Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

tecrübeliler size bi sorum olacak bu doğum sonrası sendrom mu ne var ya o ne zaman geçiyo??ben hiç ii hissetmiyorum kendimi çok sinirliyim(etrafımdakilerde extra sinirlendiriyolar beni kimseye tahammül edemiyorum kimseyi istemiyorum etrafımda ve buda mümkün değil batıyo herkes(

canım senin tempon beni yoruyor alkisalkisalkis benim canım hiç iş yapmak istemiyor evde yanlızım çok sıkılıyorum
çok geçmiş olsun baş ağrısı feci aman dikkat et

süper maşallah
ben sağmayı bile bıraktım stresten iyice azaldı sıvıda çok tüketmiyorum ama:kedi:

batar arkadaşım ben lohusayken 12 gün bizde kalan kaynımla kayınpederimin gitmesini istemiştim eşimde yollamıştı hala bana dargınlarmış ama kurbana hastanedeki oğlum çıkarsada çıkmazsada yine geleceklermiş
sen şükret bebeklerin yanında onlara konsantre ol kimseyi takma onları kokla sinirin geçer
lohusa sendromuda doktorların dediğine göre 1 yıl sürermiş vücut toparlanıp hayat düzene girince hormonlar anca düzeliyormuş sabır canım Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

selam kızlarrrrrrr...iyi haftalar olsun inşallah herkeze.....opuyorumnanaktan

herkez iyidir umarım okuyamadım geçmişi bayağı bir buhabbet olmuşş......
birsenciğimle konuştum aliciğim atelenmiş kuzum......kız birsen fuşyada pek yakışmış (anladın sen onu bayanssulusmile)

sabah dr kontrolmz vardı incim 7430 ipekimde 7340 kg olmuşlar dr maşallah çok iyi gidiyor dedi.....işitme testi yine yapılamadı kulaklarında azda olsa kir yapılamıyormuş......dr otoakustik emiston testi yaptırın oda olmazsa bera testi yapılacak dedi sizde yaptıran varmı bu testlerden???

1 sene de çok ama ya katil olurum bu 1 senede yada tımarhanelik kimseyi çekemiyorum bırakın yüzlerini görmeyi sesini duymak istemiyorum kimsenin.sen ne güzel göndermişsin ben gönderemiyorum da(

valla ben koşuşturmaktan ne sendrom ne bişey olmadı...ama ziyatere gelip herkezin akıl vermesine aşırı sinirleniyordumm....

tünaydın herkese...

tünaydın cnm....

aman maşallah diyelim nazar değmesin.....

cnm benim yaa o sinir hali malesef devam ediyor.....çünki hayatlarımız değişiyor...
iki bebek yükü.....maddi sorunlar çevermiz zamanla zamanla alışıyorsun ve çevreni görmezden geliyorsun

canım senin tempon beni yoruyor alkisalkisalkis benim canım hiç iş yapmak istemiyor evde yanlızım çok sıkılıyorum
çok geçmiş olsun baş ağrısı feci aman dikkat et

canım ne yapayım bu işler bana bakıyor..BİRAN önce yapıp bitireyim dedim....

canıım sağol.....maşallah kızlarada....cnm biz böyle testler yaptırmadık bilemeyeceğim yanii

ben geldim ayyy gittim spora ilkez spora gidiyorum bu ara evde koşu bandım olduğundan gerek görmemiştim...hoca sordu ne istiyorsunuz ...ben dedim üst bölgeden kiloluyum ben hamilelikle karnım sarktı dedim...tamam dedim ilk 10 dk.koşu bandı ile başladık...sonra bisiklet....

sonra aletler mekik vs.güzel geçti 1 saat haftada 4 gün gideceğim...

sonra markete gittim..eve geldim kuzularım yeni kalkıyordu...

hemen meyve yedirdim....kendim yedim......sonra çamaşır attım anca oturdum yaniiii

alişim bugün daha iyi

gaziosmanpaşa hast.yapıyormuş ama bebek uyku halinde yada çok sakin olmalı dedi çok hassas bir makina kıpırtıyı algılıyor ve ölçüm yapmıyormuş.....sağlık bakanlığıda sıkı tutuyormuş topuk kanı gibi istiyor sonuçlarını dediler şaşırdım.....

lohsa kanamam 80 gün sürdü... kafamçokkarıştı kanama bitince depresyonda bitti :teytey:

maşallah kuzulara... biz şimdilik bi test yptırmadık canım.. sadece kalça usg sine bakıldı...

kızlar çok öksüyo dünden beri ya... dr u aradım asist ver geçmezse 2 güne geri gel dedi... verdim sabah şurubu daha çok öksürmeye başladılar sanki...

nerocum maşallah kızlara.. bizde yaptırmadık testleri ben işitme testini yaptırmayı düşünmüyorum ...

ohhh hadi hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel verirsin kiloları.. bugün itibari ile bende dikkat etme başladım yediklerime öle çok ağır olmamakla beraber diyetteyim:)))

sendeki bu tempoya bayılıyom insanı gaza getirion he:)

Ben de eşime aldırdım kızlar,dün aldı...Doğumdan önce içmeye gerek var mı?Hastaneden gelir gelmez içmeye başlarım diye düşündüm
Canım ben bu hastanede doğum yapıcam..Sen bebeklerini kontrole oraya götürüyosun sanırım.İyi bir çocuk doktoru önerebilir misin?Ön fikrim olur

Kızlar zayıflama seansları başlamış..Benim de çok ihtiyacım olacak motivasyona,kilo vermeye..Bir doğurayım da hayırlısıyla

kızlar diğer topikte canım çok sıkıldı,patlamak üzereyim ama sakin durmaya çalışıyorum...ne anlayışsızlık ya!

Son düzenleme:
Doruk geçmiş olsun,Allah şia versin...

Fatoş hani bi eczacı adresi vermiştin ya netten,tekrar yazabilir misin?

Dırım spora başladın demek,hadi bakalım Hayırlısı olsun..

Nerocum nasılsın?

Dilemma merhaba canım..

Kızlar zayıflama seansları başlamış..Benim de çok ihtiyacım olacak motivasyona,kilo vermeye..Bir doğurayım da hayırlısıyla

cnm sen doğur şöleee bebeklerin en az 6 aylık olsun takılırısın

canım ben g.o.p gidiyorum çocuk doktoruna orada ahmet gürekan var harika bir adam
adam gibi doktor ben taaa bahçelievlerden geliyorum ona buradaki hastanelerdeki doktorlardan memnun kalmadım...ahmet bey çocuğun hastalığı üzerine çok iyi tedavi uyguluyor geçen sene benim kuzuları çok yıpratmadan ayağa dikti çokkkkk memenunnum kısacaa

kızlar diğer topikte canım çok sıkıldı,patlamak üzereyim ama sakin durmaya çalışıyorum...ne anlayışsızlık ya!

sen nerelere taklıyon bakimmmm gel buralara bakimm kimler sıkmış canını el atam konuyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…