Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

işte bu yüzden kiracılığı sevmiyorum ben yaa
o kadar masrafı yaparsınız ama ev sahibine yaranamazsınz
annene gün içinde yağızı bırak evi öle topla derle cnm

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm.

Dırım saolasın canım.Soruma cevap senden gelmiş.kevser sanada maşallah sütün çok iyimiş.
Bende bir aralar yağızı sadece tek göğsümden sağdığım sütle besliyordum.Tek göğsümden 200 çıkıyorud,diğerinden anca 50 çıkıyordu.Şimdi malesef ikisinden 50 anca çıkıyor.Ama tekrar gelecek sütüm inancım sonsuz.boshayallersmile

işte bu yüzden kiracılığı sevmiyorum ben yaa
o kadar masrafı yaparsınız ama ev sahibine yaranamazsınz
annene gün içinde yağızı bırak evi öle topla derle cnm

Ah canım sorma kiracılık çok zormuş evlenince anladım.
Canım anneme vesayitle gitmem gerekiyor,gelince geri gitmeye çok üşeniyorum.

amaaan salla yaa. hepimizin evi aynı durumda valla olumunekankayizsmile

yemek yapıcam corba yapıcam pılav yapıcam ama ole usenıyorumkı bebıslerı doyurdum altlarını aldım sıra yemekte kociş 11 30 da geecek ama hıcccc bısıy yapasım yok coook usenıyorum yaaaaaaa

erenzeynocumm naberrr? seni burda görmek ne güsel.akşamları stres oluyorum yaaa, gece nasıl geçecek diye? aaa ben ne pimpirikli bi insan oldum bööle.
dırımcım bende saçını çook beğendim.
artvinlim nasıl gidiyor yeni evde hayat? senin de göğüsler çok tahriş olmuş başlarda ha? şimdi göğüs kalkanı deniyorum inşallah iyi gelir, bir de küçük hanım tek seferde tutmadığı için ultra çok acıyor, emzirme saati yaklaştıkça stres katsayım artıyor.

başım ağrıyo iyice kötü oldum yawww
yarın diyetisyende randevu aldım bahçelievlere gideceğim
ama kötüleşirsem gitmem vallaha zati burdan metrobüse kadar yürüyeceğim pöfff

iyi akşamlar kızlar. inşallah hepiniz iyisinizdir .geçmişe bakamadım birazdan fırsat bulursam bakacagım.

biz şükür iyiyiz emrem sık uykudan kalkmaya başladı heralde huydeyiştiriyor.bu aralar pek yogundum çarşamba misafir agırladım agırr misafirler vardı ikigün temizlik canım çıktı perşembe ananemin elliikisi vardı oraya gittim sabahtan akşama koşturmaca .bugünde tarana serme faslı tabi dahale kurumadı mıncıklamaktan fenalık geldi .yani habire koşturuyorum yarın dinlenirim inşallah diyecegim ama nerde.
amannnnnn allah saglık versinde koşturalım demiiii .

saol cnm sneıde burda gormek cok guze hayırlı olsun cnm elıf bebekın analı babalı buyusun ıns ee nasıl gıdıo bakalım gecelerı uyutmuo demı aynen bnmkılerde ole bırı uyutsa dıgerı saolsun yawrum bnm anneyı yıldırma operasyonunu ustlenıo bazen nobetlese bazende aynı anda okuyolar canıma ama napalım zuhalım analık kolay deıl ıste buyuyene kadar bu tatlı sıkıntılar sabredıcez yeterkı var olsunlar sag olsunlar ve hep kollarımızda olsunlar haksısmıyım anneler
nasıl pekı huysusmu elıf bebek yeesı falan ne alemde kaç cc verıon
bırde analar bnm bebısler 3 bucuk aylıklar ve ben 120 cc verıorum sızce cokmu acıl cvp bırde kan sekerlerını yukseltmekten korkuorum sız bu aylarda ne kadar verıodunuz:icecream:

dakikalar ilerledikçe hastalıkta ilerliyo bend
ne bilim yaa başımda ağrıyo hastaşlıktan sanırım burnum musluk gibi nefesta alamıyom hapşırık felan pöfff
çıktım ben
öptüm hepinizi

herkese iii geceler kızlar çok sorunlu bu ara gelemiyorumm öpüyorum herkesleri....

bizde 3 ay 10 günlük falanız. cemre 90 bazen 75
cansu 75 ve bazende 60 içiyo... ben 90 ı geçersem acayip kusuyo cemre... cansununda en son kapasitesi 75 cc boshayallersmile

benim sıpalar 150 bazan de 180 alıyorlar artık..Hele oğlum rekor kırdı 210 cc ve kusmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…