Dorukcum çok geçmiş olsun canım.Bende canana katılıyorum canım.Biz yağıza tedbir olsun diye ayda 1 idrar tahlili yaptırıyoruz dr.istiyor.Aldım poşetleri birde temizleme mendili,eczanedende buztorbası aldım.Evde ne zaman yaparsa hemen götürüyoruz çok iyi oluyor valla.
Bak işte seninkiler tam seyirlik akşama kadar zaman nasıl geçer anlamazsın bile.,
canan azcuk ısırsana onları benim yerime.
Dorukcum çok geçmiş olsun canım.Bende canana katılıyorum canım.Biz yağıza tedbir olsun diye ayda 1 idrar tahlili yaptırıyoruz dr.istiyor.Aldım poşetleri birde temizleme mendili,eczanedende buztorbası aldım.Evde ne zaman yaparsa hemen götürüyoruz çok iyi oluyor valla.
Bak işte seninkiler tam seyirlik akşama kadar zaman nasıl geçer anlamazsın bile.,
canan azcuk ısırsana onları benim yerime.
ayyy artvinli cnm rüyamda gördüm seni senin görümcen varmış
benim evimin çok yakınında oturuyormuş....
Diyorsunki ona bak bu kızcağız kocası gidince yanlız kalıyor sen ona git yardım et diorsun.....sonra görümcen evimi geziyor güzelmiş diyor...ama ben taşınıyormuymuşum ne evimde eşylar toplu..kaynana bana bir halı veriyor
beyaz üzeri lila rengi çiçekler var ...ama ışıl ışıl parlıyor halı.....
Efendim ben geldim spordan bugünde aynı şeyleri yaptm...
Hoca bu hafta böyle az başlayacağız haftaya tempomuz yükselecek yaklaşık 3 ay gideceğim ....
Fatoş hanım sen şanslı gruptansın cnm biz kilo vermedik....
yerim o minik elleri...çok güzel duygular benim incide bu sıralar elleriyle yüzümü tutuyor bırakmıyor çok keyiflizemuszemus
iyilik cnm ne olsun......canancığm ahkkaten devrim ayına göre çok az dr değiştirsene sen....
selam cnm geçmiş olsun inşallah idrar yollarında birşey yoktur...
nasıl boynu zedelenmiş neden size söylememişler böyle birşeyi artvinli cnm..
Doruk geçmiş olsun...
evet Canancım o tür kitapları ben sevmiyorum pek.zaten yıllarca onunun eğitimini aldım,okuyamıyorum artık...
Artvinli canım Deniz de aynı şekilde hep bi tarafa yatıyorodu.kafası eğri duruyordu artık.dr.kafasına hafif masajlar yapın dedi ve diğer tarafa yatırın yastıklada hep yattığı tarafa dönmesini engelleyin dedi..şimdi düzelltik Allah'a Şükür.
Dırım açmışsın topiği gördüm canım..yaşımızı düzelttim sadece..
Fatoş çok sağol:)
Erenzeyno,Famalexx ve Htc07 merhaba kızlaropuyorumnanaktan
artvinlicim senin bebişin dimi boyun problemi olan
benimde kızımda aynı sorun vardı..ama benim dr um kendi farketti..anne karnında yanlış duruştan boynunda kas tutulmuş...hep aynı tarafa yatıyordu...doktorum bana bi kaç masaj öğretmişti ağlasada yapıcaksın demişti..bol bol....kuzuma artık ben denk gelirsem ben yoksa eşim ..hep masajını yaptık..bi dr una sor istersen sende...birde yüzükoyun yatır hep diyordu....sabah 15 öğlen 15 akşam yarım saaat..hep ağlıyordu ama alıştı...bizim problemimiz geçti çok şükür ama ikinci ayından beri uğraştım ben...drum bana kas tutulması yani tortikolis demişti.....senin durumun aynımı farklımı bi sor druna geç kalmadan önlem al yapılacak varsa canım....
