Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

test kitabıda 2-5 yaş aralığı olduğu için şimdilik duruyo içinde oyunlar felan var o kitabın o fna değil gibi ama ondada puan hesaplamayı felan daha tam çözemedim uğraşmıyorumda nede olsa boşa olacak ben 2 sene sonra kullanacağım o zamana kadar unututum çözdüğümü zuhahaha

herkeslere güznaydın... zor bir gece geçirdim kızlar ve sabah soluğu dr daaldık. berenin sebebini bilmediğim bir ağalayışı var ama susuturmak mümkün değil... dr bakdı filan ee dedim noldu hmm dedi biidrar tahlili yaptırın bu çocuğun yanında sigaramı içiosunuz dedi dedim eşim mutfakda içio olmaz dedi hiçbiyerde içilmyecek..neyse çıkdık tahlilde vermedik çünkü bu dr u hiç sevmedim ben başka bir dr buldum bide ona götürcem bakalım o ne diycek tahlilide orda yaprırırım. şimdi uyudu sıpalar. bende biraz evi toplıyım dandini oldu:)

Günaydınlar hanımlar.

Canancım yeni dişleriniz hayırlı olsun canım.Çok geçmiş olsun kayınpederinede,bence evde kalırsın tatlım 2 sıpayla zaman nasıl geçer anlamazsın bile.

Kızlar yağız doğduğundan beri hep ayn sağ tarafına dönüp uyuyordu.Geçen tesadüf sordum dr.
Oda dediki sezeryan doğumda boynu zedelenmiş ve zamanla kireçleme olmuş.
Bize bir kerem verdi ve sağ tarafına köpükten yastık yaptık şimdi o tarafa yatmasını engelliyoruz.
Bu durumla karşılaşan varmı içinizde.

Günaydınlar hanımlar.

Canancım yeni dişleriniz hayırlı olsun canım.Çok geçmiş olsun kayınpederinede,bence evde kalırsın tatlım 2 sıpayla zaman nasıl geçer anlamazsın bile.
çok teşekkür ederim canım vallaha ne değersizmişim o kadar halimi yazıp anlatıyom 2kişi geçmiş olsun diyo herkes küüsyo cevap yazmayınca acukta ben küseyim dimi
vakit geçer ya kalırım yani bişi olmaz ben zaten mamaı felan geneld stoklu alıyorum zaten 1 ekmeğide 1 hafta yiyom olmadı keyif yapar pizza söyleirm zuhahahah

geçmişolsun tatlım idrra yolu enfeksiyonu varmı diye istemiştir tahlili kızlarda tatlilş yaptırmak çok ama çok zor ben 5 poşet değiştirip yinede yaptıramadığı biliyorum ama şimdi yeni bi yöntem öğrendim bi daha tahlil istedimi evde yapcam zaten yatıracam streil bi poşete kuzumu buzdolabı oşeti feln kukuşuna üfleyinceişiyo benimki üfleyerek işetecem poşettende idrar torbasına doldurup getirecem neydiyim anam medcalparkta saatlerce beklediğimi biliyom

ay kızlar b,i gün size mustafa kemnalle dvrimin pc ye saldırış vidosunu çekip koyacam kopacaksınız gülmekten koyuyom ortaya bi üstüne atlayışları var devrim hatta tepesine çıkıyo bilgisayarın ekranına yaslanıyo tabi ekran onun ağırlığı ile devriliyo sonra klavye kısmına yaslanıyo bu defa diğer tarafa devriliyo tuşlara basışlarını ekrana vuruşlarını görmeniz lazım mustafa yapıştı şuan ekrana bırakmıyo yürüteçten pc ye taaruz varrrrr

bennnnn
yani doktor bana kireçlenme felan özel olarak açıklama yapmadı ama anlıyorumki demekki ondan şüphelenmiş
dikkat ediyorum ikiside kafasını hep aynı yönde tutyo dedi önlem al tutmasınlar dedi ben bi bezi tp gibi yapıp başının altına koyuyodum istesede dönemiyodu o tarafa doğru şimdi düzelid herhangi bi sorunumuz yokk

artvinli rüyamda gördüm seni ama sonra yazacağım

canancığım dişleriniz hayırlı olsun..kayınpederine çok geçmiş olsun tekrardan

eğer yapamazsan sen annene git gündüz zaten yanlızsın aksamları annen geliyor eve boranda var ses olurlar sana cezi gelene kadar sık dişini insana ses lazım oluyor yani.....

