- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Kızlar yağıza meyva suyu vericem demiştim hazırlıklarımıda yapmıştım.Cam rende vs.
Ama eşim dr.aramış kesinlikle vermesin demiş.Meyva suları anne sütünün emilimini engelliyormuş.Daha çok erken demiş.Yani 6 aylık olana kadar beklesin demiş.
dırım senin iki oğlunda çok yakışıklı maşallah ama ali ne bayılıyorum
dırımkızı oğlun çok tatlı maşallah..Artvinli canım çok şaşırdım yaa..meyve suyu verdim ben valla..
bişey sorucam sizlere erken doğum yapanlara..
ben ıspartada doğum yaptım dün istanbuldan beni aradılar erken doğum yaptığınız için bebeklerinize bişey aşısı dedi ama anlamadım alt solunum yolu enfeksiyonlarına karşı koruyomuş sizide böle aradılar mı anlam veremedim istanbul nere ısparta nere
dırım uyudumu ali bi konuşamadık be:)
bende üni hastanesinde doğum yaptım kurum adıda sölemeyince açıkcası bana inandırı gelmedi
prematüre bebeklerin bağışıklığı olmadığı ve en ufak soğuk algınlığını bile zatüre gibi geçirme riskleri olduğu için bu aşıyı tüm prematürelere vurduklarını söylediler hastanedeki oğluma orada yapıldı evdeki oğlumada da son kontrole gittiğimizde vurdular bizden bu aşı istendi biraz pahalı ama reçeteye heyet raporu ile yazdırılabiliyor aşıyı temin ettik para ödemedik aşının adı SYNAGİS
kızlar doktorumuz bizede bi aşı söylemişti 2.ayımızda..devlet karşılamıyordu,bir bebek için 500 lira tutuyordu...ishal virüsüne karşıydı sanırım..rota bilmem neydi aşının adı..aynı şeyden mi bahsediyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?