Sağol canım,önerin için.Zaten baktim şimdi toplam dört çocuk doktoru var..Aklımda olsun bu..cnm sen doğur şöleee bebeklerin en az 6 aylık olsun takılırısın
canım ben g.o.p gidiyorum çocuk doktoruna orada ahmet gürekan var harika bir adam
adam gibi doktor ben taaa bahçelievlerden geliyorum ona buradaki hastanelerdeki doktorlardan memnun kalmadım...ahmet bey çocuğun hastalığı üzerine çok iyi tedavi uyguluyor geçen sene benim kuzuları çok yıpratmadan ayağa dikti çokkkkk memenunnum kısacaa
sen nerelere taklıyon bakimmmm gel buralara bakimm kimler sıkmış canını el atam konuyaa
şu ikiz anneleri cılız doğurur topiği var ya orası...
çok güzelsiniz hanımlar maşallah
nerocum maşallah kızlara.. bizde yaptırmadık testleri ben işitme testini yaptırmayı düşünmüyorum ...
kızlar çok öksüyo dünden beri ya... dr u aradım asist ver geçmezse 2 güne geri gel dedi... verdim sabah şurubu daha çok öksürmeye başladılar sanki...
sağol cnm....anacığım bizde kısmet olursa yaptıracağız zaten ya makina bozuktu hastanede ya benimkilerin kulak kiri vardımaşallah kuzulara... biz şimdilik bi test yptırmadık canım.. sadece kalça usg sine bakıldı...
Ben de eşime aldırdım kızlar,dün aldı...Doğumdan önce içmeye gerek var mı?Hastaneden gelir gelmez içmeye başlarım diye düşündüm
Canım ben bu hastanede doğum yapıcam..Sen bebeklerini kontrole oraya götürüyosun sanırım.İyi bir çocuk doktoru önerebilir misin?Ön fikrim olur
kızlar diğer topikte canım çok sıkıldı,patlamak üzereyim ama sakin durmaya çalışıyorum...ne anlayışsızlık ya!
Doruk geçmiş olsun,Allah şia versin...
Fatoş hani bi eczacı adresi vermiştin ya netten,tekrar yazabilir misin?
Dırım spora başladın demek,hadi bakalım Hayırlısı olsun..
Nerocum nasılsın?
Dilemma merhaba canım..
canım şarzyok du takim hemen
facede de gördüm,beğendim:)..çok güzelsiniz..dorukcum yanındaki kardeşin mi?benziyosunuz çok..kızlar süpersiniz ya...
dırımcım sana bir sorum var,yaın patates püresi vercem bebebklere biraz süt falan koyup mu versem?birce canım facebookta var mısın?ekliyim seni...
Yazmayı unutmuşum.NEROKA maşallah kızlarına.
Bende dediğin testleri hiç duymadım.işitme testleriylemi alakalı bu testler.
Biz önce rop testini yaptırdık.Sonra kalça usg sini,işitme testinide yaptırdık.
facede de gördüm,beğendim:)..çok güzelsiniz..Dorukcum yanındaki kardeşin mi?benziyosunuz çok..kızlar süpersiniz ya...
Dırımcım sana bir sorum var,yaın patates püresi vercem bebebklere biraz süt falan koyup mu versem?Birce canım facebookta var mısın?ekliyim seni...
ülen çocukları uyuttum bugünki performansımahayranım sabahtan beridir ikisinide hakladım....markete gittim.........
Hahaha maviyeşilin çikolatasından aldım albeni gibi tadı adet olacam malum tatlıdan mahrum kalmamak gerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?