Firidos canım açtım konuyu nicler bebek cinsiyetleri aylarda hata varsa düzelttirin ve katılmak isteyenler benide ekle desin lütfen

ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sporaaaaaa

Dorukcum çok geçmiş olsun canım.Bende canana katılıyorum canım.Biz yağıza tedbir olsun diye ayda 1 idrar tahlili yaptırıyoruz dr.istiyor.Aldım poşetleri birde temizleme mendili,eczanedende buztorbası aldım.Evde ne zaman yaparsa hemen götürüyoruz çok iyi oluyor valla.

Bak işte seninkiler tam seyirlik akşama kadar zaman nasıl geçer anlamazsın bile.,
canan azcuk ısırsana onları benim yerime.

benim kkızımda hep bi tarafa yatıyor olabilirmiki acaba

Daha ayrıntılı yazayım kızlar.

Doğumda dr.bebeği boynundan tutup çıkarıyorlar ya,o zaman boyundaki damarlara zarar veriyorlarmış.Eğer bebek hep aynı yöne yatarsa bu zamanla kireçleme oluşturuyormuş.
Tedbir alınca geçici dedi dr.

canan bizede sert birşey önerdi,mesela kamıştan yastık yapın dedi.
onuda bulamadık,şimdi buzdolabı köpüklerinden yaptım,bakalım deniycez şimdi.

herkese iyi günler...canancım çok geçmiş olsun...umarım kayınpederin operasyonu sorunsuz geçer....Ya ben çocuklarla hiç yanlız kalamıyorum başedemiyorum bazen ikisi birden çok ağlıyor...eşim nöbete kalınca annem geliyor.... siz nasıl başediyorsunuz Allah yardım etsin çok zor....benikilerin halaburnu akıyor çok fazla ilzç vermek istemiyorum...biride diş çıkarıyor hava kötü, çok sıkıldım....sürekli ağlıyorlar....yere koyuyorum ağlıyor, kucağıma alıyorum ağlıyor...

Doruk geçmiş olsun...

evet Canancım o tür kitapları ben sevmiyorum pek.zaten yıllarca onunun eğitimini aldım,okuyamıyorum artık...

Artvinli canım Deniz de aynı şekilde hep bi tarafa yatıyorodu.kafası eğri duruyordu artık.dr.kafasına hafif masajlar yapın dedi ve diğer tarafa yatırın yastıklada hep yattığı tarafa dönmesini engelleyin dedi..şimdi düzelltik Allah'a Şükür.

Dırım açmışsın topiği gördüm canım..yaşımızı düzelttim sadece..

Fatoş çok sağol:)

Erenzeyno,Famalexx ve Htc07 merhaba kızlaropuyorumnanaktan

yerim o minik elleri...çok güzel duygular benim incide bu sıralar elleriyle yüzümü tutuyor bırakmıyor çok keyiflizemuszemus

iyilik cnm ne olsun......canancığm ahkkaten devrim ayına göre çok az dr değiştirsene sen....

selam cnm geçmiş olsun inşallah idrar yollarında birşey yoktur...

nasıl boynu zedelenmiş neden size söylememişler böyle birşeyi artvinli cnm..

ayyy artvinli cnm rüyamda gördüm seni senin görümcen varmış
benim evimin çok yakınında oturuyormuş....
Diyorsunki ona bak bu kızcağız kocası gidince yanlız kalıyor sen ona git yardım et diorsun.....sonra görümcen evimi geziyor güzelmiş diyor...ama ben taşınıyormuymuşum ne evimde eşylar toplu..kaynana bana bir halı veriyor
beyaz üzeri lila rengi çiçekler var ...ama ışıl ışıl parlıyor halı.....

Efendim ben geldim spordan bugünde aynı şeyleri yaptm...
Hoca bu hafta böyle az başlayacağız haftaya tempomuz yükselecek yaklaşık 3 ay gideceğim ....

Fatoş hanım sen şanslı gruptansın cnm biz kilo vermedik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…