oglumda 9 ay biticek 11 kilo doktor cok kiziyor..ihlamur ver diyo geceleri...ama 1 saat sonra agliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…