biz hep buralardayız şekerim..herkez burda masallahhhh
herkese iyi günler...canancım çok geçmiş olsun...umarım kayınpederin operasyonu sorunsuz geçer....Ya ben çocuklarla hiç yanlız kalamıyorum başedemiyorum bazen ikisi birden çok ağlıyor...eşim nöbete kalınca annem geliyor.... siz nasıl başediyorsunuz Allah yardım etsin çok zor....benikilerin halaburnu akıyor çok fazla ilzç vermek istemiyorum...biride diş çıkarıyor hava kötü, çok sıkıldım....sürekli ağlıyorlar....yere koyuyorum ağlıyor, kucağıma alıyorum ağlıyor...
Diyorsunki ona bak bu kızcağız kocası gidince yanlız kalıyor sen ona git yardım et diorsun.....sonra görümcen evimi geziyor güzelmiş diyor...ama ben taşınıyormuymuşum ne evimde eşylar toplu..kaynana bana bir halı veriyor
Hoca bu hafta böyle az başlayacağız haftaya tempomuz yükselecek yaklaşık 3 ay gideceğim ....
Selam arkadşlar....Anca gelebildim.....
Temizlik yaptım azcuk.Yağız uyuyordu süpürge açsam uyanırmı dedim.Denemeden anlayaöayacağıma göre,açtım baktım tık yok çocukta bir güzel süpürdüm evi.
Geçmişe şöyle bir göz attım aman ne çok yazmış herkes bee.......
Dırım spora başlamışsın.Hayırlı olsun.gitsin kilolar ve stresler ohhhhhh.
Doruk çok geçmiş olsun canım.Aman öksürüğe çok dikkat et.Yağızda öksürüyordu dr.götürdük iyiki erken gelmişsiniz dedi.Direkten döndük yani.
Fatoş hanım önce maşallh sütüne diyorum.Bende kullanırken çok faydasını görmüştüm.Ama ben humanadan nefret ettim resmen içiyorum kusuyorum.Eşimi aradım hemen bende içeceğim kussamda karar verdim.Oğluşumdan hiç birşey kıymetli değil.Hamileliğimde çok kusturdu sıpam beni şimdide kustursun canı saolsun.
Kızlar resimler süper........Harika bir buluşma olmuş.
Kızlar yağız doğduğundan beri hep ayn sağ tarafına dönüp uyuyordu.Geçen tesadüf sordum dr.
Oda dediki sezeryan doğumda boynu zedelenmiş ve zamanla kireçleme olmuş.
Bize bir kerem verdi ve sağ tarafına köpükten yastık yaptık şimdi o tarafa yatmasını engelliyoruz.
Bu durumla karşılaşan varmı içinizde.
Fatoşcum nazara pek inanan biri değilim ama neden olmasın?annem,kayınvalidem çok inanır banada diyorlar kimse görmesin diye ama saçma geliyor ya...ne biliyim...
kızlar ya benim bakıcı bebişlere damlalarını verirken hep üstlerine damlatmış,çıkmıyor lekesi..giyecekleri batmış hep..leke çıkaracak bildiğiniz bir yöntem var mı?
Fatoşcum nazara pek inanan biri değilim ama neden olmasın?annem,kayınvalidem çok inanır banada diyorlar kimse görmesin diye ama saçma geliyor ya...ne biliyim...
kızlar ya benim bakıcı bebişlere damlalarını verirken hep üstlerine damlatmış,çıkmıyor lekesi..giyecekleri batmış hep..leke çıkaracak bildiğiniz bir yöntem var mı?
dorukcum geçmiş olsun.
akşam bizim kızlarda delirtti bizi. eşimle ikimiz cemrenin hakkından gelemedik. bi ağladı bi ağladı ter içinde kaldı.. sebepsiz yere ağlıyo. sonra nas ve felak okudum kucağımda uyuyakaldı.. eşim nazar değmiş diyo.. kimsede görmedi ama.. facedeki resimleri kaldır diye kızdı bana.. kaldırdım bende..
sizce facedeki resimlerden çocuklara nazar değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?