çok teşekkür ederim canım vallaha ne değersizmişim o kadar halimi yazıp anlatıyom 2kişi geçmiş olsun diyo herkes küüsyo cevap yazmayınca acukta ben küseyim dimiGünaydınlar hanımlar.
Canancım yeni dişleriniz hayırlı olsun canım.Çok geçmiş olsun kayınpederinede,bence evde kalırsın tatlım 2 sıpayla zaman nasıl geçer anlamazsın bile.
herkeslere güznaydın... zor bir gece geçirdim kızlar ve sabah soluğu dr daaldık. berenin sebebini bilmediğim bir ağalayışı var ama susuturmak mümkün değil... dr bakdı filan ee dedim noldu hmm dedi biidrar tahlili yaptırın bu çocuğun yanında sigaramı içiosunuz dedi dedim eşim mutfakda içio olmaz dedi hiçbiyerde içilmyecek..neyse çıkdık tahlilde vermedik çünkü bu dr u hiç sevmedim ben başka bir dr buldum bide ona götürcem bakalım o ne diycek tahlilide orda yaprırırım. şimdi uyudu sıpalar. bende biraz evi toplıyım dandini oldu:)
çok teşekkür ederim canım vallaha ne değersizmişim o kadar halimi yazıp anlatıyom 2kişi geçmiş olsun diyo herkes küüsyo cevap yazmayınca acukta ben küseyim dimi
vakit geçer ya kalırım yani bişi olmaz ben zaten mamaı felan geneld stoklu alıyorum zaten 1 ekmeğide 1 hafta yiyom olmadı keyif yapar pizza söyleirm zuhahahah
geçmişolsun tatlım idrra yolu enfeksiyonu varmı diye istemiştir tahlili kızlarda tatlilş yaptırmak çok ama çok zor ben 5 poşet değiştirip yinede yaptıramadığı biliyorum ama şimdi yeni bi yöntem öğrendim bi daha tahlil istedimi evde yapcam zaten yatıracam streil bi poşete kuzumu buzdolabı oşeti feln kukuşuna üfleyinceişiyo benimki üfleyerek işetecem poşettende idrar torbasına doldurup getirecem neydiyim anam medcalparkta saatlerce beklediğimi biliyom
ay kızlar b,i gün size mustafa kemnalle dvrimin pc ye saldırış vidosunu çekip koyacam kopacaksınız gülmekten koyuyom ortaya bi üstüne atlayışları var devrim hatta tepesine çıkıyo bilgisayarın ekranına yaslanıyo tabi ekran onun ağırlığı ile devriliyo sonra klavye kısmına yaslanıyo bu defa diğer tarafa devriliyo tuşlara basışlarını ekrana vuruşlarını görmeniz lazım mustafa yapıştı şuan ekrana bırakmıyo yürüteçten pc ye taaruz varrrrr
bennnnn
yani doktor bana kireçlenme felan özel olarak açıklama yapmadı ama anlıyorumki demekki ondan şüphelenmiş
dikkat ediyorum ikiside kafasını hep aynı yönde tutyo dedi önlem al tutmasınlar dedi ben bi bezi tp gibi yapıp başının altına koyuyodum istesede dönemiyodu o tarafa doğru şimdi düzelid herhangi bi sorunumuz yokk
benim kkızımda hep bi tarafa yatıyor olabilirmiki acaba
Kızlar zayıflama seansları başlamış..Benim de çok ihtiyacım olacak motivasyona,kilo vermeye..Bir doğurayım da hayırlısıyla
Doruk geçmiş olsun,Allah şia versin...
Fatoş hani bi eczacı adresi vermiştin ya netten,tekrar yazabilir misin?
Dırım spora başladın demek,hadi bakalım Hayırlısı olsun..
Nerocum nasılsın?
Dilemma merhaba canım..
günaydın kızlar aksam son yazdıktan sonra çocukların ilacı sütü derken ....yatakları açtım
çocukları uyutmaya çalıştm...allahım ömer benle uyumak istiyor, aliş ayakta sallanmak istiyor
sallıyorum uymuyor....en son isyan ettim.....aliyi yere yatağa bıraktım ömerinde yanına yattım...uyumuşuz saat 2 de kalktım......alişin yanına yattım...ömer kanepede uyudu gece baktım yanıma geldi sarıldı uyudu...çok alıştı benle uyumaya bide minik elleri ile sarılıyor..ne büyük sevgi temiz ve gerçek sevgi............
sabahda malesef baş ağrımla uyandım benim adet sendromum bitirecek beni yaaa iki gündür anlımın sağ tarafı sağ göz kapağım ağryor migren gibi...midemde bulanıyor....
sabah bi baktım annem geldi...kalacakmş iki gece.....iyi oldu ...çocuklar kaynanama gitmiyolar çünki...
