Zeynocum ev bizim değilki,ev sahibi yaptırıyor,yani o döküyor paraları.
Dırımcım her gün birşey çıkıyor.Dün gece lavabomun alt borusu patlatı her taraf su oldu,altındaki tencere tava battı tekrar yıkadım.
Yok tuvalet sorunlu,kapılar sorunlu,aman resmen evi biz adam ettik millet sefasını sürecek.
yağızla temizlik yapmak çok zor oluyor zaten.
Evim okadar dağınıkki,yağızın beşiğini kurmaya geldi okuldaki hoca,yemek hazırladım sofra bile ortada.Ama ben bayan gezenti yağızı giydirdim anneme geldim.Bu gece burda kalıcaz.Değişiklik iyidir dimi ama
işte bu yüzden kiracılığı sevmiyorum ben yaa
o kadar masrafı yaparsınız ama ev sahibine yaranamazsınz
annene gün içinde yağızı bırak evi öle topla derle cnm
olduu sanırımmm
Zeynocum ev bizim değilki,ev sahibi yaptırıyor,yani o döküyor paraları.
Dırımcım her gün birşey çıkıyor.Dün gece lavabomun alt borusu patlatı her taraf su oldu,altındaki tencere tava battı tekrar yıkadım.
Yok tuvalet sorunlu,kapılar sorunlu,aman resmen evi biz adam ettik millet sefasını sürecek.
yağızla temizlik yapmak çok zor oluyor zaten.
Evim okadar dağınıkki,yağızın beşiğini kurmaya geldi okuldaki hoca,yemek hazırladım sofra bile ortada.Ama ben bayan gezenti yağızı giydirdim anneme geldim.Bu gece burda kalıcaz.Değişiklik iyidir dimi ama
çok tatlı çıkmışsın saçlarına bayıldım senin... yerimseniben
yemek yapıcam corba yapıcam pılav yapıcam ama ole usenıyorumkı bebıslerı doyurdum altlarını aldım sıra yemekte kociş 11 30 da geecek ama hıcccc bısıy yapasım yok coook usenıyorum yaaaaaaa
kahvaltı ver patates kızartttttt
başım ağrıyo iyice kötü oldum yawww
yarın diyetisyende randevu aldım bahçelievlere gideceğim
ama kötüleşirsem gitmem vallaha zati burdan metrobüse kadar yürüyeceğim pöfff
başım ağrıyo iyice kötü oldum yawww
yarın diyetisyende randevu aldım bahçelievlere gideceğim
ama kötüleşirsem gitmem vallaha zati burdan metrobüse kadar yürüyeceğim pöfff
erenzeynocumm naberrr? seni burda görmek ne güsel.akşamları stres oluyorum yaaa, gece nasıl geçecek diye? aaa ben ne pimpirikli bi insan oldum bööle.
dırımcım bende saçını çook beğendim.
artvinlim nasıl gidiyor yeni evde hayat? senin de göğüsler çok tahriş olmuş başlarda ha? şimdi göğüs kalkanı deniyorum inşallah iyi gelir, bir de küçük hanım tek seferde tutmadığı için ultra çok acıyor, emzirme saati yaklaştıkça stres katsayım artıyor.
saol cnm sneıde burda gormek cok guze hayırlı olsun cnm elıf bebekın analı babalı buyusun ıns ee nasıl gıdıo bakalım gecelerı uyutmuo demı aynen bnmkılerde ole bırı uyutsa dıgerı saolsun yawrum bnm anneyı yıldırma operasyonunu ustlenıo bazen nobetlese bazende aynı anda okuyolar canıma ama napalım zuhalım analık kolay deıl ıste buyuyene kadar bu tatlı sıkıntılar sabredıcez yeterkı var olsunlar sag olsunlar ve hep kollarımızda olsunlar haksısmıyım anneler
nasıl pekı huysusmu elıf bebek yeesı falan ne alemde kaç cc verıon
bırde analar bnm bebısler 3 bucuk aylıklar ve ben 120 cc verıorum sızce cokmu acıl cvp bırde kan sekerlerını yukseltmekten korkuorum sız bu aylarda ne kadar verıodunuz:icecream:
herkese iii geceler kızlar çok sorunlu bu ara gelemiyorumm öpüyorum herkesleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?