slm kızlar...sabah felaket bas ağrısı ile kaltım anladımmmm hamiş değilim adetten ötürü karnım davul gibi şiş....sabah kuzularla oynaştım..sonra çayı koydum..kuzuların kahvaltısı verdim..kendim ettim..hemen ofrayı kaldırdım...önce evin yemeğini sonrada çocukların yemeğini attım ocağa...bulaşıkları yıkadım..şimdi ömeri uyutuyorum...alişi uyuttum..ömeri kaynanaya vermiştim uyutamamış...
şimdi onu sallorum....daldı gibi hemen spora gidieceğim....
bi kaç gündür humana stil tee kullanıyorum. kullanmadan önce iki gögsümden 50-60 cc anca çıkıyodu.. şimdi günde 2 kez o çaydan içiyorum 180 cc çıkıyo... maşallah diyim.. inş. böyle devam eder... sütüm az diyene tavsiye ederim işe yarıyor...
tecrübeliler size bi sorum olacak bu doğum sonrası sendrom mu ne var ya o ne zaman geçiyo??ben hiç ii hissetmiyorum kendimi çok sinirliyim(etrafımdakilerde extra sinirlendiriyolar beni kimseye tahammül edemiyorum kimseyi istemiyorum etrafımda ve buda mümkün değil batıyo herkes (
batar arkadaşım ben lohusayken 12 gün bizde kalan kaynımla kayınpederimin gitmesini istemiştim eşimde yollamıştı hala bana dargınlarmış ama kurbana hastanedeki oğlum çıkarsada çıkmazsada yine geleceklermiş
sen şükret bebeklerin yanında onlara konsantre ol kimseyi takma onları kokla sinirin geçer
lohusa sendromuda doktorların dediğine göre 1 yıl sürermiş vücut toparlanıp hayat düzene girince hormonlar anca düzeliyormuş sabır canım Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
valla ben koşuşturmaktan ne sendrom ne bişey olmadı...ama ziyatere gelip herkezin akıl vermesine aşırı sinirleniyordumm....tecrübeliler size bi sorum olacak bu doğum sonrası sendrom mu ne var ya o ne zaman geçiyo??ben hiç ii hissetmiyorum kendimi çok sinirliyim(etrafımdakilerde extra sinirlendiriyolar beni kimseye tahammül edemiyorum kimseyi istemiyorum etrafımda ve buda mümkün değil batıyo herkes (
tünaydın herkese...
bi kaç gündür humana stil tee kullanıyorum. kullanmadan önce iki gögsümden 50-60 cc anca çıkıyodu.. şimdi günde 2 kez o çaydan içiyorum 180 cc çıkıyo... maşallah diyim.. inş. böyle devam eder... sütüm az diyene tavsiye ederim işe yarıyor...
tecrübeliler size bi sorum olacak bu doğum sonrası sendrom mu ne var ya o ne zaman geçiyo??ben hiç ii hissetmiyorum kendimi çok sinirliyim(etrafımdakilerde extra sinirlendiriyolar beni kimseye tahammül edemiyorum kimseyi istemiyorum etrafımda ve buda mümkün değil batıyo herkes (
canım senin tempon beni yoruyor alkisalkisalkis benim canım hiç iş yapmak istemiyor evde yanlızım çok sıkılıyorum
çok geçmiş olsun baş ağrısı feci aman dikkat et
selam kızlarrrrrrr...iyi haftalar olsun inşallah herkeze.....opuyorumnanaktan
herkez iyidir umarım okuyamadım geçmişi bayağı bir buhabbet olmuşş......
birsenciğimle konuştum aliciğim atelenmiş kuzum......kız birsen fuşyada pek yakışmış (anladın sen onu bayanssulusmile)
sabah dr kontrolmz vardı incim 7430 ipekimde 7340 kg olmuşlar dr maşallah çok iyi gidiyor dedi.....işitme testi yine yapılamadı kulaklarında azda olsa kir yapılamıyormuş......dr otoakustik emiston testi yaptırın oda olmazsa bera testi yapılacak dedi sizde yaptıran varmı bu testlerden???
cnm benim yaa o sinir hali malesef devam ediyor.....çünki hayatlarımız değişiyor...
iki bebek yükü.....maddi sorunlar çevermiz zamanla zamanla alışıyorsun ve çevreni görmezden geliyorsun
canım ne yapayım bu işler bana bakıyor..BİRAN önce yapıp bitireyim dedim....
canıım sağol.....maşallah kızlarada....cnm biz böyle testler yaptırmadık bilemeyeceğim yanii
selam kızlarrrrrrr...iyi haftalar olsun inşallah herkeze.....opuyorumnanaktan
herkez iyidir umarım okuyamadım geçmişi bayağı bir buhabbet olmuşş......
birsenciğimle konuştum aliciğim atelenmiş kuzum......kız birsen fuşyada pek yakışmış (anladın sen onu bayanssulusmile)
sabah dr kontrolmz vardı incim 7430 ipekimde 7340 kg olmuşlar dr maşallah çok iyi gidiyor dedi.....işitme testi yine yapılamadı kulaklarında azda olsa kir yapılamıyormuş......dr otoakustik emiston testi yaptırın oda olmazsa bera testi yapılacak dedi sizde yaptıran varmı bu testlerden???
ben geldim ayyy gittim spora ilkez spora gidiyorum bu ara evde koşu bandım olduğundan gerek görmemiştim...hoca sordu ne istiyorsunuz ...ben dedim üst bölgeden kiloluyum ben hamilelikle karnım sarktı dedim...tamam dedim ilk 10 dk.koşu bandı ile başladık...sonra bisiklet....
sonra aletler mekik vs.güzel geçti 1 saat haftada 4 gün gideceğim...
sonra markete gittim..eve geldim kuzularım yeni kalkıyordu...
hemen meyve yedirdim....kendim yedim......sonra çamaşır attım anca oturdum yaniiii
alişim bugün daha iyi
Ben de eşime aldırdım kızlar,dün aldı...Doğumdan önce içmeye gerek var mı?Hastaneden gelir gelmez içmeye başlarım diye düşündümbi kaç gündür humana stil tee kullanıyorum. kullanmadan önce iki gögsümden 50-60 cc anca çıkıyodu.. şimdi günde 2 kez o çaydan içiyorum 180 cc çıkıyo... maşallah diyim.. inş. böyle devam eder... sütüm az diyene tavsiye ederim işe yarıyor...
Canım ben bu hastanede doğum yapıcam..Sen bebeklerini kontrole oraya götürüyosun sanırım.İyi bir çocuk doktoru önerebilir misin?Ön fikrim olurgaziosmanpaşa hast.yapıyormuş ama bebek uyku halinde yada çok sakin olmalı dedi çok hassas bir makina kıpırtıyı algılıyor ve ölçüm yapmıyormuş.....sağlık bakanlığıda sıkı tutuyormuş topuk kanı gibi istiyor sonuçlarını dediler şaşırdım.....
Kızlar zayıflama seansları başlamış..Benim de çok ihtiyacım olacak motivasyona,kilo vermeye..Bir doğurayım da hayırlısıyla
kızlar diğer topikte canım çok sıkıldı,patlamak üzereyim ama sakin durmaya çalışıyorum...ne anlayışsızlık ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?