Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bana müsade kızlar yatayım çocuklar uyumuşkenn
sabahtan hastaneye gidecem tiroidim için kan verecem birde muayne olacam boğazlarım bugün dahada kötü sanki yırtılıyo bi antibiotik versin
sonrada temizliğim var gündüz olmam yani öpüyorum hepiniizii

ooo anladımmmm buda güzelmiş....benim bebekliğimden bişey yok,
zaten bende benden 1 yaş büyük kuzenimin eşyaları ile büyümüşüm
bende bbugün dedim ya....ilk hastane kıyafetleri tam takım...
ilk ayakkabılarını,saçlarını,aklıma gelmiyor birçok şey en önemlisi tam detaylı olmasada resimli günlük..ama ondan birtane yaptım ve aliye vereceğim 2 dk.olaa abi o
ona gitsin kardeşi ortak bişeyleri olsun çocukları ile baksın okusunn

ii akşamlar arkadaşlar umut ve özge 6 aylıklar ve umut 9,5 kilo obezite sınırında nerdeyse 2 saatte bir 120 cc alıyor mamasını ek gıda verdiğimde 1 saat sonra mama almadan durmuyor nasıl beslemeliyim sizce

hay maşallah diyesim geldi ama sağlık sorunları olur ileride obezite
bebeklikten başlıyor çünki...
bence doktorunla görüş cnm....çok fazla benim çocuklarım 18 aylık 11750 ve 10650 gr lar

iyi geceler cnm benim yat dinlen hadi bakimmm

bende kaçayım kızlar ben daha ütü yapacağım...
başım çatlıyor ...benim kuzular uyurkenn bende vakitli uyuyayım

yarın yoğun bigün olacak....hiç yemek yok yemek yapılacak çocuklara çorba yapılacak....püff püff

yetieşemedim kızlar....
güzel bi günün ardından eve geldik çocuları doyurdum uyuttum şimdi face resimleri yüklüyorum... tesadüfün bu kadarı olur anlaşsak sözleşsek buluşamazdık ....çok güzel oldu ama:)

geçmişi az biraz okudum...
artvinli gezmeler gezilmiş ooohh ne güzel kışa girmeden iyice gezmeli bütün kış evde olucaz zatendamat nası damat??? :)
a_ilcin canım bencede bi dr danışın maşallah diyelim yinede...
diğer kızlar hepiniziiiiçokkkkk öpüyorum...

SELAMLAR...

bugün yoğundum. temizlik, çamaşır, ütü, yemek, bide tatlı yaptım kendime ohh şi,mdi yiyorum :)

ben kuzulara şimdiye kadar birer hastane çıkışı 3 er de tulum almıştım veniceden...

bi sürü kıyafeti validenin karşı komşusu verdi tam 4 çanta. beğendiklerimi aldım. şimdiye kadarda onlarla idare ettim. zaten mamaydı bezdi, dr dı masraflarımız fazlaydı bende hiç çeki,nmeden aldım yıkadım ütüledim kullandım..

geçen hafta aldım kuzulara biraz kıyafet. cemre çok kustuğu için ona üst yetmiyodu..bizim 1+ üstü kıyafetlerimiz çok..

bende kıyafet alışverişi yapmak isterim ama bendekiler çok yeni değil. ama içlerinde yeni ve marka olanlar var. isteyen varsa yollayabilirim...

günaydın herkese..... hayırlı sabahlar....
umarım herkes iyidir...sık sık yazanıyorum ama takibimdesiniz...
bu arada doruk resimler süper...
dün bizde alışverişe gittik her gittiğimiz yerde millet başımıza toplandı sizi düşünemiyorum :)))

biraz önce ay ay bebek gelişimini okuyordum da.3. ay sonunda bebek oyuncakları tutar diyo.
sizinkiler nezaman tutmuştu.
doruk senle yakınız seninkiler tutuyomu?

günaydın kızlar..okuldayım yine..

Dırım,Canan ve Doruk sabah faceye bakıyordum da resimlerinizi gördüm...süpperrrsinizzzzzolumunekankayizsmile...ne güzel tesadüf ya:)..

Dırımcım bence bi liste yapalım,paylaşmak isteyen ismini yazsın..kim kime ne gönderebilir bakalım.daha düzenli olur bence..

Hituci canım o ay ay yazan özelliklere çok takılma,hiçbir zaman birebir uymaz..benimkiler 4.aylarında başladılar tutmaya falan..

çok güzel bir düşünce..bende ilk prematüre kıyafetlerini saklıyorum ve ilk ayakkabılarını da saklıycam:))

herkese selammm çok uzun zamandan beri yazamıyorum....
aslında takip ediyorum ara sıra ama en son bebeklerim doğmuşmuydu yazarken bilmiyorum ama bugün fırsat bu fırsat yazayım dedim..cuma günü bakıcımızı gönderdik yeni bakıcı gelicek diye ama onda da bir problem oldu gelmedi...kuzularımla başbaşayız ....evde ferahlık gibisi yokmuş yaaaa.bizbize kalmak çok güzelmiş keyiflendimmmm....

biraz önce ay ay bebek gelişimini okuyordum da.3. ay sonunda bebek oyuncakları tutar diyo.

yok canım henüz tutamıyorlar kafalarına felan vuruyolar...ama süper emiyoılar elleri

yok canım henüz tutamıyorlar kafalarına felan vuruyolar...ama süper emiyoılar elleri

benimkiler de iyi el,parmak emiyorlar:)) aç ya da tok olmaları farketmiyor :))
oyun halısındaki yukarda asılı oyuncaklara vuruyorlar ama..

slm kızlar...sabah felaket bas ağrısı ile kaltım anladımmmm hamiş değilim adetten ötürü karnım davul gibi şiş....sabah kuzularla oynaştım..sonra çayı koydum..kuzuların kahvaltısı verdim..kendim ettim..hemen ofrayı kaldırdım...önce evin yemeğini sonrada çocukların yemeğini attım ocağa...bulaşıkları yıkadım..şimdi ömeri uyutuyorum...alişi uyuttum..ömeri kaynanaya vermiştim uyutamamış...
şimdi onu sallorum....daldı gibi hemen spora gidieceğim....

merhaba kızlar hepinizin ne güzel kalpleri var Allah bozmaz inşallah
bende kıyafet yok çünkü bebekler çok küçük daha birisi evde bile değil
kullanmadığınız minik erkek bebek kıyafetlerini almak isterim
benim medela süt sağma makinem var 2 ay anca kullandım ihtiyacı olana göndermek isterim memnuniyetle

benimkilerde tutamıyo... oyuncakları var her sabah onları elime alıp çocuk şarkıları söylüyorum gülümsüyolar ama tutmayı geç ellerini bile uzatmıyorlar... doruğunda dediği gibi ellerini yumruk yapıp emiyo benimkiler..

geçmiş olsun canım...

bi kaç gündür humana stil tee kullanıyorum. kullanmadan önce iki gögsümden 50-60 cc anca çıkıyodu.. şimdi günde 2 kez o çaydan içiyorum 180 cc çıkıyo... maşallah diyim.. inş. böyle devam eder... sütüm az diyene tavsiye ederim işe yarıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…