TAMAM CANIM ANLAŞTIK :)
İYİYM ŞEKER SENİ SORMALIII
nabersiniz kıalr gece internetim kopuktu gelemedim bi ara açıldı sonra geri gitti konuşmalar epey akmış herkes sorulara cevap vermiş o yüzden kimseye yazmıyorum hepinizi çok öpüyorum
biz nasılız sabah sinirlendirdiler beni yediriyoruma akasındna kusuyolar ve bu beni fazlaıs ile yıpratıyor zaten iştahsızlar zar zor yediriyorum bi kaşık için 2-3 dakka rahat bekliyorum arkalarından ksutularmı emeğime mi yanayım heryerin battığınamı yanayım aç kaldıklarınamı yanayım anlamıyorum bugün öyle inirlendirmki dr aradım dedim böle böle 15 bisküvi kırdım 7-7 yani çok diyo bana delü karu ulan nesi çok sen ye bakayım yiyebiliyomusun diyo 2-3 tane verececekmiim bu çocuklara bisküvi fos kilo yaparmış ne alak dedim kızım hala 6.5 kilo deidm 3. aydan beri yediriyorum yani sorularıma cevap alamadım içim rahatlamadı bilakis canım sıkıldı hatta dr dan soğudum yani
neysem
bu arada oğlumun üst dişleirni beklerken alttan 1 diş daha baş gösterdi sessiz sedası dün bi baktım altta 3 tane diş var şok oldum nerden çıkmış bu diş deidm kabartı yok bişi yok kakada bi belirti yok anlamadım neyse bu sabah üst dişleirnide patlaşmış erkek oğlum yani artık 5 dişimiz varrr
ve bu gece saat 1 den 6.45 e kadar aralıksız uyumuşlar kuzularım :))))
kızlar bu ara evde yalnız kalacağım ya canım sıkılıyo kayınpederim 1 ay önce kalp krizi geçirmişti hatırlayaynınız vardır ilaç kulanmıştı bi damarı %80 tıkalıydı açılmamış by pass olacak şimdi tabi eşimde gidiyo
ameliyattan sonra 3 gün yoğun bakımd a3 günde serviste yatacakmış sonra çıkaracaklarmış eşimde almaya gidecekti onları dr uçakla gitsin daha iyi olur demiş
şimdi iki plan var ya eşim gidecek 10 kalıp alıp getirECEK arabayla yada ameliyat için gidECEKsonra almak için tekrar gidecek tabi benide yalnız günler bekliyo görümcelere gidemem birinin kocası ayağını kırdı bugün ameliyat oluyo diğeride eşimle beraber memlekete gidiyor aynı binada eltim var ama onşar ailecek çalışıyolar konfekisyonda çalıştığı için genelde gece 10-11 gibi geliyo işten anneme gidemem çalışıyor geç çıkıyor işten annem gelemez sabah ufak kardeşim okula gidiyo bende gidemez okula kız kardşeim var bi tek oda uzakta oturuyor ve evi çok küçük belki hafta sonu gider 2 gün kalır dönderim sürekli kalamam
öyle işte
bu arada size ne zamandrı bişi söyleyeceğim unutuyorum sabiha paktuna keskin sevenle riçin
testlerle çocuğunuzun yeteneğini keşfedin kitabını almak isteyenler
anaokuludergisi.com sitesinde talep edebilirler
sadece 4.5 lira kargo ücreti ödüyosunuz 10 gün içinde geliyooo
herkeslere güznaydın... zor bir gece geçirdim kızlar ve sabah soluğu dr daaldık. berenin sebebini bilmediğim bir ağalayışı var ama susuturmak mümkün değil... dr bakdı filan ee dedim noldu hmm dedi biidrar tahlili yaptırın bu çocuğun yanında sigaramı içiosunuz dedi dedim eşim mutfakda içio olmaz dedi hiçbiyerde içilmyecek..neyse çıkdık tahlilde vermedik çünkü bu dr u hiç sevmedim ben başka bir dr buldum bide ona götürcem bakalım o ne diycek tahlilide orda yaprırırım. şimdi uyudu sıpalar. bende biraz evi toplıyım dandini oldu:)
Kızlar yağız doğduğundan beri hep ayn sağ tarafına dönüp uyuyordu.Geçen tesadüf sordum dr.
Oda dediki sezeryan doğumda boynu zedelenmiş ve zamanla kireçleme olmuş.
Bize bir kerem verdi ve sağ tarafına köpükten yastık yaptık şimdi o tarafa yatmasını engelliyoruz.
Bu durumla karşılaşan varmı içinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?