Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Kızlar yağıza meyva suyu vericem demiştim hazırlıklarımıda yapmıştım.Cam rende vs.
Ama eşim dr.aramış kesinlikle vermesin demiş.Meyva suları anne sütünün emilimini engelliyormuş.Daha çok erken demiş.Yani 6 aylık olana kadar beklesin demiş.

senin doktorda 6 . ay doktorundan.....yani görüşüne saygı duyarım ama

4 ayda ek gıdaya geç diyen doktorların bebekleri anne sütünü emilimlimi alıyor

saçma çok tanıdığım var 4 aylıkken geçen.....

oğlum 13 aylıkken daha bi tombişşş duruyormuş yaaa şimdi az kilo alıyor boydan gidiyorr

Eklentiler

• $i-47481.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 24
dırımkızı oğlun çok tatlı maşallah..Artvinli canım çok şaşırdım yaa..meyve suyu verdim ben valla..

bişey sorucam sizlere erken doğum yapanlara..
ben ıspartada doğum yaptım dün istanbuldan beni aradılar erken doğum yaptığınız için bebeklerinize bişey aşısı dedi ama anlamadım alt solunum yolu enfeksiyonlarına karşı koruyomuş sizide böle aradılar mı anlam veremedim istanbul nere ısparta nere

cnm bi aşı var erken doğan bebeklere yapılıyor ama küvezde kalanlara ağr zatüreden felan korunsun diyeeeeeeee.....

ama adını unuttum...........nereden aradılar kurum olarak yani

kurum adı sölemediler sadece ece bebeğin annesi dediler hiç öle bi zatüree falan da olmadık çok tuhafıma gitti.
annemde aşı satmak için yapıyolardır diye bi fikir attı ortaya artık bu insanlardan herşey bekler olduk çocuk sağlığı umrunda değil kimsenin

Birce bulmuşsun canım,dilek A.K.OĞLU olan benim işte:)...

Dırımcım Allah razı olsun senden.

Winston beni öyle bişey için aramadılar güzelim ya..ben ankarada doğum yapmıştım özel ünv.te hastanesinde.acaba orda yapmışlar mıydı bu dediğin aşıyı?

Artvinli canım benim sütüm olmadığı için meyve suyu verdim..yoğurtta veriyorum.yarında çorbaya geçicem..sen yinede dr.unu dinle..

canım boşver o zaman..neler var dünyada para koparmaya çalşıyorladır belki..ya da dr.unu ara danış bir.

bende üni hastanesinde doğum yaptım kurum adıda sölemeyince açıkcası bana inandırı gelmedi

prematüre bebeklerin bağışıklığı olmadığı ve en ufak soğuk algınlığını bile zatüre gibi geçirme riskleri olduğu için bu aşıyı tüm prematürelere vurduklarını söylediler hastanedeki oğluma orada yapıldı evdeki oğlumada da son kontrole gittiğimizde vurdular bizden bu aşı istendi biraz pahalı ama reçeteye heyet raporu ile yazdırılabiliyor aşıyı temin ettik para ödemedik aşının adı SYNAGİS

CAIM DOGRU O ILAC BIZEDE DRUMUZ AYNISINI SOLEDI PRE. BEBISLERDE SARTMIS O ASI RSV ASISI SYNAGIS BIZ kASIM1 DE RAPORLA alıp vuruncaz

Son düzenleme:
kızlar doktorumuz bizede bi aşı söylemişti 2.ayımızda..devlet karşılamıyordu,bir bebek için 500 lira tutuyordu...ishal virüsüne karşıydı sanırım..rota bilmem neydi aşının adı..aynı şeyden mi bahsediyoruz?

hayr cnm rota virüsü birtanesi 147 tl olup iki bebekte 294 tl tutuyor 4 ayda ikinci dozları oluyor ve 600 yakın işte ama iki bebekte cnm toplamda
biz yaptırdık şiddettlede öneririm bebeklikte yakalanmasalar bile kreş döneminde o mikraba yakalanma riski yüksek ...zehirli isahl yiğenim oldu 1 ay yattı hastanede cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…