Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

firdosss nere kaçtınnn opuyorumnanaktan
kızlar facee kkdaki isimlerinizide not düşsenize ben dahale karıştırıyorumm

Nefescim ben buradaki ismimi oraya yazamam çünkü kayınvalidemin ismini kullanıyorum burdadelikafadulden...adım dilek k.oğlu...burdan tekrar hatırlatıyım dedim...bende serpilleri karıştırıyorum,iki tane var ya ondan:)..

Ayşecim senide ekliyim özelden adını yolla olur mu?

Birce canım benim oğlanların kıyafetlerini sana yollamak isterim...galiba bizden küçük iki oğlu olan sen varsın:)

bu arada günaydınnnnnnn

Son düzenleme:
kızlar tam bir yıl önce bugün bu saatlerde bebişlerimin transferi yapılıyordu

firdoscum sen yolla özelden..face de aramalara kapalıyım ben ekleyeyim seni...

dırımcım,senin de izmirlilerden kalır yanın yok güzellikte,maşallah

ayyyy sabahh sabahhh çok iyi geldi bu iltfattt

firdosss nere kaçtınnn opuyorumnanaktan
kızlar facee kkdaki isimlerinizide not düşsenize ben dahale karıştırıyorumm

ben hemen tanıdım kzzzzz
günaydınnnnnnnn

günaydınn cnm
günaydınn güzel anneler ve ttatlı bebişler

günaydınnnnn cnm

kızlar tam bir yıl önce bugün bu saatlerde bebişlerimin transferi yapılıyordu

ooooo insanın aklına geliyor dimi benimdde 3 eylül dü

TAMAM CANIM ANLAŞTIK :)
cano kızzzzz nbrrrr

İYİYM ŞEKER SENİ SORMALIII

nabersiniz kıalr gece internetim kopuktu gelemedim bi ara açıldı sonra geri gitti konuşmalar epey akmış herkes sorulara cevap vermiş o yüzden kimseye yazmıyorum hepinizi çok öpüyorum

biz nasılız sabah sinirlendirdiler beni yediriyoruma akasındna kusuyolar ve bu beni fazlaıs ile yıpratıyor zaten iştahsızlar zar zor yediriyorum bi kaşık için 2-3 dakka rahat bekliyorum arkalarından ksutularmı emeğime mi yanayım heryerin battığınamı yanayım aç kaldıklarınamı yanayım anlamıyorum bugün öyle inirlendirmki dr aradım dedim böle böle 15 bisküvi kırdım 7-7 yani çok diyo bana delü karu ulan nesi çok sen ye bakayım yiyebiliyomusun diyo 2-3 tane verececekmiim bu çocuklara bisküvi fos kilo yaparmış ne alak dedim kızım hala 6.5 kilo deidm 3. aydan beri yediriyorum yani sorularıma cevap alamadım içim rahatlamadı bilakis canım sıkıldı hatta dr dan soğudum yani
neysem
bu arada oğlumun üst dişleirni beklerken alttan 1 diş daha baş gösterdi sessiz sedası dün bi baktım altta 3 tane diş var şok oldum nerden çıkmış bu diş deidm kabartı yok bişi yok kakada bi belirti yok anlamadım neyse bu sabah üst dişleirnide patlaşmış erkek oğlum yani artık 5 dişimiz varrr
ve bu gece saat 1 den 6.45 e kadar aralıksız uyumuşlar kuzularım :))))

kızlar bu ara evde yalnız kalacağım ya canım sıkılıyo kayınpederim 1 ay önce kalp krizi geçirmişti hatırlayaynınız vardır ilaç kulanmıştı bi damarı %80 tıkalıydı açılmamış by pass olacak şimdi tabi eşimde gidiyo
ameliyattan sonra 3 gün yoğun bakımd a3 günde serviste yatacakmış sonra çıkaracaklarmış eşimde almaya gidecekti onları dr uçakla gitsin daha iyi olur demiş
şimdi iki plan var ya eşim gidecek 10 kalıp alıp getirECEK arabayla yada ameliyat için gidECEKsonra almak için tekrar gidecek tabi benide yalnız günler bekliyo görümcelere gidemem birinin kocası ayağını kırdı bugün ameliyat oluyo diğeride eşimle beraber memlekete gidiyor aynı binada eltim var ama onşar ailecek çalışıyolar konfekisyonda çalıştığı için genelde gece 10-11 gibi geliyo işten anneme gidemem çalışıyor geç çıkıyor işten annem gelemez sabah ufak kardeşim okula gidiyo bende gidemez okula kız kardşeim var bi tek oda uzakta oturuyor ve evi çok küçük belki hafta sonu gider 2 gün kalır dönderim sürekli kalamam

