ee yaş 35 yolun yarısi şeker:)))
bi dr un yazısınd aokumuştum çocuk dr u
annem 35. yaşımda ilk ayakkabılarımı hediye etmişti ve o an hisleirmi anlatamama acayip ama çok güzel bi mutluluk diye yeazmıştı bende o an karra verdim ilk ayakkabılarını saklayıp hediye edecem diye
saklayacağım başka şeyler var onlarıda çocuklarıma göstermek için değil torunlşarıma giydirmek için saklayacağım mesela annem benim nevresim takımımı saklamış ve ben şimdi kızıma seriyorum anlatılmaz hoşuma gidiyor erkek kardeşimin kıyafetleirni saklamış oğluma giydirdim annem baktıkça mutlu oluyor mesela:)))
ii akşamlar arkadaşlar umut ve özge 6 aylıklar ve umut 9,5 kilo obezite sınırında nerdeyse 2 saatte bir 120 cc alıyor mamasını ek gıda verdiğimde 1 saat sonra mama almadan durmuyor nasıl beslemeliyim sizce
bana müsade kızlar yatayım çocuklar uyumuşkenn
sabahtan hastaneye gidecem tiroidim için kan verecem birde muayne olacam boğazlarım bugün dahada kötü sanki yırtılıyo bi antibiotik versin
sonrada temizliğim var gündüz olmam yani öpüyorum hepiniizii
ee yaş 35 yolun yarısi şeker:)))
bi dr un yazısınd aokumuştum çocuk dr u
annem 35. yaşımda ilk ayakkabılarımı hediye etmişti ve o an hisleirmi anlatamama acayip ama çok güzel bi mutluluk diye yeazmıştı bende o an karra verdim ilk ayakkabılarını saklayıp hediye edecem diye
saklayacağım başka şeyler var onlarıda çocuklarıma göstermek için değil torunlşarıma giydirmek için saklayacağım mesela annem benim nevresim takımımı saklamış ve ben şimdi kızıma seriyorum anlatılmaz hoşuma gidiyor erkek kardeşimin kıyafetleirni saklamış oğluma giydirdim annem baktıkça mutlu oluyor mesela:)))
biraz önce ay ay bebek gelişimini okuyordum da.3. ay sonunda bebek oyuncakları tutar diyo.
sizinkiler nezaman tutmuştu.
doruk senle yakınız seninkiler tutuyomu?
yok canım henüz tutamıyorlar kafalarına felan vuruyolar...ama süper emiyoılar elleri
biraz önce ay ay bebek gelişimini okuyordum da.3. ay sonunda bebek oyuncakları tutar diyo.
sizinkiler nezaman tutmuştu.
doruk senle yakınız seninkiler tutuyomu?
slm kızlar...sabah felaket bas ağrısı ile kaltım anladımmmm hamiş değilim adetten ötürü karnım davul gibi şiş....sabah kuzularla oynaştım..sonra çayı koydum..kuzuların kahvaltısı verdim..kendim ettim..hemen ofrayı kaldırdım...önce evin yemeğini sonrada çocukların yemeğini attım ocağa...bulaşıkları yıkadım..şimdi ömeri uyutuyorum...alişi uyuttum..ömeri kaynanaya vermiştim uyutamamış...
şimdi onu sallorum....daldı gibi hemen spora gidieceğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?