Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Sağol canım,önerin için.Zaten baktim şimdi toplam dört çocuk doktoru var..Aklımda olsun bu..

Firdos canını sıkmaya değmez bence,boşver

Son düzenleme:
bende..canım çok sıkıldı..kendimi çok kötü hissediyorum..sanki biizm suçumuzdu erken doğurmak(

dünden bir kaç pozzzzzzzzzzzzz

Eklentiler

• $i-47477.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $i-47478.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $i-47479.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 50
Selam arkadşlar....Anca gelebildim.....
Temizlik yaptım azcuk.Yağız uyuyordu süpürge açsam uyanırmı dedim.Denemeden anlayaöayacağıma göre,açtım baktım tık yok çocukta bir güzel süpürdüm evi.

Geçmişe şöyle bir göz attım aman ne çok yazmış herkes bee.......

Dırım spora başlamışsın.Hayırlı olsun.gitsin kilolar ve stresler ohhhhhh.

Doruk çok geçmiş olsun canım.Aman öksürüğe çok dikkat et.Yağızda öksürüyordu dr.götürdük iyiki erken gelmişsiniz dedi.Direkten döndük yani.

Fatoş hanım önce maşallh sütüne diyorum.Bende kullanırken çok faydasını görmüştüm.Ama ben humanadan nefret ettim resmen içiyorum kusuyorum.Eşimi aradım hemen bende içeceğim kussamda karar verdim.Oğluşumdan hiç birşey kıymetli değil.Hamileliğimde çok kusturdu sıpam beni şimdide kustursun canı saolsun.

Kızlar resimler süper........Harika bir buluşma olmuş.

facede de gördüm,beğendim:)..çok güzelsiniz..Dorukcum yanındaki kardeşin mi?benziyosunuz çok..kızlar süpersiniz ya...

Dırımcım sana bir sorum var,yaın patates püresi vercem bebebklere biraz süt falan koyup mu versem?Birce canım facebookta var mısın?ekliyim seni...

Yazmayı unutmuşum.NEROKA maşallah kızlarına.

Bende dediğin testleri hiç duymadım.işitme testleriylemi alakalı bu testler.

Biz önce rop testini yaptırdık.Sonra kalça usg sini,işitme testinide yaptırdık.

nerocum maşallah kızlara.. bizde yaptırmadık testleri ben işitme testini yaptırmayı düşünmüyorum ...

neden cnm??

kızlar çok öksüyo dünden beri ya... dr u aradım asist ver geçmezse 2 güne geri gel dedi... verdim sabah şurubu daha çok öksürmeye başladılar sanki...

geçmiş olsun kelebeklere aslıcığımmm

maşallah kuzulara... biz şimdilik bi test yptırmadık canım.. sadece kalça usg sine bakıldı...
sağol cnm....anacığım bizde kısmet olursa yaptıracağız zaten ya makina bozuktu hastanede ya benimkilerin kulak kiri vardı

cnm birsen yazmış ben oraya gitmiyorum birsen gidiyor...ama tavsiye ettiği dr çok iyimiş eşimin arkadaşı o hastanede koordinatr bu dr önermişti bizede...

kızlar diğer topikte canım çok sıkıldı,patlamak üzereyim ama sakin durmaya çalışıyorum...ne anlayışsızlık ya!

ne işin var başka topikte şekerim yawww gel şuraya....

iyiyim cnm sen nasılsın...

canım şarzyok du takim hemen

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:

cnm neden püre vereceksin...??? Bence süt koyma erken

ülen çocukları uyuttum bugünki performansımahayranım sabahtan beridir ikisinide hakladım....markete gittim.........

Hahaha maviyeşilin çikolatasından aldım albeni gibi tadı adet olacam malum tatlıdan mahrum kalmamak gerekk

sağol cnm.....evet benimkilere işitme testi yapılamadı kulaklarında kir varmış çok az ama yapılan aleti tıkıyor......dr dedi otoakustik emisyon diye bir test varmış bunu yapalım buda yapılmazsa bera testi yapılacak dedi ama oda 3,5 saat bebek uyumalıymış falan filan uzun sürüyormuş anacığım çocuk nasıl uyur hastanede o kadar saat zaten otoakustik yapılmazsa diğerini yaptırmam çok şükür duyuyorlar tepkilerde süper...kulak burun boğazada baktırdım duyuyorlar bir sorunu yok dedi ...

bence de erken ben hatta sabah kahvaltısına 1 çay kaşığı fındık ekledim 2 gündür dr verme daha erken dedi bugün...

Karnım çok acıktı yav.
Ama odadan adımımı attığım an,sıpa anlıyor hop açıyor gözlerini ağlamaya başlıyor.Ama sorsan uyuyor şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…