öyle işte

bu arada size ne zamandrı bişi söyleyeceğim unutuyorum sabiha paktuna keskin sevenle riçin
testlerle çocuğunuzun yeteneğini keşfedin kitabını almak isteyenler
anaokuludergisi.com sitesinde talep edebilirler
sadece 4.5 lira kargo ücreti ödüyosunuz 10 gün içinde geliyooo

günaydın kızlar aksam son yazdıktan sonra çocukların ilacı sütü derken ....yatakları açtım

çocukları uyutmaya çalıştm...allahım ömer benle uyumak istiyor, aliş ayakta sallanmak istiyor
sallıyorum uymuyor....en son isyan ettim.....aliyi yere yatağa bıraktım ömerinde yanına yattım...uyumuşuz saat 2 de kalktım......alişin yanına yattım...ömer kanepede uyudu gece baktım yanıma geldi sarıldı uyudu...çok alıştı benle uyumaya bide minik elleri ile sarılıyor..ne büyük sevgi temiz ve gerçek sevgi............

sabahda malesef baş ağrımla uyandım benim adet sendromum bitirecek beni yaaa iki gündür anlımın sağ tarafı sağ göz kapağım ağryor migren gibi...midemde bulanıyor....

sabah bi baktım annem geldi...kalacakmş iki gece.....iyi oldu ...çocuklar kaynanama gitmiyolar çünki...

bende şunu anladım kızlar geceleri benim danalarımla yanlız kalabilirim....

gündüzde bir iki işimi görmeye gidersem kocam yokken hiçç bişey olmaz annemlerin oraya gidersem gece annemin gelmesine gerek yok yani

yaa kusura bakmayında bişi sorcam anlamadım ben bişiler gönderiyorsunuzya ne oo.bilg. bozukta sayfayı ileri götüremedim merak ettim kusura bakmayında

gözün aydın dirim bacııı
anana kavuştun haaaa

kavgalar sonucuuuu geldi....ama hiç iyi değil onu bakırköye piskiyatriste götüreceğim...

biraz değişiklik olsun ona dedim yarın burada bir arkadaşım var ona gideceğiz.....

şimdi ayaklı magazin zehra gündem bilgisi veriyor anneme

yaa kusura bakmayında bişi sorcam anlamadım ben bişiler gönderiyorsunuzya ne oo.bilg. bozukta sayfayı ileri götüremedim merak ettim kusura bakmayında

evet cnm şimdi o konu ile ilgili topic açacağım ......

herkes aylarını belşrtsin eşleştirme yapacağız

Canancım hoşgeldin..ve geçmiş olsunnnnn...Sabiha hocanın kitaplarını az okumadım üniversitede:)...

Dırımcım hani liste yapacaktık yapalım mı?yoğunsun biliyorum amaopuyorumnanaktan

Ayşecim özeldey yazıyorum adımı canım..

teşekkür ederim fırdoscum
ya açıkcası bana fikrimi sorarsannız ben şuan onun bir başka ktiabını okuyorum çocuklarla doğru iletişim diye
hiç beğenmedim onun yazdıklarını uygulamak çok zor
ona göre çocuklara soru sormayacağız mesela
örnekler vermiş kitabında sen çocuğa uygun yollu bşi diyosun oda hemen kabul eidyo
nerde öyle çocuklar şimdikiler zehir gibi sen demeden o sana pat cevabını yetiştiriyor yani ben bu kitbını parayla aldım 22 liraya ama pişman oldum değmez tabi bu benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…